تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 380 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام.دوستان ؛ من با اين برنامه اوربيت مشكل دارم.وقتي ميخوام باهاش دانلودكنم ؛ يك فايل كوچك و كم حجم دانلود ميكنه و نميتونه فايل را كامل دانلود كنه.چندين بار امتحان كردم نشد.البته با فلش گت هم همين اتفاق ميفته.اربيت 2.7.02 هست.فلش گت هم 1.9.0 هست.ممنون
    بنده يه زماني با هر دو تاشون کرده ام ولي متاسفانه کيفيت دانلود هر دوشون را در حد پائين ديده ام توصيه ميکنم از

IDM و يا STAR DOWNLOAD استفاده کنيد کيفيت و کارايي هر دو تاشون هم خيلي خوبه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام.دوستان ؛ من با اين برنامه اوربيت مشكل دارم.وقتي ميخوام باهاش دانلودكنم ؛ يك فايل كوچك و كم حجم دانلود ميكنه و نميتونه فايل را كامل دانلود كنه.چندين بار امتحان كردم نشد.البته با فلش گت هم همين اتفاق ميفته.اربيت 2.7.02 هست.فلش گت هم 1.9.0 هست.ممنون
    بنده يه زماني با هر دو تاشون کرده ام ولي متاسفانه کيفيت دانلود هر دوشون را در حد پائين ديده ام توصيه ميکنم از

IDM و يا STAR DOWNLOAD استفاده کنيد کيفيت و کارايي هر دو تاشون هم خيلي خوبه (اون زمان وقتي بنده از

Flashget و orbit استفاده ميکردم منم اين مشکلاتو داشته ام)

اگه نباشه جاش خالی می مونه darkangel85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من از Download Accelerator 7.3 استفاده میکنم، تو این ورژن میشه فایلی (مثلا mp3) رو که یه درصدی ازش دانلود شده رو داشته باشیم؟!!!!
    مثلا یه فایل ویدئویی حجیم رو تا نصفه دان میکنه بقیشو نمیتونه دان کنه!!! همون نصفشو بخوام چیکار باید بکنم؟!!!
    کسی جوابی تداره؟!!!

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام بچه ها
    چطور ميشه با برنامه هاي دانلود منيجر (idm 5.14 ) صفحات خصوصي انجمن پي سي را دانلود كرد ؟
    همان هايي كه فقط براي اعضا باز هستند . وقتي دان ميكنم صفحه مربوط به شناسايي باز ميشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام بچه ها
    چطور ميشه با برنامه هاي دانلود منيجر (idm 5.14 ) صفحات خصوصي انجمن پي سي را دانلود كرد ؟
    همان هايي كه فقط براي اعضا باز هستند . وقتي دان ميكنم صفحه مربوط به شناسايي باز ميشه
    فرقي نميکنه کد صفحه هر چه باشه دانلود منيجر بر طبق اون کد صفحه مورد نظر رو دانلود خواهد کرد

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نه اين صفحه ها رو بايد با نام كاربري وارد شد وپسورد وارد شد اما نميدونم چطور به idm پسورد را بشناسونم
    وقتي دانلود ميكنم صفحه ي وارد كردن پسورد مي آيد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

براي ذخيره اين گونه صفحا ت در نوار ابزار اينترنت دانلود منيجر Grabber يا همون گربر رو باز ميکنين آدرس سايت رو تو

کادر دومي وارد ميکنين در قسمت use authorization تيک مربوط به اين گزينه رو فعال ميکنيد نام

کار بري و رمز عبور رو وارد ميکنيد

8. این کاربر از hosein66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آقا از برنامه
    download studio استفاده كنيد تمام مشكلاتتون حل ميشود تنها ايرادش حجم بالاي برنامه است كه حدود 30 مگ است ولي سرعتش و امكاناتش از همه دانلود منيجر هاي مو جود بيشتر است.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

من بیچاره شدم یک فیلم را از شیر دزیلا تا 600 مگ گرفتم با idm بعد اشتباهی دستم خورد به اون دکه قرمزه- همون سطل اشغال قرمزه که از لیست پاک می کنه
    و از صفحه پاک شد حالا که می خواستم ادرس جدید شیر دزیلا را بهش بدم تو صفحه نیست
    یک منو راهنمایی کنه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من بیچاره شدم یک فیلم را از شیر دزیلا تا 600 مگ گرفتم با idm بعد اشتباهی دستم خورد به اون دکه قرمزه- همون سطل اشغال قرمزه که از لیست پاک می کنه
    و از صفحه پاک شد حالا که می خواستم ادرس جدید شیر دزیلا را بهش بدم تو صفحه نیست
    یک منو راهنمایی کنه
    فکر نکنم بشه آدرسو دوباره يافت چون که دانلود منيجر نه سطل آشغال داره و نه history بايد قبلا تيک اون کادر

"ديگر اين پنجره رو نشان نده " رو بر نمي داشتين.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •