سلام
بازهم ممنون
از کدام پیچ ها باید کاربرات آب باز بشه؟سبز یا قرمز؟
![]()
سلام
بازهم ممنون
از کدام پیچ ها باید کاربرات آب باز بشه؟سبز یا قرمز؟
![]()
سلام
اول شیر آب زیر آبگرمکن رو میبینید
بعدش سر لوله های مسی که به کاربراتور آب وصل شده رو باز میکنین ( لوله ی ورودیِ آب سرد و لوله ی خروج آب از کاربراتور آب )
سه تا پیچ روی کاربراتور گاز هست که کاربراتور آب رو گرفته اون 3 تا باید شل بشه
رویِ ای عکس بهتر پیدا هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش باید 4 یا 5 تا پیچ رویِ کاربراتور آب رو باز کنین تا کاربراتور تو قسمت بشه و دیافراگم پیدا بشه . 2 تا از پیچها در عکس بالا پیدا هست .
از همه چیز فیلم و عکس بگیرین
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 06-05-2014 at 10:06.
سلام
1- شیر گاز آبگرمکن رو ببندین و با آبگرمکن خاموش امتحان کنین ببینین باز هم فشار آب افت میکنه ؟
درضمن فشار آب از همه ی شیرها ی آب گرم رو هم چک کنین با آبگرمکن روشن ببینین همونطوری میشه یا فقط از یک جا اینجوری میشه ( ممکنه ایراد از شیر آب گرم باشه )
اگر از همه جا فشار افت میکنه پس یا از آبگرمکن هست یا از لوله کشی خونه .
2- اگر منظورتون شعله ی مشعل هست که بعد از بستن آب کاملاً خاموش نمیشه و بخاطر نشت اندکی گاز پت پت میکنه پس بوبین مشکل داره و گاز مشعل رو کاملاً قطع نمیکنه .
اگر پیچ تنظیم داره باید کمی سفت بشه .
اگر پیچ تنظیم نداره پس فنرش باید کمی کشیده بشه تا قوی تر بشه یا اینکه کثیف هست و راهِ گاز رو درست نمیبنده .
کار با گاز دقتِ زیاد میخواد چون شوخی بردار نیست و بعد از اتمام کار باید با کفِ تاید یا مایع ظرفشوئی همه جای کاربراتور گاز و شیلنگ ها و لوله ها به دقت چک بشه که نشتی نداشته باشه و تا چند روز رفتار آبگرمکن تحت نظر باشه تا مطمئن بشید که همه چیز مرتبه .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 06-05-2014 at 10:28. دليل: تصحیح
اول 2 دو لوله ی مسی آب رو باز کنین بعدش پیچهای سبز بعدش که کاربراتور آب دراومد پیچهای قرمز رو باز کنین تا دیافراگم رو عوض کنین و کاربرات رو هم تمیز کنین
دوست گرامی با تشکر فراوان از راهنمایی شما در مورد کم شدن فشار آب همانطور که فرموده بودید از لوله کشی خانه بود . اما در مورد پت پت کردن و خیلی کم شعله دادن بعد از بستن شیر راستش من متوجه نشدم . کار بوبین مگر این نیست که با روشن کردن شمعک ترموکوپل گرم شده و بوبین را وصل میکند که تا زمانی هم که شمعک روشن است بوبین وصل میماند و به هر نحوی که شمعک خاموش شد بوبین قطع و گاز هم قطع میشود. شاید من مشکل را درست بیان نکردم وقتی که شیر آب را باز میکنیم شعله بالا میزند و وقتی شیر را میبندیم باید شعله هم خاموش شود ولی همچنان شمعک روشن بماند مشکل من این است که پس از بستن شیر شعله کمی پت پت میکند و کاملا خاموش نمیشود همینطور با پت پت میماند! (مگر با هر بار باز و بسته کردن شیر آب بوبین قطع و وصل میشود؟) بسیار متشکرم از راهنمایی شما دوست گرامی.
Last edited by kuomarss; 09-05-2014 at 00:28.
