البته با دایال فقط باید یا گول یا رومی برداری که وقتی بابات قبض تلفن رو دید ...ت نکنه .
چون با توتن خیلی باید ان بشی .
البته با دایال فقط باید یا گول یا رومی برداری که وقتی بابات قبض تلفن رو دید ...ت نکنه .
چون با توتن خیلی باید ان بشی .
چرا؟!!!!!!چون با توتن خیلی باید ان بشی .
اگر نفرات اول هر سرور رو هم نگاه کنی میبینی که همشون توتنن .
همش به خاطر اینکه توتن غارتگره و با غارت رومی ها و گول ها خودشو قوی و اونا رو ضعیف میکنه .
مثل یه جور انگله . توتن چون فقط این امتیاز رو داره اگه بره تو کار منابع ( که خودش تولید میشه و نمیخواد ان بشی )
اونوقت براش سخته چون نه دفاع خوبی از اول داره (بر خلاف روم) نه مخفیگاه خوبی (بر خلاف گول)
پس میمونه ارتشش که قدرت خوبی از همون اول داره و غارتگر هم که هست. پس منابع رو باید از غارت بدست بیاره.
که اونهم خیلی باید ان باشی .
یه راهنمای خوب از یه رتبه بالای سرور 1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پست سوم رو بخونید::
حرفای تومروس تو سرور3 درباره ی کوروش!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من تو سرور speed بین دو گروه توتن و رومن اگه هر دوتاشون به اندازه هم ان باشن رومن قویتر میشه .
دلیلش هم اینه که تو این سرور سرعت منابع و ساخت و ساز 3 برابر ولی سرعت لشکریان 2 برابر میشه که به نفع رومنه و چون میتونه دو ساختمون هم زمان بسازه سریع تر پیشرفت میکنه .
دوستان سلام منم پایم اساسی فقط زمان دقیق راه افتادن سرور 4 . کام روبگید ودوستانی که پایه هستن بگن که بافلان اکانت میان بالا بعد هممون بریزم جنوب شرقی یاغربی اونوقت یه اتحادمیزنیم شاخ میشیم فتیرمیزنیم دهن مهن هرچی لات خارجی رو صاف وصوف میکنیم فقط دوستان یه حرفه ای بگه که چه نژادی رو انتخاب کنیم که بدرد صاف کردن ملت بخوره.
دو روز دیگه ثبت نام شروع میشه و 4 روز دیگه راه میفته!!دوستان سلام منم پایم اساسی فقط زمان دقیق راه افتادن سرور 4 . کام روبگید ودوستانی که پایه هستن بگن که بافلان اکانت میان بالا بعد هممون بریزم جنوب شرقی یاغربی اونوقت یه اتحادمیزنیم شاخ میشیم فتیرمیزنیم دهن مهن هرچی لات خارجی رو صاف وصوف میکنیم فقط دوستان یه حرفه ای بگه که چه نژادی رو انتخاب کنیم که بدرد صاف کردن ملت بخوره.
همه هم میریم جنوب شرقی خدا بخواد!!
برای صاف کردن هم توتن رو انتخاب کنید
یوزر من هم H_R_V
حی علی خیرالعمل
منم اگه خدابخواد بایوزر Enter وجنوب شرقی ثبت نام میکنم
فقط دوستان جنوب شرقی به انگلیسی چی چی میشه؟
South East
اقا منم پایه ام
یوزر منم همین Gregar
فقط حواس تازه کارا باشه که توتن خیلی باید ان بشه
البته منم توتنم چون هم بیکار و هم adsl دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)