سلام
Nero Burning Rom رو باز کن و بعد مطابق شکل زیر عمل کن :
![]()
سلام
Nero Burning Rom رو باز کن و بعد مطابق شکل زیر عمل کن :
![]()
ممنون بابت راهنمایت
راستى دوستان یه سوالى داشتم:
نرو دو متد رایت داره : Disc-at-once و Track-at-once
خب این دو متد چه فرقى باهم دارند ؟ کدومشون بهتره (یا کدومشون براى دیتا و کدومشون براى VCD خوبه) ؟
مثلا رایتر من با سى دى Princo مشکل داره ، اگه از متد Track-at-once استفاده کنم سى دى رو موج دار رایت میکنه اما در روش Disc-at-once این مشکل رو ندارم
ممنون![]()
سلام دوست عزيز
با سپاس از شما
يه پرسش ديگه هم دارم:
آيا با همين روش كه گفتيد (يا روش ديگه) ميشه كاري كرد كه علاوه بر فايل موسيقي، فايل هاي ديگر هم (مثلاً pdf و...) روي سي دي بريزم و در عين حال فايل هاي mp3 قابل پخش با دستگاه vcd player باشند؟
سلام سال نو مبارک
من نرو 7 رو سیستم نصب داشتم بعد پاکش کردم که نرو 8 نصب کنم ولی این پیغام میده :
تو کامپیوتر دوستم که نرو نصب نداشت راحت نصب شد
مشکل از کجاست ؟
تشکر سال خوبی داشته باشید![]()
![]()
راستش عکسی که بالا گذاشتید خیلی گویا نیست. احتمالا پیغام خطای دیگه ای در موقع نصب داده شده.
در هر حال اگر با کار کردن با رجیستری آشنا هسنین میتونین نمام کلید های Nero و Ahead رو دستی از رجیستری پاک کنین. بعد تمامی فایل های باقی مانده د ر محل نصب رو هم پاک کنین و سیستم رو ری استارت کنین. امیدوارم این مشکلتون رو حل کنه.
بعضي از نرم افزار ها خيلي گير هستند و اين جوري گير مي دن.مشكل مشخص هست كه يك سري از فايل هاي ورژن قبلي همچنان باقي مانده،چون وقتي يك نرم افزار را نصب كني هر كاري هم بكني در نهايت باز هم يك سري از فايل هايش باقي مي ماند. از جمله جاهايي كه من متوجه شدم كه باقي مي مانند در مسير زير است:
احتمالا اگر فايل مربوط به ورژن قبلي اين نرم افزار را از مسير بالا پيدا كني و پاك كني مشكل بر طرف بشه.البته حواست باشه هيچ فايلي رو اشتباهي پاك نكني.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته احتمال اين كه شما ورژن قبلي را كامل پاك نكرده باشيد هم هست
با تشکر از دوستان
دوست عزیز Roham جان قبلا هم دستی هم با رجستری مکانیک تمام رجستری تمیز کردم ولی نشد و پیغام دیگه ای نمیده
بعدش اگه سیستم ریاستور کنی که دوباره هر چی پاک کردی بر میگرده سر جاش آره قوربونش
و جناب lord_ashkan_z که اگه نباشه جاش خالی میمونه اونجا رفتم خبری نبود
در ضمن تمام تمپ تو لوکال و اپلکشن مال تمام یوزرها رو دستی پاک پاک کردم نشد که نشد
نظر تازه ای باز داشتین بگین خوشحال میشم چون حوصله ویندوز عوض کردن برای یه نرم افزار ندارم
میبینمتون
دوست عزیز nero 6 یا 7 را دوباره نصب کن و دوباره اونو Unistall کن و سیستم را ریستارت کن و nero 8 را نصب کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)