از همونجا بگیری بهتره ... دست نخورده توی جعبههفته دیگه دارم میرم امارات به نظر شما اونجا بخرم بهتره یا از همین پایتخت بگیرم؟
البته با توجه به گارانتی و گمرکی و این حرفا
احتمالا یا اچ پی 6750 میگیرم یا 1520 2.2
از همونجا بگیری بهتره ... دست نخورده توی جعبههفته دیگه دارم میرم امارات به نظر شما اونجا بخرم بهتره یا از همین پایتخت بگیرم؟
البته با توجه به گارانتی و گمرکی و این حرفا
احتمالا یا اچ پی 6750 میگیرم یا 1520 2.2
من تا حالا دو سه بار لب تاب با هواپیما آوردم از دبی البته تو کیف زیاد هم گیر ندادندالبته فقط یکی.
دو تا را نمیدونم شاید گیر بدن
رجیستر جان!
ببخشید که پست تکراری دادم ولی یه توضیح بیشتر و ساده بده که منظورت چیه. ( لطفا" در حد زیر دیپلم باشه)
ممنون.
جناب رجیستر ،
در مورد asus eeepc اگه اطلاعاتی دارید برام بنویسید ، مشخصات ، مورد استفاده ، قیمت و هرچیزی که باید برای فروش به مشتری گفت . باتشکر
جناب رجيستر در یک كانفيگ برابر بين اچ پی و دل شما کدوم رو مناسب تر میدونید
من سیستم رو فقط برای کار نرم افزار موبایل میخوام و اهل بازی و اینا نیستم
به نظر شما 1520 1.66 کارمو راه میندازه یا یه سیستم قوی تر بگیرم؟
با سلام
زیگورات برند dell m 1530 رو اورده با قیمت 1720000 با ساخت لهستان
می خواستم بدونم فرق بین ساخت poland , ireland در چیه؟
ای نوت بوکو از این نمایندگی بگیرم یا نه ؟/؟/
نظر شما در این مورد چیه؟
بیصبرانه منتظر جواب شما عزیزان هستم
1- من گفتم با یک فایروال قابل حله ... یعنی شما میتونی یک نرم افزار امنیتی اینترنتی فایروال نصب کنی مثل zone alarm و از دسترسی اون نرم افزار مثل آپدیتر بابیلون به اینترنت جلوگیری کنی ... ربطی هم به سیستم عامل نداره و چه تو XP و چه تو ویستا قابل اجراسترجیستر جان!
ببخشید که پست تکراری دادم ولی یه توضیح بیشتر و ساده بده که منظورت چیه. ( لطفا" در حد زیر دیپلم باشه)
ممنون.
2- اگر یک سونی خریداری کردی و ویستا داشت و میخواستی به XP نبدیلش کنی ، میتونی درایور هاش رو راحت از روی مدل های مشابه نصب کنی ... شاید 100 درصد همچی اش راه نیفته مثلا دکمه های فانکشین و ... روی کیبورد اما خوب ، دو سیستم عامل داری ... روی این موضوع بارها در بخش های دیگه تالار بحث شده است
خوب دیگه ... من که در حد سیکل گفتم![]()
از این مدلها زیاد توی لیست قیمت ندین ... کلا مدل های V و F3S ایسوس خوب توی بورس هستند و الباقی مثل این سری ارزان قیمت رو خیر زیاد ندیدمجناب رجیستر ،
در مورد asus eeepc اگه اطلاعاتی دارید برام بنویسید ، مشخصات ، مورد استفاده ، قیمت و هرچیزی که باید برای فروش به مشتری گفت . باتشکر
اما تعریف کیفیت و کارایی خوبشان در کنار قیمت مناسب رو شنیدم
میتونی یک ریویو خوب در موردش بخونی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله همون کارت رو راه می انداز .. بیخود برای کارهای سبک و فروشگاهی هزینه نکن و یک لپ تاپ 800 تومنی هم نهایت برای شما عالیهجناب رجيستر در یک كانفيگ برابر بين اچ پی و دل شما کدوم رو مناسب تر میدونید
من سیستم رو فقط برای کار نرم افزار موبایل میخوام و اهل بازی و اینا نیستم
به نظر شما 1520 1.66 کارمو راه میندازه یا یه سیستم قوی تر بگیرم؟
اما دل و اچ پی : من اچ پی رو می پسندم چون لا اقل قیافه و زیبایی رو در کنار قدرتش داره
فرق زیادی ندارند ... محصولاتش جدیدا متنوع شده ... مثل نوکیا آلمان و فنلاند که تقریبا برای یک برند یک کیفیت رو تولید می کنندبا سلام
زیگورات برند dell m 1530 رو اورده با قیمت 1720000 با ساخت لهستان
می خواستم بدونم فرق بین ساخت poland , ireland در چیه؟
ای نوت بوکو از این نمایندگی بگیرم یا نه ؟/؟/
نظر شما در این مورد چیه؟
بیصبرانه منتظر جواب شما عزیزان هستم
قیمت خوبه ... البته این قیمت مال بالاترین کانفیگ هست
نمایندگی زیگورات هم سرویس های خوبی میده ...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)