روی سیستم دوتا یوزر دارم که هردوتا ادمین هستند . یکی شون پسورد داره که پسوردش را فراموش کردم .
چطوری میتونم از اون یکی یوزر پسورد یوزر دیگه را بدست بیارم ؟
ویندوز XP سرویس پک 3
روی سیستم دوتا یوزر دارم که هردوتا ادمین هستند . یکی شون پسورد داره که پسوردش را فراموش کردم .
چطوری میتونم از اون یکی یوزر پسورد یوزر دیگه را بدست بیارم ؟
ویندوز XP سرویس پک 3
سلام
فکر کنم این بدردتون بخوره...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام/ من دنبال همچین چیزی هستم ولی لینک دانلود خرابه و وقتی می خوام از طریق لینک اول دانلود کنم این صفحه() باز میشه و اگه از لینک دوم بخوام دانلود کنم این صفحه(کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) باز میشه، نگاهی بکن به بین علیت چیه.''''''''''''''از لطفت ممنونم""""'"""کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام/ من دنبال همچین چیزی هستم ولی لینک دانلود خرابه و وقتی می خوام از طریق لینک اول دانلود کنم این صفحه() باز میشه و اگه از لینک دوم بخوام دانلود کنم این صفحه(کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) باز میشه، نگاهی بکن به بین علیت چیه.''''''''''''''از لطفت ممنونم""""'"""کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی خود سایتش که حداکثر 32 مگ هست این چطوری یه مگ اضافه داره؟
این برنامه سریال میخواد یا نه؟ من یه سریال پیدا کردم واسش. لطفا یه نفر که قبلا دانلود کرده این سریال رو امتحان بکنه اگه جواب داده منم دانلود کنم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من قبلا از این استفاده کرده بودم. واسه XP خوب جواب میده ولی از قرار معلوم واسه ویستا و سون نه (البته امتحان نکردم و مطمئن نیستم) :
Last edited by Squall Leonhart; 06-05-2010 at 09:39.
چطوری باید به صورت بوت رایت کنیم؟؟؟
سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم!
نمیدونم آدرسو درست اومدم یا نه!!
مشکلی که برام پیش اومده اینه که چطور میتونم بدونه عوض کردن ویندوز وارد ADMIN یه سیستم بشم البته به محیط USER دسترسی دارم و میدونم که پسورد ادمین بیشتر از ده رقم و شامل عدد و حروفه.
از برنامه هایی که پسورد ادمین یا یوذر رو پیدا میکنند هم استفاده کردم ولی توی رقم های بالا جواب نمیده؟!
در ضمن من نمیخوام پسورد ادمین رو حذف و یا تغییر بدم و فقط خود پسورد رو میخوام بدست بیارم
راستش به خاطر بی نمک گری یه نفر کل سیستمهای شرکت رو ادمین گذاشتن و دیگه نمیشه یه WINRAR ساده هم نصب کرد!!... این موضوع سکرته خواهش میکنم کمک کنید!
ویندوزت چیه؟ اگه اکس پی هست بهترین راه اینکه که پسورد ادمین رو ریست کنی. با برنامه Password Renew Sala میتونی این کار رو بکنی. البته فکر میکنم بشه به جای صفر کردن پسورد ادمین یه اکانت با سطح دستری ادمین درست کنی بعد کارت رو انجام بدی بعدش دوباره این اکانت رو حذف کنی. نمیدونم عوارض جانبی داره یا نه! باید خودت امتحانش کنی و ببینی چی میشه! :
برنامه رو دانلود کردم ولی نمیدوم توی یوزر بتونم اجراش کنم یا نه ولی بهترین و کم درد سرترین راه پیدا کردن خود پسورد ادمینه که خیلی راحت وارد میشی و کارهاتو انجام میدی بدونه اینکه کسی متوجه بشه!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)