واقعا ممنون خیلی تشکر میکنم . مخصوصا از اقا محسن گلمون . در مورد عوض کردن موتور چی . توصیه میشه ؟؟؟؟؟ من خودم دیده بودم دوستم مهدی . رو پراید موتوره مزذا323 گذاشته بود . روی 206 میشه موتور قویتر از خودش گذاشت>؟؟؟؟؟
واقعا ممنون خیلی تشکر میکنم . مخصوصا از اقا محسن گلمون . در مورد عوض کردن موتور چی . توصیه میشه ؟؟؟؟؟ من خودم دیده بودم دوستم مهدی . رو پراید موتوره مزذا323 گذاشته بود . روی 206 میشه موتور قویتر از خودش گذاشت>؟؟؟؟؟
میشه امکان داره ولی باید دنبال موترو مناسبی رفت بهترین گزینه ها یه موتور ژاپنی هستش چون هزینه پایینتری از موتور های آلمانی و فرانسوی دارن .البته میشه موترو های 1.8 و 2 لیتری مدلهای GTI و RC رو روی 206 نصب کرد.
سلام دوستان..
وسط این بحث حرفه ای یه دو تا سوال اماتور هم من داشتم .
1- نور چراغهای جلوی من تنظیم نیست . سمت چپی یکم بالاتره .. چجوری میتونم تنظیم کنم؟
2- نور لامپ سمت راست یکمی کمتر از سمت چپه .. با اینکه ماشینم صفره و تازه گرفتمش ولی نور راست ضعیفتر از چپه! چرا؟ راه حلش چیه؟
مرسی.
سلام
والا من هرچی 206 دیدم نور یکی از لامپاش تو حالت طبیعی مقداری بالاتره البته فکر کنم نور سمت راست باشه که کمی بالاتره اینم دلیلش فکر کنم برایه تویه جادست که راننده ی روبرویی رو با مشکل مواجه نکنه.
درسته....سمت شاگرد کمي بالاتره که البته خيلي ها خوششون نمي ياد و هر دو را هم اندغازه مي کنند.
پيچ که با فلش نشان داده شده : بالا و پايين مي کنه
پيچي که با دايره نشان داده شده چپ و راست مي کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی ..
و سوال دوم؟ چرا نور لامپ و پروژکتور سمت راست ماشینم از سمت چپ ضعیفتره؟ ماشین صفر مگه میشه نور لامپاش به یه اندازه قدرت نداشته باشه؟!
اصولا همینطوره ! یعنی همشون همینطوره !
در مورد تعویض موتور
دردسرش زیاده
میشه موتور های 2000 رو روش نصب کرد
ولی همونطور که گفتم یک کم دردسر داره البته اون دردسر هم بستنش نیست
دردسرش ای سی یو و سیم کشیشه
و بلاخره اگه بخوام یه 206 تیپ 5 رو جمع کنم که بتونم باهاش ازرا رو بگیرم چه قدر خرجش میشه و کجا باید ببرم . راستی میشه کمک های ماشین رو عوض کرد و کمک هاش رو قوی کنم . منظورم اینه که راحتر بشه . و تو سرعت گیر ها و دست انداز ها راحت بشم ؟؟؟؟
دوستان بنزین معمولی واسه 206 مشکل ایجاد میکنه ؟
3باک معمولی یکی سوپر چطوره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)