تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا با تغییر رشته خود در مقاطع بالاتر موافقید؟

راي دهنده
1276. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

542 42.48%
  • خیر

734 57.52%
صفحه 34 از 55 اولاول ... 2430313233343536373844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 547

نام تاپيک: ✔ مـبـاحـث عـــمـــومـــی مـرتــبــط با تــغــیـــیـــر رشـــتــــه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در قدیم چنین قانونی وجود داشته ولی فعلا که برداشته شده

متاسفانه به يه مشكلي برخوردم. شنيدم كسانيكه مدرك كارشناسي ارشد دارند نمي تونند تو كنكور رشته علوم پزشكي شركت كنند. اين قضيه صحت داره؟ اطلاعاتي راجع به اين موضوع داريد؟ و اگه درسته ميخواستم بدونم رشته دكتراي بيوتكنولوژي چطوره؟ جزو گروه پزشكي محسوب ميشه يا خير و اينكه شرايط خاصي داره يا خير

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله متاسفانه!
    این قانون در دفترچه امسال اعمال شده:
    ز) مطابق مصوبه چهل و پنجمين جلسه شورايعالي برنام ه ريزي علوم پزشك ي مورخ 12/7/ 1389 مقرر گرديد دانش آموختگان مقطع كارشناسي
    در صورت شركت مجدد در آزمون سراسري و قبولي با رعايت شرايط زير مجاز به ادامه تحصيل در مقطع دكتراي عمومي رشت ه هاي پزشكي،
    دندانپزشكي و داروسازي و يا مقطع كارشناسي رشت ه هاي گروه آموزش پزشكي باشند. 1) گذراندن طرح نيروي انساني براي دان ش آموختكان
    مقطع كارشناسي مشمول طرح، الزامي م ي باشد. 2) داوطلبان نبايستي به هيچيك از ارگا ن ها و يا دستگا ه هاي اجرايي تعهد خدمت، تعهد سهميه
    بومي و يا سهميه مناطق محروم داشته باشن د . 3) چنانچه داوطلب در مقطع كارشناسي از آموزش رايگ ا ن برخوردار بوده است، در صورت قبولي
    در دوره هاي مزبور، ملزم به پرداخت شهريه مطابق مصوبه هيأت امناي دانشگاه مربوط مي باشد. 4) تطبيق دروس تخصصي مقطع كارشناسي،
    در دوره دكتري عمومي (پزشكي، دندانپزشكي و داروساز ي ) امكان پذير نمي باشد. 5) مطابق مصوبه شصت و چهارمي ن جلسه شوراي معين
    90 ، پذيرفته شدگان در دوره هاي دكتر اي عمومي رشت ه هاي پزشكي، دندانپزشكي و /3/ شوراي عالي برنام ه ريزي علوم پزشكي مورخ 8
    داروسازي و يا مقطع كارشناسي در شعب بين المللي دانشگاه هاي علوم پزشك ي ، حتي در صورتيكه در مقطع كارشناسي از آموزش رايگان
    برخوردار نبوده اند، ملزم به پرداخت شهريه در مقطع قبولي مي باشند. 6) دارندگان مدرك كارشناسي ارشد و يا بالاتر مجاز به شركت در
    آزمون سراسري، از محل اين مصوبه نميباشند. 7) داوطلبان ذكور مشمول خدمت سربازي، از نظر معافيت تحصيلي مشكلي نداشته باشند.
    به احتمال زیاد شامل دکترای بیتکنولوژی نمیشه(باید ببینید این رشته تحت نظر وزارت علومه یا بهداشت)
    اما قبولی دکترای بیوتک از پزشکی سخت تره. ظرفیت بسیار کم(کل کشور 16 نفر) با رتبه ی حداکثر 300 کشوری میتونید قبول شید.کار اصلا راحتی نیست باید همه درسا رو حدود75% بزنید. ولی پزشکی تا رتبه 5000 کشوری هم قبولن.

حالا ممکنه برای کنکور 93 این قانون عوض بشه
    تعیین قوانین تحصیل رشته های علوم پزشکی برخلاف سایر رشته ها که تحت کنترل وزارت علومه، برعهده ی وزارت بهداشت است.
    متاسفانه این وزارتخونه به شدت در قوانینش بی ثبات و بی منطق هست!

سال ها، یعنی تا قبل از کنکور 91 این قانون به این صورت بود:
    دارندگان مدرک کارشناسی اعم از روزانه، شبانه، آزاد و... حق خواندن رشته های دکتری عمومی را ندارند!
    یعنی حتی اگر پول تحصیل قبلی رو خودتون داده بودید فرقی نمیکرد.
    حتی نمیذاشتن با پرداخت شهریه دکتری رو بخونید

اما برای کنکور 91 این قانون بطور کامل برداشته شد (هم برای لیسانس هم فوق لیسانس) روزانه ها با دادن شهریه میشد بخونن و دارندگان مدارک شبانه و... بطور رایگان.
    و افراد زیادی با مدرک لیسانس و فوق لیسانس شرکت کردن و پزشکی هم قبول شدن
    حالا باز سال بعدش یعنی امسال!، در دفترچه قانون رو تغییر دادن و گفتن فوق لیسانس ها نمیتونن.
    Last edited by Gita; 21-05-2013 at 14:51.

