xfx 8800gt 512 ddr3
amd x2 5200
2gig dual ch ocz
این سیستم منه
شما مگه چی دیدید که میگید گرافیک پایینه ؟؟؟
![]()
xfx 8800gt 512 ddr3
amd x2 5200
2gig dual ch ocz
این سیستم منه
شما مگه چی دیدید که میگید گرافیک پایینه ؟؟؟
![]()
اره درسته
منم روزی که رفتم westgame بخرم دوتا دونه داشت که گفتن دیگه ارشاد اجازه نمیده بیارن
کمک فوری
اينم عكس البته اين عكسها راهي كه دوباره برگشتم. چون يك قسمت وقتي دستكشو بر ميدارم چندتا مرد هستن كه راه رو مي بندند و بايد دوباره برگردم. اون قسمت.
![]()
وقتی با بمب راهو میبنده باید از یه مسیر دیگه که خیلی تابلو بود برگردی به همون جا که هشت پا بود بعدش هم برگردی به قایقت![]()
بازی تموم شد.واقعا عالی بود.چند وقت بود بازی ها داستان گیرایی نداشتن ولی داستان این بازی خیلی جذاب و قشنگ بود. آخر داستان هم واقعا قشنگ تموم شد.آخر داستان رو هم با رنگ سفید می نویسم تا دوستانی که دوست دارن خودشون بازی کنن و داستان رو دنبال کنن ضد حال نخورن:
آلیستار مرد.
لارا مادرش رو که زامبی شده بود کشت.(البته این قسمت رو مطمئن نیستم که بالاخره اون که لارا کشت مادرش بود یا نه.)
لارا ناتلا رو کشت (لارا یه چکش قوی که قدرت افسانه داشت رو پرت کرد تو صورت ناتلا و ناتلا افتاد توی آب جوشان).
آماندا با لارا رفیق شد.
آخرین جمله ای هم که لارا گفت این بود :
Good Bye Mother.Rest In Peace
تموم
با کد تمومش کردی کلک
من این بازیو نصب کردم ولی وقتی new game رو میزنم و داره لود میکنه یهو سیستم ریست میکنه کسی میدونه مشکل چیه؟!
صد درصد با کد تموم شده .
راستی من فردا میرسه دستم , اگه جونت کم بشه چی میشه ؟ یعنی چطوری پر باید بکنیش ؟ :d
من این بازیو نصب کردم ولی وقتی new game رو میزنم و داره لود میکنه یهو سیستم ریست میکنه کسی میدونه مشکل چیه؟!
رفیق با کد که بازی مسخره می شه.در ضمن اگه یه ذره رفته باشی جلو متوجه می شی که بیشتر بازی معما هست.جنگی نیست که آدم بخواد کد بزنه.
خوشگل پسر حرف مفت زدن که کاری نداره.هی تو تاپیک نید فور اسپید اومدی گفتی فلان و بهمان آخرش هم به حرف من رسیدی که بازی ارزش خریدن رو هم نداره.ضمنا چون تا حالا تامب رایدر بازی نکردی نمی دونی که این بازی جنگی نیست که آدم هی جونش کم بشه.این بازی یه خورده عقل و هوش می خواد که متاسفانه فکر نمی کنم شما داشته باشی عزیزم. (خوشگله بهت بر نخوره یه وقت.می دونم درکش برات سخته)صد درصد با کد تموم شده .
راستی من فردا میرسه دستم , اگه جونت کم بشه چی میشه ؟ یعنی چطوری پر باید بکنیش ؟ :d
همیشه سعی کن اول فکر کنی بعد از فکر کردن هم از دهان صحبت کنی. این نکته رو همیشه به یاد داشته باش نازنازی.
Last edited by SADEGH 7; 23-11-2008 at 19:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)