برو تو این سایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برو تو این سایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
1-براي فلش كابل خاصي لازمه؟
2- واسه ي نصب USB Flash Driver بايد هم سيم كارت و هم مموري از گوشي خارج كنم ؟ من اين كارو كردم ولي هيچ اتفاقي نيفتاد بنابراين سيم كارت گذاشتم توي گوشي كه پیغام پیدا کردن سخت افزار جدید را داد اما يه پيغام داد كه اينو ميگفت: به طور كامل نصب نشد تكليف چي هست؟
3- وقتي گوشيو به كام وصل ميكنم موقعه كار با نرم افزار Setool2lite سيم كارت و مموري بايد تو گوشي باشن ديگه ؟
من اين كارو انجام دادم اما 2 ساعت تموم فقط داشت عمليات انجام مي داد هيچ پيغامي در رابطه با " در سمت چپ اصلاعات کاملی از گوشی شما نمایش داده میشود و میتوانید بسته به مدل گوشی خود فریمور را انتخاب کنید. " نشون نداد كجاي كارم اشتباه بوده؟ گوشيم كا 750 ست.
کابل همراه گوشی-براي فلش كابل خاصي لازمه؟
اره ولی فرقی هم ندارهواسه ي نصب USB Flash Driver بايد هم سيم كارت و هم مموري از گوشي خارج كنم ؟
همینو USB Flash Driver تو گوگل سرچ کن و درایورشو نصب کنبه طور كامل نصب نشد تكليف چي هست؟
سلام
ممنون فك نمي كردم به اين زودي جواب بگيرم ، بازم سپاسگزارم.
من از سه تا فايل فقط تونستم كاستومايز دانلود كنم و تنها با اون گوشي فلش كردم كه فقط آهنگ و فيلم ها ي گوشي ديلت شدن .
1-نظرتون در مورد كاري كه انجام دادم چيه؟ ميشه گفت گوشيم تقريبا فلش شده؟
2- من خيلي سعي كردم فايل main , fs دانلود كنم ولي نميشه حتي همين امشب تو چندتا فروم عضو شدم ولي لينك هاي اونام مشكل داشت آيا مي تونيد يه لينكي كه مطمئنيد بهم بديد ؟ لطفا كمك كنيد گوشيم بلا تكليف رو دستم مونده.
با تشكر از همه دوستان گل
شما مطمئنی این فارسیه؟
سلام
عزيزان من از موفق نشدم لينك :
http://www.2shared.com/file/3211906/34a654de/w800_cda102430_1_r2a_emea_1.html
اين ارور ميده:
The file link that you requested is not valid. Please contact link publisher or try to make a search
تكليفم چيه؟ لينك ديگه اي نيست؟
در ضمن اگه USB Flash Driver اصلا نصب نكنيم چه اتفاقي مي افته ؟
سلام
این برنامه xs را از کجا گیر بیارم لطف میکنید اگر لینک دانلودش را بگذارید تشکر
تو گوگل یه سرچ بزن
w800_cda102430_1_r2a_emea_1
پیدا میکنی
اگه درایور نصب نکنی برنامه گوشی خاموش شده رو نمیشناسه
اگه می خوای راحت کارکنی se tools 1.8 استفاده کن
واگه سرعتت خوبه 1.11 رو امتحان کن
کسی نیست یه جواب به سوال قبلی من بده
عزیزم شما فایل کاستومایز مربوطه را همراه ماین و اف اس فلش نکردی . bloooder
در ضمن من یک عکس گرفته شده با k750 تبدیل شده به w800 میزارم . فقط درایور دوربینم مال w810 اورجینال هستش.
سلام
من وقتی وارد لینک دانلودها می شم این پیغامو می ده
HTTP 404 not found
چه طوری می تونم برنامه تبدیلو بگیرم؟
همچنین چه طوری می تونم بفهمم CID گوشیم چیه؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)