اونطور كه از اسم اين فايل Iso مشخصه DataBase اين Live CD مربوط به همين ماه اخير ميباشه يعني سپتامبر 2008.
اونطور كه از اسم اين فايل Iso مشخصه DataBase اين Live CD مربوط به همين ماه اخير ميباشه يعني سپتامبر 2008.
سلام .
آخرین ورژن واسه کامپیوتر خونگی و کامپوتر شرکتی از آنتی ویروس آویرا کجا پیدا میشه؟
آیا نسخه اینترنت سکیوریتی هم داره ؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبله داره.آیا نسخه اینترنت سکیوریتی هم داره ؟؟
سلام می خواستم بدونم از کجا میتونم آپدیتهای آویرا رو دانلود کنم(manual update)و در سیستمم ذخیره داشته باشم تا هنگام نصب مجدد دوباره update نکنم
شما ميتونيد به روش زير آپديت های اويرا رو ذخيره کنيد و در آينده انتقال بدين:
يا از خود سايت اويرا آپديت ها رو بگيرين و طبق آموزش بالا انتقال بدين:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(لينک دريافت آپديت های اويرا)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من وقتی این آنتی ویروس رو نصب کردم دیگه نمی تونم به کامپیوتری که به من شیکه شده اینترنت بدم.و وقتی که فایر وال رو غیر فعال می کنم درست میشه.چگونه براش تعریف کنم که به اینترنت شبکه شده کاری نداشته باشه؟
منظور شما این است که از نسخه Avira Premium Security Suite استفاده میکنید؟
در حالت پیش فرض در هر شبکه ای (LAN یا اینترنت) کامپیوتر شما توسط فایروال پنهان میشود
که به این خاصیت Stealth Mode گفته میشود
این خاصیت از دسترسی هکر ها به سیستم شما تاحدود زیادی می کاهد
اما در شبکه های LAN سبب میشود که سایر کامپیوترها نتوانند شما رو پیدا کرده
چون من از این محصول استفاده نمی کنم دقیق نمی تونم شما رو راهنمایی کنم
شما باید بخش فایروال ( Configuration -> Firewall ) تنظیمات کانکشن خود را نگاه کنید
در بخش زیر هم پاره ای از تنظیمات مهم وجود دارد
Configuration -> Firewall -> Adapter rules
دوستان کسی کی جدید نداره که هیچ کدوم کار نمیکنه همه از کار افتادن؟
Last edited by D o l f i n; 18-09-2008 at 23:03.
این لینک هنوز کار میکنه. رجیستر کی 3 ماهه میده برای Avira Antivir Home Premium
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)