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد شما چندتا راه بنظرم میرسه:
    1- دانشگاه آزاد شامل این قانون نیست. آزاد ادامه تحصیل بدید بخصوص که اگر کارشناسی یا ارشدتون روزانه هست حتی اگر دانشگاه دولتی هم قبول میشدید باید شهریه میدادید. شاید به میزان سال های تحصیل رایگان قبلی؟ شایدم همه ی 7 سال. اطلاعی ندارم.

2- الان دانشجویید؟ ترم چند؟
    یا ازهمین الان انصراف بدین و تمرکز رو بذارید روی کنکور.
    یا تحصیلتون رو کش بدین مثلا ترم مهر رو درس کم بردارید و ترم بهمن رو مرخصی بگیرید. اگر پزشکی قبول شدید، ارشد رو انصراف بدید.
    اگر هم ترم های آخرید و درسی نمونده شاید بتونید پایان نامه رو کش بدین چون دو یا 3 ترم میشه با اصرار و جلب رضایت دانشکده پایان نامه رو طول داد.

3- در مورد اینکه بیوتک چه جوریه این مطالب رو بخونید.
    میتونید عضو هم بشید و از اون خانوم بپرسید که بیوتک مربوط به وزارت علومه یا بهداشت؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hossein_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان

من ترم 2 مدیریت میخونم. حالا میخوام تغییر رشته بدم ولی ریاضیات ضعیفی دارم

حالا با این اوصاف بنظرتون کدوم یکی از این 3 رشته مناسب تره؟

مهندسی شهرسازی ، مهندسی صنایع ، مهندسی مدیریت پروژه

ممنون میشم زودتر کمکم کنید چون تا 30 ام بیشتر وقت ندارم

داره خودمونی میشه hamedj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

منم شرایطم تقریبا همین هست ... من کارشناس مکانیک طراحی هستم و الان ۳ ماهی هست دارم می خونم تا در کنکور امسال ۹۲ شرکت کنم ... ۳ سال هم کار کردم اما عالاقه ندارم و خیلی دوست دارم دندان پزشکی برم و چون میدونم خیلی خیلی سخت هست دولتی هدفم بین الملل دندان پزشکی هست که رتبه زیر ۴۰۰۰ می خواد که البته همونم فکر نکنم امسال در بیام اما دارم تلاشمو می کنم ... ۱۰ سال پیش کنکور دادم اونم ریاضی الان توی ۴ ماه همه درسارو خوندن اونم تجربی خیلی ازیتم کرد ... روزی تقریبا ۸ تا ۹ ساعت دارم می خونم و اگه خدا انرژی بهم بده تا آخرش امیدوارم در بیام اگه نه برای سال دیگه می خونم ... خیلی برنامه ریزی می خواد و اگه مثل من متاهل باشید خیلی سخت تر هم هست و همیشه باید هم به درس هم به زندگی برسی ... امیدوارم امسال بین الملل ها ظرفیت رو بالا ببرن که مثلا رتبه های ۷۰۰۰ ۸۰۰۰ منطقه ۲ هم قبول بشن ... هزینه هم خوب خیلی بالا هست و ترمی فقط خود دانشگاه در آبادان برای دندان پزشکی ۱۰ میلیون هست که البته از شانس من خیلی تقاضا بالا رفته !!! ... اما به نظرم دندان پزشکی برای کسی که سن ۳۳ داره بهتره تا پزشکی و البته از همه مهم تر علاقه هست خوب ...

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

منم شرایطم تقریبا همین هست ... من کارشناس مکانیک طراحی هستم و الان ۳ ماهی هست دارم می خونم تا در کنکور امسال ۹۲ شرکت کنم ... ۳ سال هم کار کردم اما عالاقه ندارم و خیلی دوست دارم دندان پزشکی برم و چون میدونم خیلی خیلی سخت هست دولتی هدفم بین الملل دندان پزشکی هست که رتبه زیر ۴۰۰۰ می خواد که البته همونم فکر نکنم امسال در بیام اما دارم تلاشمو می کنم ... ۱۰ سال پیش کنکور دادم اونم ریاضی الان توی ۴ ماه همه درسارو خوندن اونم تجربی خیلی ازیتم کرد ... روزی تقریبا ۸ تا ۹ ساعت دارم می خونم و اگه خدا انرژی بهم بده تا آخرش امیدوارم در بیام اگه نه برای سال دیگه می خونم ... خیلی برنامه ریزی می خواد و اگه مثل من متاهل باشید خیلی سخت تر هم هست و همیشه باید هم به درس هم به زندگی برسی ... امیدوارم امسال بین الملل ها ظرفیت رو بالا ببرن که مثلا رتبه های ۷۰۰۰ ۸۰۰۰ منطقه ۲ هم قبول بشن ... هزینه هم خوب خیلی بالا هست و ترمی فقط خود دانشگاه در آبادان برای دندان پزشکی ۱۰ میلیون هست که البته از شانس من خیلی تقاضا بالا رفته !!! ... اما به نظرم دندان پزشکی برای کسی که سن ۳۳ داره بهتره تا پزشکی و البته از همه مهم تر علاقه هست خوب ...
    ما همکلاسی بالای 30 سال داریم که لیسانس مامایی بوده و کلی هم کار میکرده توی مطب ها و دمانگاه های مختلف ولی تصمیم میگیره خودش پزشک بشه و یه سال برای کنکور میخونه و همون سال هم قبول میشه الان هم از شانس های استریت شدن هست ( یعنی بدون اینکه آزمون تخصص بده بره دوره تخصص رو بخونه )
    این رو عرض کردم که بدونین این چیزا محدودیت نیست اگه بخواین میتونین. منتهی نباید در طول مسیر کم بیارین.

7. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با مدرک مقطع بالاتر میشه تو کنکور مقطع پایین تر شرکت کرد.ولی دیگه از آموزش رایگان خبری نیست

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

...
    حذف شود....
    Last edited by Йeda; 31-05-2013 at 12:10. دليل: پیدا کردن تایپیک صحیح جهت مطرح کردن سوالِ مربوطه

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

سلام دوستان من مطالب این تایپیک رو مطالعه کردم ولی یک سوال دارم:

لطفا راهنماییم کنید:

من در حال حاضر فیزیولوژی ورزش میخونم و خیلی از دروسمون با دروس پزشکی یکی هست.
    و حتی مدتی پیش شنیدم که قرار بود دانشجویان این رشته رو در دانشکده ی پزشکی انتقال بدهند ولی
    در هر صورت نمی دونم که چقدر این خبر درست است.

حالا من با این اوصاف و علاقه ی زیادی که به پزشکی دارم سوالم این هست که
    من آیا میتونم تغییر رشته بدم به پزشکی و
    اگر نه میتونم بعد از اتمام کارشناسی پزشکی بخونم و دروسی رو تطبیق بدم..

از ناظرین گرامی و دوستانی که دراین باره اطلاعات دارند خواشمندم پاسخ بدند چون مدت زیادی هست که این
    سوال ذهن من رو مشغول کرده
    و
    از این که در حد پزشکی درس بخونم ولی به اسم تربیت بدنی مارو بشناسند خیلی ناراحت هستم..

باتشکر..

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان من مطالب این تایپیک رو مطالعه کردم ولی یک سوال دارم:

لطفا راهنماییم کنید:

من در حال حاضر فیزیولوژی ورزش میخونم و خیلی از دروسمون با دروس پزشکی یکی هست.
    و حتی مدتی پیش شنیدم که قرار بود دانشجویان این رشته رو در دانشکده ی پزشکی انتقال بدهند ولی
    در هر صورت نمی دونم که چقدر این خبر درست است.

حالا من با این اوصاف و علاقه ی زیادی که به پزشکی دارم سوالم این هست که
    من آیا میتونم تغییر رشته بدم به پزشکی و
    اگر نه میتونم بعد از اتمام کارشناسی پزشکی بخونم و دروسی رو تطبیق بدم..

از ناظرین گرامی و دوستانی که دراین باره اطلاعات دارند خواشمندم پاسخ بدند چون مدت زیادی هست که این
    سوال ذهن من رو مشغول کرده
    و
    از این که در حد پزشکی درس بخونم ولی به اسم تربیت بدنی مارو بشناسند خیلی ناراحت هستم..

باتشکر..
    شما اگر فارغ التحصیل بشین و بعدا بخواین پزشکی بخونین شهریه شنگین باید پرداخت کنین.
    هیچ درس تخصصی رو نمیتونین توی پزشکی تطبیق بدین خیلی خیلی بعیده که تطبیق داده بشه مگر دروس عمومی . تازه اگه تطبیق داده بشه هم نفعی واستون نداره شما به هر حال باید دوره علوم پایه رو به اندازه بقیه طی کنین و بعدش امتحان علوم پایه بدین و طول دوره هم هیچ فرقی نمیکنه
    درس خوندن شما با پزشکی زمین تا آسمون فرق میکنه درسته که رشته های دیگه هم هستن که بیوشیمی یا میکروبیولوژی میخونن ولی فقط اسم درس ها یکسان هست اما این فقط پزشکی و داروسازی و دندانپزشکی هستن که باید از کل کتاب های مرجع امتحان بدن در حالی که بقیه رشته ها هم درسی به اسم بیوشیمی رو پاس کردن ولی امتحانشون از کل کتاب هارپر نیست فقط استادشون 30 صفحه جزوه گفته از اون امتحان دادن. رشته شما فکر نمیکنم اندازه 20% دوره علوم پایه پزشکی هم درس خونده باشین کافیه فقط منابع امتحان علوم پایه پزشکی رو یه نگاه بندازین اونوقت میبینین که پزشکی ها چقدر میخونن.
    به هر حال شما قبل از اینکه مدرک بگیرین اگر کنکور تجربی شرکت کنین میتونین پزشکی رو هم رایگان بخونین به شرط اینکه مدرک معادل بهتون نداده باشن.

12. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •