سلام
دوستان من آخرای Chapter 3 گیر افتادم
یه محوطه بزرگه که وقتی دشمنا را میکشم ( فکر کنم سپر دارها اولین بار اونجا حمله میکنند) راهی برای خروج ندارم
البته یه در هست که جلوش نرده داره
نمیدونم چیکار کنم
سلام
دوستان من آخرای Chapter 3 گیر افتادم
یه محوطه بزرگه که وقتی دشمنا را میکشم ( فکر کنم سپر دارها اولین بار اونجا حمله میکنند) راهی برای خروج ندارم
البته یه در هست که جلوش نرده داره
نمیدونم چیکار کنم
اگه درست بدونم کجا رو میگین:
اون دری که پشت نرده ها هست کنارش 1 لامپ قرمزه.
تیغ رو گرت کنین و کنترلش کنین و بزنین به لامپه تا در باز بشه.
بازش کردم یه جا نوشته بود 800 در 600 کردمش 1280 در 1024 همون سایز ال سی دی خودم ولی بازی دیگه باز نشد یعنی وارد بازی میشه ولی کامپیوتر هنگ میکنه از بازی خارج میشه !.![]()
Last edited by mahyarSAMSUNG; 31-08-2009 at 00:15.
اولا حواست باشه جای رزولوشنها رو درست بزنی!!
دوما شما یکی پایینتر یعنی 768*1024 بگذار ببین بهتر میشه چون ممکنه به خاطر محدودیت refresh rate یه کم بازی در بیاره...
نه نشد که نشد . البته روی زرولیشن پایینتر که گذاشتم وارد بازی شد ولی توی تنظیمات بازی که میری میبینی همون 800 در 600 ! من که اصلا با این رزولیشن بازی نمیکنم ! حال نمیده !
سلام
دقیقا همونجا هستم
مشکل اینه که من خط سوم را بلد نیستم انجام بدم! تا جایی که یادمه خود بازی هم تا حالا آموزش اینکار را نداده!
ممنون میشم بگید چه شکلی اینکارو بکنم
بله اولين جايي هست كه از اين قدرت استفاده ميكنيد .سلام
دقیقا همونجا هستم
مشکل اینه که من خط سوم را بلد نیستم انجام بدم! تا جایی که یادمه خود بازی هم تا حالا آموزش اینکار را نداده!
ممنون میشم بگید چه شکلی اینکارو بکنم
اول كليد C رو بزن بعد سريع دوباره C رو بزن و نگه دار و تيغ پرتاب شده رو با موس هدايت كن و بزن به لامپ قرمز .
این بازی تقلیدی مزخرف از بازی مزخرفتر وانتد بود و خیلی هم گرافیک و فیزیکش ناقص بود .
هیچ جذابیتی نداشت فقط عکس رو جلدش ( کاورش ) جالب بود .
حیف هزار تومن که دادم اینو از تکین خریدم .
دوست عزيز نظر شما هرچي هست محترم ولي وقتي اطلاعات كافي نداريد لطفا بحث الكي شروع نكنيد . اين بازي هم نسخه ي PC و Xbox 360 زود تر از Wanted عرضه شده بودن . به نظر من و خيلي هاي ديگه هم گرافيك بازي بسيار خوب بود .این بازی تقلیدی مزخرف از بازی مزخرفتر وانتد بود و خیلی هم گرافیک و فیزیکش ناقص بود .
هیچ جذابیتی نداشت فقط عکس رو جلدش ( کاورش ) جالب بود .
حیف هزار تومن که دادم اینو از تکین خریدم .
در كل يكي از بازيهاي خوب و سخت عمرم Dark Sector بود و يك دليل ديگه بر موفقيت اين بازي و شركت سازندش اين كه بخش چند نفره ي Bioshock 2 رو دادن به digital extremes .
موفق باشي ...
پس ببخشید
اما مثل همون چیزیه که گفتم ، اصلا جذابیتی نداره .
من داشتمش تا اونجا که با دستش میتونه هفتیر بلند کنه نه سه مرحله بعد رفتم ، همونجا که شبیه باغه و توش پره آدمه .
وانتد و دارک سکتوری از نطر گرافیک فرقی باهم نداشتند ولی وانتد خیلی خیلی قشنگتر بود .
به هرحال بازی سلیقه ای
اما من قصد خورد کردنشو نداشتم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)