بازی های جدید این کنسول:
گرافیک عالیcall of Duty 5
Guitar Hero On Tour Decades
WWE SmackDown! vs. RAW 2009
![]()
بازی های جدید این کنسول:
گرافیک عالیcall of Duty 5
Guitar Hero On Tour Decades
WWE SmackDown! vs. RAW 2009
![]()
قیمت این کنسول چنده؟؟؟کپی خور شدش
------------
این کنسول هم نیاز به آپدیت داره؟؟؟؟
تا چند گیگ رم می خوره؟؟؟؟
رم داخلیش چنده؟؟؟؟
----------
نسخه ی جدیدش اومده تو بازار اون چنده؟؟؟
-------------
نسخه ی قدیمی دوربین نداره؟؟؟؟
-----------
من که بازی هاشو ندیدم جایی بفروشن !!!!!
باید دانلود کردم بازی هاشو ؟؟؟؟(چون حجمشون کم)
----------
امکان اجرای فیلم و آهنگ داره؟؟؟؟(چه فرمت هایی؟؟؟)
------------
ضخامت / طول و عرض دستگاه چقدر؟؟
و چد گرم؟؟؟
Last edited by starn; 11-11-2008 at 21:17.
اگه بازم اعتراض نکنی که حوصله سرچ کردن نداری باید بگم که با یک سرچ ساده به جواب کلیه سوال هات میرسی.
صفجه اول تاپیک دوستان به طور کامل توضیح داده اند![]()
قیمت این کنسول دیگه ثابت شده همون 175 تومنه که با یه فلش کارت و مموری 2 گیگ میشه حدود 270 تومن.
پس به نظر من اصلا به درد نمی خوره و اصلا هیچ حرفی دی مقابل psp نداره که بزنه
270 تمن پول دادن به این دست گاه واقعا یک اشتباه بزرگ است
این کنسول قابلیت های خاص خودش را داره. و طرف دار های خودش را.
من که کم کم بهش علاقه مند شدم.شاید پول باید دستم بخرم.باید کنسول جالبی باشه که اینقدر داره خوب میفروشه.
مثل این که اگه یه مدت من تو این تاپیک نباشم سوالها همه بی جواب می مونن!
250 تومن حدوداً کپی خور شده اش در می آد ولی بعدش هیچ خرجی نداره. حتی برای بازی!قیمت این کنسول چنده؟؟؟کپی خور شدش
------------
این کنسول هم نیاز به آپدیت داره؟؟؟؟
تا چند گیگ رم می خوره؟؟؟؟
رم داخلیش چنده؟؟؟؟
----------
نسخه ی جدیدش اومده تو بازار اون چنده؟؟؟
-------------
نسخه ی قدیمی دوربین نداره؟؟؟؟
-----------
من که بازی هاشو ندیدم جایی بفروشن !!!!!
باید دانلود کردم بازی هاشو ؟؟؟؟(چون حجمشون کم)
----------
امکان اجرای فیلم و آهنگ داره؟؟؟؟(چه فرمت هایی؟؟؟)
------------
ضخامت / طول و عرض دستگاه چقدر؟؟
و چد گرم؟؟؟
مثل PSP لازم نیست آپدیتش کنید. 4 گیگ رم می خوره که نسبت به حجم بازیهاش خیلی بالاست. نسخه جدیدش هم SD کارت می خوره که فکر کنم تا 8 گیگ باشه.
نسخه جدیدش فکر کنم 180 دلار باشه. اومده. بهتره بگید از خارج بیارن.
نسخه قدیمی دوربین نداره.
آره بهتره بازیهاش رو دانلود کنید. اما بعضی جاها میفروشن. ولی مثل PSP همه جا نریخته بازیهاش. نیازی هم نیست. چون انقدر سبکن بازیهاش که با خط دایال آپ میشه دانلودشون کرد.
امکان اجرای آهنگ رو داره. من چون همه آهنگهام mp3 هستن نمیدونم چقدر رو فرمت های دیگه ساپرت داره ولی فکر کنم داشته باشه.