سلام . احتمال داره پیچ تنظیم حساسیتِ دیافراگم بیش از حد سفت هست و بهش فشار میاره و با بسته شدن آب گرم گاز مشعل کامل قطع نمیشه .پیچ تنظیم حساسیت دیافراگم رو ربع دور ( 90 درجه ) باز کنین ( عکس چرخش عقربه ی ساعت ) . اگر مشکل کمتر شد پیچ رو ربع دور دیگه هم باز کنین . اگر تا یک دور کامل باز کردین اما تاثیری نداشت باید برگردونینش سر جای اولش چون مشکل از فنری هست که بعد از بستن شیر آب گرم ,گاز مشعل رو قطع میکنه . کار این فنر اینه که فشاری برعکسِ دیافراگم وارد میکنه و وقتی آب گرم بسته میشه گاز مشعل رو قطع میکنه .
[QUOTE=MOHAMMAD_ASEMOONI;8216489]سلام . احتمال داره پیچ تنظیم حساسیتِ دیافراگم بیش از حد سفت هست و بهش فشار میاره و با بسته شدن آب گرم گاز مشعل کامل قطع نمیشه .پیچ تنظیم حساسیت دیافراگم رو ربع دور ( 90 درجه ) باز کنین ( عکس چرخش عقربه ی ساعت ) . اگر مشکل کمتر شد پیچ رو ربع دور دیگه هم باز کنین . اگر تا یک دور کامل باز کردین اما تاثیری نداشت باید برگردونینش سر جای اولش چون مشکل از فنری هست که بعد از بستن شیر آب گرم ,گاز مشعل رو قطع میکنه . کار این فنر اینه که فشاری برعکسِ دیافراگم وارد میکنه و وقتی آب گرم بسته میشه گاز مشعل رو قطع میکنه .[/QUOTE
تشکر فراوان از شما دوست عزیز باید همین باشد که شما گفتید تعطیلی میرم سروقتش .سپاس
با سلام
آبگرمکن با فشار آب معمولی روشن نمی شد و فقط وقتی فشار زیاد بود روشن میشد فرمودید به احتمال زیاد ماله دیافراگمه.
دیافراگمو عوض کردم خیلی فرقی نکرده اما یک مشکل دیکه هم ایجاد شده. آب گرم را که باز میکنم 10-12 ثانیه طول میکشه تا روشن شه (در فشار آب خوب).
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
آبگرمکن مدل سینجر است
سلام .
اگر کاربراتور آب تمیز شده و دیافراگم هم درست تعوض شده پس یا پیچ تنظیم حساسیتِ دیافراگم باید کمی سفت بشه یا توریِ فلزیِ ورودیِ کاربراتور کثیف هست و فشار آب خیلی افت میکنه .
اگر فشار آب سرد خیلی بیشتر از آب گرم هست در آشپزخونه و حمام و دستشوئی پس یا توری آبگرمکن یا لوله هاش رسوب گرفته و آب خوب ازش رد نمیشه یا لوله های آب گرم خونه رسوب گرفته یا باید فشار آب رو ببرید بالا .
این کارها رو به ترتیب انجام بدین :
1- پیچ تنظیم دیافراگم رو که در چند پستِ قبلی راجع بهش مطلب و عکس درج شده رو نیم دور در جهت عقربه های ساعت بچرخونین و نتیجه رو آزمایش کنین
اگر لازم شد نیم دور دیگه هم بچرخونین .
2- اگر اصلاً تاثیری نداشت باید توری فلزی ورودی کاربراتور رو چک کنین که تمیز باشه
3- اگر باز هم فشار آب گرم خیلی کمتر از اب سرد هست پس یا لوله های داخل آبگرمکن رسوب گرفته یا لوله های آب گرم خونه رسوب گرفته
4- اگر فشار آب بیشتر وقتها خیلی ضعیفه پس یا باید تانکی بذارین روی پشت بام یا پمپ تک فاز ( 220 ولت ) بذارین برای خونه .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 13-05-2014 at 20:08.
سلام ﺩوستان من یه آبگرمکن ﺩیواری بوتانb15ﺩارم.وقتی که آب گرم رو بازمیکنم به محض زیاﺩ شﺩن فشار أب وفشار شعله، صﺩای شیپورماننﺩو بلنﺩی ﺩاخل لوله های مسی تولیﺩ میکنه وفقط وقتی فشار آبو کم میکنم برطرف میشه خواهش میکنم کمکم کنیﺩ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)