تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 1081 اولاول ... 2430313233343536373844841345341034 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

این هم پاسخ یکی از طراحان آنتی ویروس کاسپرسکی در مورد نسخه Workstation کاسپر برای Masoud.ebi عزیز که ما شرمنده اش شده ایم:
    Graf from KL Russia Team
    KAV 2006 developer
    Line 6.0 of KL Windows products is developed in one-source and common binaries style.
    WKS and FS build is still in build script, and MSI packages prepred daily togrther with KIS and KAV. But we decided keep them in-lab, to force beta-testers to iron out KIS and KAV now. We will upload them again very soon
    I think WKS and FS will be released together with KAV/KIS MP1 somwhere in summer

البته منظور از KAV/KIS MP1 نسخه ای نیست که همه انتظارش را می کشند . MP ها نسخه هایی هستند که پس از
    بیرون دادن نسخه نهایی با فواصل متغیر جهت از بین بردن نقایص شناسایی شده و اضافه کردن بعضی خواص جدید به نسخه نهایی بیرون داده می شوند مثلا نسخه جدید کاسپرسکی یعنی KAV5.0.522 در واقع نسخهKAV MP4 می باشد
    و راستی طراحان شرکت کاسپرسکی قرار است برای نسخه KAV MP1 روی یک Heuristic جدید کار کنندکه موثرتر از Heuristic نسخه فعلی است.
    Last edited by vtn54; 09-03-2006 at 03:53.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط MaFia
    من الان Kaspersky Internet Security 2006 6.0 اومدم نصب كنم گفت بايد آنتي ويروس رو پاك كني!
    پاك كردم
    دليل اين موضوع چي هست ؟
    در ضمن يه سوال از اين Kaspersky Internet Security 2006 6.0 جديد تر هم هست؟
    منظور شما پاک کردن کدام آنتی ویروس است؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان کسپر باز:من سویت کسپر رو استفاده میکنم ولی کلید انتی اسپمش رو هر چی گشتم نبود..اگه کسی داره یه حالیم به ما بده ..خسته شدم از بس تو انجمن های مختلفه مطرح کردم..حتی جواب سوالی که مربوط میشد به اینکه ایا انتی هکر کسپر که منو اپدیت نداره با انتی ویروسش اپدیت میشه یا که وگرنه چه جوریه؟متاسفانه کسی جوابش رو نداره...بنده از ورژن بتا سویت کسپر که شامل انتی ویروس...انتی هکر..انتی اسپم هستش استفاده میکنم..ممنون اگه از دوستان کسپر باز که عمری باهاش حال میکنن کسی جواب بده و بنده خدایی رو از سردر گمی نجات بده.....بر خلاف ایین نامه سایت انگار تا کمک کمک کسی نگی به دادش نمیرسن...مخلص همگی شما..سایونارا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud.ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

vtn54 :
    این هم پاسخ یکی از طراحان آنتی ویروس کاسپرسکی در مورد نسخه Workstation کاسپر برای Masoud.ebi عزیز که ما شرمنده اش شده ایم:
    Graf from KL Russia Team
    KAV 2006 developer
    Line 6.0 of KL Windows products is developed in one-source and common binaries style.
    WKS and FS build is still in build script, and MSI packages prepred daily togrther with KIS and KAV. But we decided keep them in-lab, to force beta-testers to iron out KIS and KAV now. We will upload them again very soon
    I think WKS and FS will be released together with KAV/KIS MP1 somwhere in summer

