اگه میشه عکسشو بزارین
چون من بی عکس باور م نمیشه !!![]()
اگه میشه عکسشو بزارین
چون من بی عکس باور م نمیشه !!![]()
علی جان ممکنه این گوشی دست بعضیا باشه ولی ورژن نهاییش نیست.
نوکیا همیشه یک سری ورژن بتا واسه آزمایش می ده بیرون که بعضی هاش توسط افراد سودجو فروخته می شن.
دقیقا ! خوراک فروش گوشی های بتا هم کشورایی مثل ایرانه ! چون تو جاهای دیگه اجازه ی فروش این گوشی هارو نمیدن ! البته فقط نوکیا نه همه ی برندها این کارو میکنن !علی جان ممکنه این گوشی دست بعضیا باشه ولی ورژن نهاییش نیست.
نوکیا همیشه یک سری ورژن بتا واسه آزمایش می ده بیرون که بعضی هاش توسط افراد سودجو فروخته می ش
دوستان نسخه بتا دست هر کسی داده نمیشه که این طور به بازار سیاه
راه پیدا کنه !
تا حالا 100 مرتبه عکس همین نسخه پرتو تایپ رو خواستم ولی کسی نزاشته !!!
یه نظر شخصی...نمی دونم چرا از ظاهر 8گیگ بیشتر خوشم میاد تا ان96!
ظاهر ان96 یه جورایی می زنه به ان81 و ان80...
کاش طراحیش بهتر بود ، کلا من ظاهر و استیل کلی 8گیگ رو ترجیح می دم به ان96...ولی امکانات ان96 و کارکردش به نسبت 8گیگ بهتره!
نه عزیزم!چون 8 گیگ رو داری از این متنفری!!!!بی شوخی میگم!!!اصلا ان96 از لحاظ ظاهر ال سی دی هم برتره!!!ال سی دی بدنه در یک راستا قرار دارند!!
ولی یه نظر میاد ظاهر و بدنه ی ان95 8 گیگ خیلی محکم و سگ جون تر از ان96 باشه...
ان96 باید ظریف باشه...
فقط نظر بود...
کجا عزیز جون...صب کن!متنفر کدومه؟؟؟اتفاقا از امکانات بیشترش هم استقبال می کنم(البته نه 16 گیگ حافظه ، علتش رو هم قبلا توضیح دادم)!
درست متوجه منظور پست نشدی یا بهتر بگم ، پست رو تا آخر نخوندی(آخرین جملمو دیدی؟)...من گفتم از طراحی ظاهریش خوشم نمیاد (گفتم شبیه ان81 و ان80) نه امکانات داخلیش!
وگرنه مگه من بدم میاد توو موبایلم تلویزیون نشون بده؟!؟!؟!حالا چه شبکه های درب و داغون ایران باشه...بودنش بهتر از نبودشه که!
ضمن اینکه توو بررسی های انجام شده روش نشون داده باتریش از 8گیگ بهتره...بازم می گی ازش متنفرم؟؟؟
آها یه چیز دیگه هم بگم که فک نکنی من عاشق 8گیگم هستم...فیلم مرد عنکبوتی 3 هم توو موبایلم کار نمی کنه اونم به علت آپدیت و این مسائل که دیگه حالشو ندارم دوباره اینجا توضیح بدم!اونم قبلا توضیح دادم فقط همین قدر بدون که فیلمش هم کار نمی کنه و 10 تومن پول بیخود و اضافه تر دادم پاش!
دیگه چی؟!
Last edited by Mojtaba-MCI; 07-05-2008 at 13:19.
تازه مجتبی جان برای tv هم ----h اکسترنال هست دیگه...
میتونی با ان95 8گیگ هم tv ببینی...
دیگه چیزی مونده؟؟؟![]()
بذارین این گوشی بیاد بعد در موردش نظر بدیم.چون از تو عکس مشخص نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)