فرشاد سنسور کیلومتر که قطع بشه ماشین کلا قاطی میکنه مال من از دور موتور از 3000 بالا نمی رفت ولی خواموش نمی شد این فکر نکنم از سنسور کیلومتر باشه
فرشاد سنسور کیلومتر که قطع بشه ماشین کلا قاطی میکنه مال من از دور موتور از 3000 بالا نمی رفت ولی خواموش نمی شد این فکر نکنم از سنسور کیلومتر باشه
ممنونم ازتوجهتون
سنسورروهم عوض کردم(پارسال)بازهم همون عیب روداره متاسفانه
جالبه که ماشین من وقتی سنسورکیلومترش روقطع میکردی فقط یک کمی ریپ میزدولی بقیه چیزاش میزون کارمیکردفرشاد سنسور کیلومتر که قطع بشه ماشین کلا قاطی میکنه مال من از دور موتور از 3000 بالا نمی رفت ولی خواموش نمی شد این فکر نکنم از سنسور کیلومتر باشه
==
میگم این مشکل ماشین من از اون سنسور هوا وبنزین یایک همچوچیزی..که بالای رادیاتوره ویه شلنگ کوچولوهم زیرش وصل میشه نمیتونه باشه؟
با سلام
ماشین هوا که رو به سردی می ره، نامیزون می شه.
وقتی روشنش می کنی دور موتور کمه و نوسان داره.
موقع حرکت به خصوص تو دنده یک که هست، زور رو کم می کنه و یه هو از جا می کنه (به فتح ک!)
شمعها رو فکر کنم یک سال نمی شه که عوض کردم.
اخیرا هم با شعله و بنزین تمیزشون کردم ولی فرقی نکرده.
نمی دونم شمعها رو عوض کنم حل می شه یا بنزین نمی ده.
خلاصه افراد مطلع یه نظری بدن دیگه.
بخوام تو تعمیرگاهها آزمون و خطا کنم ممکنه هزینه الکی ببره که خب به صرف نیست دیگه.
ضمنا پراید هست و چندین سال هم کار کرده.
Last edited by valas; 24-11-2009 at 23:00.
سلام
ماشین کاربراتوری هست یا انژکتوری؟![]()
کاربراتوری
دوست عزیز من فکر میکنم اول خودت پولکی موتور را چک کنی !
سلام
یه سوال داشتم که خیلی برام مهمه
خواستم بدونم در بین خودروهای سبک یا سنگین کدوماشون در حال حاضر کلاچشون هیدرولیکی یعنی با فشار روغن عوض میشه؟
خودروهای سبک رو نمیدونم!خواستم بدونم در بین خودروهای سبک یا سنگین کدوماشون در حال حاضر کلاچشون هیدرولیکی یعنی با فشار روغن عوض میشه؟
ولی در بین خودروهای سنگین...اتوبوسهای VOLVO اینجورین!
سلام مجدد
من اطلاعتی راجع به سیستم های هیدرولیک در خودروهای سواری میخواستم. مثل قرمان هیدرولیک، ترمز ABS یا سیستم تعلیق هیدرولیک
میخوام بدونم از چه پمپی(مشخصات فنی مثل دبی، فشار شرکت سازنده و قیمت) و از چه شیری استفاده میشه و خیلی سوال های دیگه. اگر یه کتاب یا منبع خوب در این زمینه بهم معرفی کنین خیییییییییییلی ممنون میشم. شیرینیشم محفوظ
سلام به همگي دوستان، من يه آردي انژكتوري مدل 84 دارم ديروز رفتم روغن گيربكس رو عمض كنم، تا پيچ رو باز كرد يه پين تقريبا 3 سانتي اومد بيرون ميخوام بدونم اين مال كجاش بوده و مشكلي برام بوجود مياره يا نه، دنده دو هم اول حركت جا نميره و سه هم موقع جا رفتن يه صدايي ميده كه بعد از تعويض روغن گير بكس و دفرانسيل يه كم بهتر شده و موقع خلاص بودن دنده در سرعتهاي بالا هم از عقب صداي وووررره مياد اينا مال همين پينه هس يا چيز ديگه هس
پيشاپيش از راهنماييتون ممنونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)