با سلام
آقا مهدی خسته نباشی با مقاله ای که نوشتی مقاله ای جالبی بود ولی نمیدونم چرا هنوز من مشکل دارم
دوست عزیز همه کارهایی را که گفته بودی انجام دادم و همه فایلهایی را که گذاشته بودی دانلود کردم ولی هنوز هم نمیتونم Show Hide Files را انتخاب کنم به صورت اتومات Do not Show میشه و همچنین هر درایوی را که باز میکنم تو یه صفحه ای دیگه باز میشه به نظر شما چی کار کنم؟؟؟ میدونم که با فورمت این درست نمیشه و یه چیزی را که متوجه شدم این که در پایین جایی که میخام Show Hide Files را فعال کنم یه علامت اضافه شده !!!
عکس را ببین
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و یه چیز دیگه فلش دیسکم را فورمت کردم بعد اجراش کردم و دوباره خواستم که اسکن کنم دیدم چند تا فایل مخفی است خوب فایلهای مخفی را که نمیتونم ببینم ولی رفتم لیست اسکن شده کسپر را دیدم آپدیت هم است ولی نتونست پیدا کنه ببین اینم فایلهایی را که اسکن کرده ولی نتونسته شناسایی کنه درحالی که من فلش را فورمت کرده بودم این فایلها بعد فورمتش توش هستند
عکس را ببین
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم کمک کنی واقعا نمیدونم چطوری از شر این ویروس خلاص بشم حتی اون پچ فایل شما هم کاری نتونست
.gif)
سلام دوست خوبم
خوب همون طور که معلومه سیستم شما ویروس autorun.inf داره .
اول از همه شما انتی ویروس بیدیفندر را نصب کنید و حتما اونا اپدیت کنید و بعد هم به طور کامل سیستم را ویروس یابی کنید .
چون این انتی ویروس برای فعال کردن گزینه Show Hide Files بسیار مفید هستش .
اگه می تویند بعدش انتی ویروس nod32 را نصب کنید و حتما حتما اونا به طور کامل اپدیت کنید و سیستم را به طور کامل ویروس یابی کنید .
به خاطر این که فعلا تنها انتی ویروسی که ویروس autorun.inf را از بین می بره همین انتی ویروس nod32 ورژن 3 به بالا هستش به شرطی که اپدیت شده باشه .
انتی ویروس کسپراسکای این ویروس را تشخیص می ده اما متاسفانه قادر به از بین بردنش نیست .
روش دستی برای از بین بردن ویروس اتوران هم به این صورت است که می گم . می تونید از این روش هم استفاده کنید و به صورت دستی این ویروس را از بین ببرید .
برای انجام این کار فلش مموری را هم به سیستم وصل کنید و هم زمان که این کار را روی درایو هاتون انجام می دید روی فلش مموری را هم اعمال کنید .
دلیل این که بعد از فرمت فلش مموری هنوز داخلش فایلهایی مخفی وجود دارند این هست که سیستم شما ویروسی هست و با زدن فلش مموری به سیستم این ویروسها سریع به فلش مموری منتقل می شن.
یه نکته خیلی مهم اولش بگم
اگه نمی تونید فایلهای سوپر هایدن را از حالت مخفی در بیارید از این روش استفاده کنید .
این کدها را توی نوت پد کپی کنید و بعد هم با نام و پسوند show.bat ذخیره کنید و بعد هم اجرا کنید .
فقط خودتون به این کدها درایو مربوط به فلش مموری را هم اضافه کنید .
attrib -s -h C:\*.* /s /d
attrib -s -h d:\*.* /s /d
attrib -s -h E:\*.* /s /d
attrib -s -h f:\*.* /s /d
attrib -s -h g:\*.* /s /d
attrib -s -h h:\*.* /s /d
ابتدا وارد My Computer شوید .
بعد از مشاهده لیست درایوها از نوار بالا بروی گزینه Tools کلیک کرده سپس گزینه Folder Options را انتخاب کنید
در پنجره جدید باز شده گزینه View را انتخاب کنید و بروی گزینه Show hidden files and folders کلیک کنید تا دایره آن توپر شود .
کمی پایینتر تیک گزینه Hide Protected Operationg System Files را بر دارید.حالا ok کنید
با این کار همه فایلهای مخفی و سوپر هایدن شما قابل روئیت خواهند بود .
شما باید به دو نکته توجه کنید که خیلی مهم هستند و اگه دقت نکنید مشکل حل نخواهد شد .
ابتدا شما باید فلش مموری خودتون را به کامپیوتر وصل کنید و بعد از این که درایو مربوط به اون توی مای کامپیوتر اومد به هیچ عنوان نباید روی هیچ کدوم از درایو هاتون دوبار کلیک کنید . شما باید برای وارد شدن به درایو هاتون با راست کلیک کردن و زدن open وارد بشید و حتی باید داخل پوشه ها هم با راست کلیک کردن و زدن open وارد بشید .
پس این نکته اول بود که باید بهش توجه کنید چون با دابل کلیک کردن روی یه درایو یا فولدر دوباره ویروس فعال خواهد شد .
پس شما با راست کلیک وارد درایو فلش مموری خودتون بشید و فایلی به اسم Autorun.inf را پیدا کنید و اون را پاک کنید می تونید با راست کلیک کردن و زدن open وارد فولدرها هم بشید و ببینید همچین فایلی توی اونها هم وجود داره یا نه و اگه بود از اونجا هم پاک کنید
باز هم می گم به هیچ عنوان نباید از دابل کلیک استفاده کنید .
نکته مهم اینجاست که وقتی این ویروس را از داخل درایو پاک کردید بلافاصله بدون انجام هیچ کار اضافی سیستم را ریستارت کنید . حتما باید این کار را بکنید و سیستم را ریستارت کنید .
از روی کیس نباید سیستم را ریستارت کنید باید به منوی استارت رفته و گزینه turn off را بزنید و بعد هم reset کنید .
موقع ریستارت کردن حتما باید فلش مموری شما همون طور به کامپیوتر وصل باشه .
با این روش مطمئنا و 100 درصد مشکل حل می شه . چون این روش روی حداقل 10 تا فلش مموری و پلیر و موبایل تست شده و رد خور نداره .
در اخر هم این فایل batch را بگیرید و اجرا کنید .
حتما قبل از استفاده از این فایل batch کارهای گفته شده را باید مو به مو انجام داده باشید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نحوه استفاده از این فایل batch توی اموزشها گفته شده .
موفق باشید .
موفق باشید .