تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 78 اولاول ... 2430313233343536373844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 777

نام تاپيک: نصب ویندوز XP بروی لپ تاپ ها با چیپست Intel ICHXM و کنترلر Intel Matrix mass Storage

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بالاخره موفق شدم مشکل از مراحل انجام کار نبود، مشکل از درایوری بود که من باهاش XP رو دانگرید کرده بودم. متاسفانه لیستی که شما تو صفحه ی اول قرار داده بودید، شامل درایور من ( Intel(R) ICH9M/M-E Family 4 Port SATA AHCI Controller - 2929 ) نمی شد. من این درایور و یه سری درایور جدید دیگه رو که همشون تاریخشون مال 2008 به بعد هست تو این لینک پیدا کردم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لطف کنید تو صفحه ی اول بذارید که بقیه هم بتونن استفاده کنن .
    ممنون
    سلام سینا جان منم یک vostro 1510 دارم که همین مشکل و دارم با این آدرس شما هم فایل گرفتم ولی باز هاردو نمیشناسه نمیدونم چه کنم با فلاپی اکسترنال هم کار کردم نشد زی ساختم نشد فرق ساخت سیدی با استفاده فالپی چیه اگه میشه یک راهنمایی کنید منم بتونم xp نصب کنم با تشکر فراوان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

منم خودم همین لبتاب رو دارم.اگر میخوای xp نصب کنی بهت توصیه میکنم طرفش نری چون نمیتونی درایو صدا و 4 یا 5 تا درایور دیگرو نصب کنی.اگر هم راهنمایی بیشتر خواستی بگو که شمارم رو برات pm کنم
    سلام
    من عضو جدید هستم و امکان دادن پیغام خصوصی به شما را ندارم. ولی فکر کنم شما میتونید به من پیغام بدهید.
    در هر صورت از شما متشکر هستم و حتما" با شما تماس میگیرم.
    خلاصه که فکر میکنم به راهنمایی شما نیاز دارم
    با تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام سینا جان منم یک vostro 1510 دارم که همین مشکل و دارم با این آدرس شما هم فایل گرفتم ولی باز هاردو نمیشناسه نمیدونم چه کنم با فلاپی اکسترنال هم کار کردم نشد زی ساختم نشد فرق ساخت سیدی با استفاده فالپی چیه اگه میشه یک راهنمایی کنید منم بتونم xp نصب کنم با تشکر فراوان
    برای دل ها باید از خود وب سایت شرکت دل درایور sata controller رو دانلود و استفاده کنید نه این پک ها

و فرق ساخت سی دی و فلاپی اینه که لپ تاپ شما فلاپی نمیخوره اما دیسک میخوره !!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

برای دل ها باید از خود وب سایت شرکت دل درایور sata controller رو دانلود و استفاده کنید نه این پک ها

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان در این قسمت میتوانید تمام سوالات خود را درباره مشکلات و خطاهای پیش آمده در هنگم نصب و تست سی دی Xp بپرسید. سوالاتی که مربوط به بعد از شناسایی هارد و درحال عملیان نصب است به این بخش مربوط نمیشود

در ضمن قابل تذکر هست :

به درخواست دوستان برای قرار دادن پک درایور های چیست اینتل یا درایور راه انداز intel matrix mass storage برای عملیات دانگرید ، پاسخ داده نمیشود و وظیفه خود کاربران هست تا با رجوع به سایت اینتل یا سایت سازنده خود نوت بوک ، این درایورها را دانلود و extract کنند و از آنها استفاده کنند

پس خواهشا درخواست نکنید چون پاسخ داده نمیشود

موفق باشید
    با سلام خدمت تمامی هموطنان باکلاس که مشکلات افراد بی استعدادی چون من و حل میکنند
    ضمن تشکر از همه شما من intel matrix storage manager را دانلود میکنم ولی extract نمیشه و پیغام خطا میده که نیازهاش را پیدا نمیکنه بفرمائید چه کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خوب است ممنون عالیه ولی من نمیدونم چطور فایل intel storage maneger را باز کنم یعنی فایل اجرایی که برا اجرا ایراد میگیره با extract نمیشه تا به cd اضافه کنم یه راهی بفرمائید
    ممنون از همه شما محسن

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

1- اولا توضیح داده شده بود به دفعات که باید با نرم افزار winrar فایل ها را اکسترکت کنید

2- ثانیا طبق دستورالعمل می تونید راحت فایلها را اضافه کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    لپ تاپ من tecra a10 هست که از تولیدهای عمومی toshiba نیست.costomize کردم و از خود شرکت در امریکا خریدم.
    چون از تولیدات عمومی نیست برای پیدا کردن درایورها به مشکل برخوردم.
    مشخصات سیستمم اینه:
    Intel centrino 2 vpro
    core2duo 2.53 T9400
    chipset: Intel Cantiga PM45
    chipset: Intel 82801IM ICH9-M-E/M Sata AHCI
    البته برای intel centrino و intel centrino2 پیدا کردم ولی برای intel centrino 2 vpro هر چه گشتم کمتر پیدا کردم.
    لطفا کمکم کنید.
    ممنون.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام
    لپ تاپ من tecra a10 هست که از تولیدهای عمومی toshiba نیست.costomize کردم و از خود شرکت در امریکا خریدم.
    چون از تولیدات عمومی نیست برای پیدا کردن درایورها به مشکل برخوردم.
    مشخصات سیستمم اینه:
    intel centrino 2 vpro
    core2duo 2.53 t9400
    chipset: Intel cantiga pm45
    chipset: Intel 82801im ich9-m-e/m sata ahci
    البته برای intel centrino و intel centrino2 پیدا کردم ولی برای intel centrino 2 vpro هر چه گشتم کمتر پیدا کردم.
    لطفا کمکم کنید.
    ممنون.
    ببینید اگر سی پی یو و چیپست کنترلر لپ تاپ شما اینتل باشه ، 100 درصد تو خود سایت درایور چیپستش و فایلهاش هست

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •