معما می خواین بیان اینجا
هرچند وقت یکبار معما اونجا گذاشته میشه
فکر کنم معماهای شطرنجی یکی از بهترین معما ها هستن که میشه خودمونو محک بزنیم
لینکش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
معما می خواین بیان اینجا
هرچند وقت یکبار معما اونجا گذاشته میشه
فکر کنم معماهای شطرنجی یکی از بهترین معما ها هستن که میشه خودمونو محک بزنیم
لینکش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام کسی جواب این معما رو میدونه ؟
قبلا جوابش داده شده به یکیشون میگیم بره از اون یکی بپرسه که در بهشت کدومه حالا در هر صورت اگه نگهبان دروغگو باشه میره از اون یکی میپورسه و برعکسشو به ما میگه که میشه در جهنم اگر نگهبان راستگو هم باشه بره از اون یکی بپرسه راستشو به ما میگه که میشه در جهنم پس ما میفهمیم در جهنم کدومه بهشت کدومه
جهانگردي توسط قبيله اي وحشي دستگير شد. اما به او اجازه داده شد تا جمله اي بگويد.ولي بدين شرط كه اگر جمله او صحت داشته باشد او را در روغن جوشان بسوزانند و اگر غلط باشد، با تيرزهرآگين مورد هدف قرار دهند. جهانگرد هوشيار با كمي فكر پاسخ داد كه موجب نجات او از مرگ شد. به نظر شما پاسخ او چه بود؟
ما 8 ساچمه داریم و 1 ترازو
یکی از ساچمه ها سبک تر است
چطور با 3 بار وزن کردن بفهمیم کدامیک سبک تر است ؟
ابتدا ساچمه ها را به دو گروه 4 تایی تقسیم کرده و یکی از گروهها را وزن میکنیم
هرکدام که سبکتر بود به دو دسته دوتایی تقسیم میکنیم و برای دومین بار از ترازو استفاده می کنیم
مجددا هردسته سبکتر بود را در ترازو قرار داده و ساچمه سبکتر مشخص می شود
این معما در بازی سفر به ماه که یکی از بازی های خوب زمان خودش بود که برای وزن 9 ایزتوپ به دست امده باید عمل میکردیم.
توصیه میکنم شما ها که اینقدر به معما علاقه دارید حتما از این بازیا بخرید ..
البته اینجا شما گفتی 8 ساچمه ! به هر حال فرقی نداره
با 2 بار وزن کردن:
1. 3 تا از ساچمه ها سمت چپ ترازو و 3 تا از ساچمه ها سمت راست اگر هر دو مساوی بودن 3 تای دیگر در غیر این صورت 3 تای سبکتر رو برمیداریم ..
2. یکی از ساچمه ها سمت چپ یکی از ساچمه ها سمت راست اگر مساوی بودن سومین ساچمه جواب میشه .
Last edited by alizshah; 05-10-2010 at 02:01.
شخصي مدت هفت شب در مهمانخانه اي منزل مي كند و چون پول نقد براي پرداختِ كرايه مهمانخانه را ندارد، قرار مي گذارد از هفت حلقه بهم پيوسته طلا كه بهمراه دارد، هر شب يكي از آنها را به جاي كرايه به مهمانخانه دار بپردازد. اما مي خواهد بيش از يكبار آن حلقه ها را از هم نگسلد. چطور چنين چيزي ممكن است؟
سلام کسی جواب معما هام نداد ؟![]()
شما با نیزه من را میکشید.
---------- Post added at 03:09 AM ---------- Previous post was at 03:07 AM ----------
iهر شب یک حاقه رو باز میکنه میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)