خوب از انجمن سفارش خرید بده یا درخواست لینک دانلود بازی رو بده
خوب از انجمن سفارش خرید بده یا درخواست لینک دانلود بازی رو بده
سلام به دوستان
چطوری میشه این بازی رو با gamepad بازی کرد . مطمئنا راهی داره چون این بازی برای xbox360 ساخته شده و حتی در محیط بازی هم تنظیماتی برای gamepad وجود داره ولی فعال نیست .مثلا vibration و ... .لطفا راهنمایی کنید .
با همین ماوس بازی کن هدف گیریش باحال تره!
آی ملت! اگه کسی الان بازی رو سیستمش نصبه اعلام کنه چون من اندینگ سوم بازی رو کشف کردم می خوام بهش یاد بدم اجرا کنه اگه اندینگ سومی وجود داشته باشه خیلی باحال می شه! خودم بازی رو ندارم که خودم امتحان کنم!
این بازی دو تا پایان بیشتر نداره
من توی نت هم که سرچ کردم دو تا پایان بیشتر نداشت
بگو ببینیم چجوریه ولی من هنوز به اندینگ هاش نرسیدم چون باید قبلش 70% از evil seed ها را بسوزونم که دیگه حوصله ام نیومد و ولش کردم.
کسی نتونسته اندینگ سوم بازی رو کشف کنه چون واقعا کار ناممکنیه! دو اندینگ اول بازی واقعا عجیب هستن... تو هر دو پایان لوسیفر به زمین میاد و دنیا به آخر ی رسه اما می دونیم بازی بعدی هم در راهه! پس چی؟؟؟ اندینگ سوم حتما وجود داره
شما بعد از گرفتن مدال پد آف لایت چشمتون رو ببیندید زخم هایی که روی اون سکو بوجود اومده رو می بینید! حالا به جای ایتنکه به سارا شلیک کنید باید با اسپری یا همچین چیزی اونا رو بسوزونید تا لوسیفر احتمالا نابود شه!
اما تو کپچر آخر بازی اسپری وجود نداره پس باید دو کپچر آخر بازی رو یه کله بازی کنید تا آخر بازی اسپری همراتون باشه! (کپچر آخر خیلی هم طولانیه و کسی حوصلشو نداره!)
شما وقتی اون تیرهای مخصوص رو درست می کنی هیچ فرقی با اتش زدن داره
یعنی اون تیرها حکم همون اتش زدن رو داره...
در کل من جایی ندیدم و نخوندم که 3 تا پایان برای این بازی تعریف شده باشه
منم گفتم اسپری یا همچین چیزی! تو همون کپچر آخر دقیقا هیچ آیتمی وجود نداره حالا چه اسپری چه بطری! پس اینکه تا حالا این پایان کشف نشده دو دلیل داره یکی همین دلیل که قبلا گفتم یکی هم اینکه اصلا پایان سوم وجود نداره.... ولی من هنو می گم پایان سومی هست! بالاخره یکی پیداش می کنه و تو نت می پراکنه!
هر چی باشه اگه اسلحه دستت باشه یه نفر هم بهت بگه shoot quickly carrier! وقتت هم کم باشه دیگه به این فک نمی کنی که به اینوینتوری سر بزنی! که حالا چیزی داشته باشی یا نداشته باشی یا اصلا x رو زده باشی و اون زخم های روی سکو توجهتو جلب کنه نکنه... سازنده هام قصد لو دادن جریان رو ندارن چون ناسلامتی سکرت اندینگه... همینه دیگه![]()
خوب شما اون تیرها رو قبلا درست کنی...نه این که بذاری اخر کاری تازه یادت بیافته که این تیرها رو درست کنی
ببخشيد اين كدوم نسخه است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)