البته منظور از KAV/KIS MP1 نسخه ای نیست که همه انتظارش را می کشند . MP ها نسخه هایی هستند که پس از
    بیرون دادن نسخه نهایی با فواصل متغیر جهت از بین بردن نقایص شناسایی شده و اضافه کردن بعضی خواص جدید به نسخه نهایی بیرون داده می شوند مثلا نسخه جدید کاسپرسکی یعنی KAV5.0.522 در واقع نسخهKAV MP4 می باشد
    و راستی طراحان شرکت کاسپرسکی قرار است برای نسخه KAV MP1 روی یک Heuristic جدید کار کنندکه موثرتر از Heuristic نسخه فعلی است.
    سلام وحید جان
    آقا دشمنت شرمنده باشه حالا که کاسپر این تصمیم رو گرفته ما هم مجبوریم تا اون زمان منتظر باشیم پس بیخیال
    در مورد MP گمان کنم مخفف Maintanance Package باشه البته اگه اشتباه نکرده باشم
    و در مورد Heuristic کاسپر باید بگم نسخه 6 نسبت به نسخه 5 واقعا پیشرفت خوبی کرده و اگه بتونن از اینی که هست بهترش کنن دیگه
    نود باید بره بساطش رو جای دیگه پهن کنه

Mafia :
    من الان Kaspersky Internet Security 2006 6.0 اومدم نصب كنم گفت بايد آنتي ويروس رو پاك كني!
    پاك كردم
    دليل اين موضوع چي هست ؟
    در ضمن يه سوال از اين Kaspersky Internet Security 2006 6.0 جديد تر هم هست؟
    در مورد پاک کردن آنتی ویروس علت اصلی ، تداخل پروسه های آنتی ویروس ها هستش اگه آنتی ویروسی که روی سیستمت هست نود 32 یا آنتی ویر باشه بعلت تداخل شدید این دو مخصوصا آنتی ویر ، کاسپر 2006 در زمان نصب بعد از حذف این آنتی ویروس ها اقدام به نصب میکنه

اما اگه بخوای دو تا آنتی ویروس رو با هم داشته باشی (البته من پیشنهاد نمیکنم چون همون اولی هم حالا هر کدوم که میخواد باشه به اندازه کافی سرعت سیستم رو میگیره چه برسه به آنتی دوم)
    میبایست که اول کاسپر 2006 رو نصب کنی و بعدش اقدام به نصب نود 32 کنید
    بهیچ وجه کاسپر 2006 رو با آنتی ویر در کنار هم نصب نکنید چون پروسه هاشون بشدت با هم تداخل دارن و باعث هنگ سیستم میشه .
    لینک جدیدترین نسخه کاسپر ورژن 6.0.0.297 RC(Release Candidate) c12 که وحید جان زحمتش رو کشیدن

KAV:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    KIS :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Activation Code :

KIS: 0467FB76-AD50-4262-BD0F-B16328BB9EF5C
    KAV: 5236708C-9FE3-410F-A9A9-9863538BB2C6D
    Last edited by Masoud.ebi; 09-03-2006 at 10:33.

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

1-مافيا جان اينترنت سكيوريتي خودش آنتي ويروس داره پس بايد اون رو پاك كني
    2-نهايي اون با ويستا مياد
    3-نسخه هاي 5 بيشتر از 6 سرعت رو كم مي كنن پس 6 رو نصب كن
    Last edited by Hoom@n; 09-03-2006 at 15:07.

آخر فروم باز royaye_talkh55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    کارمانیا(نام قدیم کرمان)

پيش فرض

برا من كه نسخه 5 عالي بود ولي 6 اذيت كرد الان دارم 297 رو دانلود كنم ببينم چي ميشه

پروفشنال borzou_one's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    پشت هیچستا نم

پيش فرض

دوستان براي من از اين لينك دانلود نميشه كسي لينك ديگه اي ا نسخه 297 نداره
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من kaspersky 2006 internet security را نصب کردم اما در کامپیوتر من فعال نمشود لطفا به من کمک کنید با تشکر

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط borzou_one
    دوستان براي من از اين لينك دانلود نميشه كسي لينك ديگه اي ا نسخه 297 نداره
    ممنون
    سلام
    لینک زیر را یک امتحانی بکن:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام
    سوالي در مورد نحوه دانلود كردن آخرين فايلهاي كاسپر ميخواستم. منظورم اينست كه بري هر سيستم مجبور به آپديت كردن نباشم و بتوانم بدون اپديت كردن ديگر ويندوزها را هم اپديت كنم. از همكاري شما ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •