من 2 ميليون بخوام بدم اپاچي يه زي زي ار بدون پلاك ميگيرم
من 2 ميليون بخوام بدم اپاچي يه زي زي ار بدون پلاك ميگيرم
يكي در راه خدا يه جوابي به من بده
كارم فوريه
اره عزيز تكتاز محصولاتش خوبه اگه زياد ميخواي استفاده كني از موتور تكتاز بگير ولي اگه واسه كارهاي معمولي يه سي جي 500 تومني هم بگيري بسه
سلام عزيز ممنون از پاسخت
اخه از يكي پرسيدم گفت اگر چيزي غير از تكتاز بگيري بعدا بايد به مرور زمان قطعاتش رو عوض كني و اصل بزاري ولي تكتاز خودش از اول قطعات خوب رو گذاشته
براي كارهاي معمولي ميخوام استفاده كنم حالا به نظر شما به جز تكتاز ديگه چه موتوري خوبه؟
ybx125 ياماهاسلام عزيز ممنون از پاسخت
اخه از يكي پرسيدم گفت اگر چيزي غير از تكتاز بگيري بعدا بايد به مرور زمان قطعاتش رو عوض كني و اصل بزاري ولي تكتاز خودش از اول قطعات خوب رو گذاشته
براي كارهاي معمولي ميخوام استفاده كنم حالا به نظر شما به جز تكتاز ديگه چه موتوري خوبه؟
يك ماه پيش 840 بودسلام زاهدي جان اين ybx125 ياماها چه قيمته؟
تقريبا كم صداست. البته تقريبا
لرزشش واقعا كمه. اگه درست آب بندي بشه گاز خورش هم جالب ميشه
جلوي موتور سنگينه و مثل هندا نيست كه با يه نيم كلاچ ساده بياد بالا.
دنده خورش هم كه مثل ياماها است يعني يكي جلو سه تا عقب مي خوره
نكته: مواردي كه گفتم موتور دوستم بوده كه من هم يه چند ده باري روش سوار شدم. گفتم شايد كليت نداشته باشه و مثلا مال اون خوب در اومده باشه.
ولي موتور خوبيه و اگه من بودم مي خريدم.
هند تحت ليسانس ياماها زده.
راستي يه موتور تقريبا 100 درصد ژاپني به نام سوزوكي gs125 هم هست كه واقعا ژاپني هست ولي 1.200 پولشه. مي گن خدماتش هم خوبه
اين ياماها هم اگه بريد تو سايت irandoco همان ايران دوچرخ هست ملاحظه مي كنيد خدمات خوبي داره
اگه گرفتيد دوتا نكته:
1- سياهش خيلي خوشگله
2- شيريني دي:
واسه كاراي معمولي زياد خرج نكن قطعات سي جي هم ارزونه خراب بشه زياد خرج نميزاره رو دستت يه سي جي 400 500 تومني بگير
با اين هم موافقمواسه كاراي معمولي زياد خرج نكن قطعات سي جي هم ارزونه خراب بشه زياد خرج نميزاره رو دستت يه سي جي 400 500 تومني بگير
ولي مثلا يكي از آشنا ها يه ويو داشت 3 ، 4 سال اول فقط روغن و بنزين مي زد و همچنين يه تريل تو همين مايه ها.
خب ژاپني، ژاپنيه و چيني ، چينيه
دوستان امروز چند تا موتور دیدم با این مشخصات :
یکی پیشرو بوود همون که اتوماتیکن و گواهینامه نمیخوان و استارت دارن 280 تومن می گفت ولی یکم داغون بوود
یکی دیگه هم بوود که از اولی بزرگتر بوود سرعتش هم 150 زده بوود فکر کنم ( اولی اخرین سرعتش 80 بوود ) اینم 450 میگفت این یکی یه چیز معمولی بوود
صفر کیلومتر این پیشرو کوچیکارو هم 550 تومن میدادن
نظرتون برا اینا چیه ؟
راستی این ویو که میگین قیافش رو دیدم خوبه قیمتاش چجوریه ؟ سرعتش ساخت کجاس ؟
ارزش خرید داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)