در مورد فیلم باید کانورت بشه به فرمت DPG و فرمت معروفی رو نمی خونه.
ضخامت/طول و عرض دستگاه رو اندازه نگرفتم تا حالا! از PSP هم جمع و جور تره، هم سبک تر.
والا من نمیدونم شما با چه اطلاعاتی این حرف رو می زنی. ولی مطمئنم قیمتش از این گیم های موکوجی باید بیشتر باشه!پس به نظر من اصلا به درد نمی خوره و اصلا هیچ حرفی دی مقابل psp نداره که بزنه
270 تمن پول دادن به این دست گاه واقعا یک اشتباه بزرگ است
قبول دارم گرافیک خوبی نداره، ولی قابلیتهاش ارزشمند هستند و بازی های زیادی برایش میان.
PSP با اون همه قدرت گرافیکی هر سه ماه 10-15 تا بازی براش بیشتر نمیاد. البته نمیخوام بگم PSP ضعیفه.
به نظر من یه کم باید اول باهاش بازی کنید. یه کم قابلیت هاش رو بشناسید. بعد اگه خوشتون نیومد فحشش بدید، اگه خوشتون اومد هم که بخرید!
به هر حال، touch امکان جالبیه.
راستی امین جان، COD5 دی اس WFC داره؟ اگه اینطور باشه که خدای بازیه. به نظرم خیلی خفنه ولی حوصله دانلودش رو ندارم. ADSL ثبت نام کردم بهمون زنگ نزد.
Guitar Hero On Tour Decades فرقی به جز آهنگاش با نسخه قبلی داره؟ تعداد آهنگاش بیشتر نشده؟
سلام به همه
من امروز رفتم ds قیمت کنم یارو گفت 165 تومن حدودا گفتم از این دستگاه ها که کپی خورش میکنه چی قیمتش چنده؟ گفت واسه این کار میفرستیم تهران درست میکنن؟ گفتم آقا فلش کارت چی ؟ گفت منظورت کارتریجه؟ منم نمیدونستم گفتم آره گفت 8 تومن!!
جدا این فلش کارت که تو این تاپیک این همه روش بحث شده چیه؟ چرا یارو گفت میفرستم تهران؟ یارو چیزی حالیش نبود یا من اشتباه میکنم؟ جواب پی ال زد...
ممنون...
برای کپی خور کردن دی اس، از دیسک هایی استفاده میشه که شبیه دیسک های بازیش هستند و به اونها فلش کارت گفته میشه ولی فکر کنم کارتیریج هم بهش بگن. این فلش کارت ها انواع مختلفی دارن که من m3 real رو بین اونها پیشنهاد می کنم. انواع دیگرش عبارت اند از: m3 simply، r4، Super card، DSTT و غیره.سلام به همه
من امروز رفتم ds قیمت کنم یارو گفت 165 تومن حدودا گفتم از این دستگاه ها که کپی خورش میکنه چی قیمتش چنده؟ گفت واسه این کار میفرستیم تهران درست میکنن؟ گفتم آقا فلش کارت چی ؟ گفت منظورت کارتریجه؟ منم نمیدونستم گفتم آره گفت 8 تومن!!
جدا این فلش کارت که تو این تاپیک این همه روش بحث شده چیه؟ چرا یارو گفت میفرستم تهران؟ یارو چیزی حالیش نبود یا من اشتباه میکنم؟ جواب پی ال زد...
ممنون...
از اونجایی که این کارتها تو ایران خیلی کمیابن و حتی در تهران هم خیلی کم گیر میان، احتمال زیاد فرشنده باید سفارش میداده از تهران بیارن.
ولی من مطمئنم که فلش کارتی با قیمت 8 تومن نداریم. فلش کارت من 70 تومن در اومد!
به هر حال، بدون فلش کارت پیشنهاد می کنم اصلاً دی اس نخرید. چون بازی های اصلش خیلی گرون هستن و بدون فلش کارت امکان پخش فیلم و آهنگ هم نداره. اما اگه دی اس رو با فلش کارت بگرید، بتون قول می دم خیلی لذت خواهید برد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)