اگه جازه 100 هزار تومانی باشه خودم شرکت میکنم ....
خودم اول میشم .. Xd
دوم هم که مشخص هست Mrg
اگه جازه 100 هزار تومانی باشه خودم شرکت میکنم ....
خودم اول میشم .. Xd
دوم هم که مشخص هست Mrg
البته شرمنده ولی واسه دستگرمی هم شده تشریف بیارین تو irclan یه مقدار میبینید که قضیه فرق میکنه اللخصوص در 2 به 2
دیگه ما تو دو به دو معروفیم- ولی به هر حال شما بیان گذری طرفای ما - باعث خوشحالی و افتخار irclan هستش
قصد جسارت نداشتم ولی خب امتحانش واسه شمایی که این تاپیک رو میخونی ضرر نداره
نتورک : irclan
پسورد : 123
ID تو که هیچ وقت آنلاین نیست.1000 بار بهت PM دادم اما جوابی نیومد.
Pass:123456 Hamachi User: iran general بیشتر تویه این بچه ها بازی میکنن
Last edited by The Big Koroosh; 03-03-2008 at 19:43.
پس با وجود Maste^BaziوMRGوClan IR من ديگه شانسي ندارم ميكشم كنار
با hinnibinal امتحان كرديم . چون پچ 1.04 ندارم نميشه . خواستم دانلود كنم ديدم 17 Mb بود. ديگه بيخيال شدم
يه پچ كم حجم تر سراغ نداري؟
به به چه خبره اينجا
ما رو هم بازي ميديد؟(بچه خوبيم ها:)
حالا اين مسابقات كي برگزار ميشه من برم تمرين خيلي بازيم افت كرده...
نميخوام چيزي گفته باشم كه بين شماها دعوا راه انداخته باشم ولي كلا اون علي و mrg كه من يك سال پيش ميشناختم با شما بازي كنن شما رو ميبرن(من هيچ ادعايي در اين بازي ندارم بعدا دعوا نشه من بي تقصيرم)
نظر خود من هم روی تیم های 3 نفره هست ، کسی هم که ADSL نداشته باشه میتونه سر یه ساعت معین بره کافی نت بازی کنه . درسته که 2 به 2 هم جواب میده ، اما بازیهای 3 و 4 نفره قدرت واقعی Zero Hour رو آشکار میکنه .
---------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان میشه لطفا این بحث ها رو که کی بهتر هست و کی اول میشه و ... رو بذارین کنار ؟ بنده خودم از آخر ، اول میشم .
شرکت در مسابقات برای همه رایگان هست . در ضمن به شدت از کل کل خود داری کنید . من به جای خوندن این حرفها ، منتظر خوندن پیشنهاد های جالب برای برگزاری مسابقات هستم . از پیشنهادات شما استقبال میشود ، اصلا مسابقه برای خودتونه . هدف من برگزاری مسابقات با کیفیت مطلوب هست که مجددا همه General بازها رو دور هم جمع کنیم . نه اینکه بدتر کل کل و تفرقه راه بندازیم .
اگر سری اول مسابقات خوب پیش بره ، مطمئننا در فواصل زمانی کوتاه سریهای بعدی رو برگزار خواهیم کرد ، همینطور برای بازیهای استراتژِی مختلف ، مسابقاتی رو ترتیب میدیم ، فقط لطف کنید شما هم همکاری کنید .
اگه 2v2 باشه یا 1v1 خوب میشه .... ولی 3v3 فکر کنم نفر کم میاریم و جواب نده ..
بهتره 2v2 یا 1v1 باشه نظر شخصی من بود..
ای کاش 2v2 بشه من با MRG بیام![]()
به اندازه کافی شرکت کننده خواهیم داشت ، نفر کم نمیاریم .
خیالت راحت ، 1 به 1 که اصلا راه نداره . هدف برگزاری مسابقات تیمی هست . اونم به صورت خفن ! 3 به 3 . باید علاوه بر رفیقت یه نفر دیگه رو هم تازه پیدا کنی !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)