عالیه!
شما با این لینک ها بزرگترین خدمت رو به بچه های این تاپیک کردی. ممنون.
البته ما هم داریم رو کیبورد فارسی کار می کنیم. شاید بشه با همین آقایی که شما لینگش رو دادی دست به یکی کنیم![]()
عالیه!
شما با این لینک ها بزرگترین خدمت رو به بچه های این تاپیک کردی. ممنون.
البته ما هم داریم رو کیبورد فارسی کار می کنیم. شاید بشه با همین آقایی که شما لینگش رو دادی دست به یکی کنیم![]()
ما چاکریم... خوشحالم تونستم بعد از اینهمه استفاده از مطالب واقعا مفید شما، کمکی بکنم..
آقا ببینیم چه میکنیا! تا من آی فون بگیرم (نهایتا دو ماه دیگه) نوشتیا!
فونت فارسی برای آی فون:
پ.ن:همونطوری که میدونید آیفون متن فارسی رو درست نشون نمیده. برای حل این مشکل من به فونت اصلی آیفون گلیفهای فارسی رو اضافه کردم. اگرچه همچنان مشکل در جدا بودن حروف باقی است ولی بهتر از نداشتن قلم فارسی است.
من برای حروف فارسی از فونت رویا استفاده کردم. این فونت تحت اجازهنامهی GPL توسط فارسیوب شریف منتشر شده. با توجه به اینکه فونت Arial تحت GPL نیست بنابراین نمیشه این فونت رو به طور قانونی منتشر کرد. بنابراین تنها به صورت Fair Use استفاده کنید:
لینک دانلود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای نصب هم این فایل رو اینجا کپی کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
/System/Library/Fonts/Cache/
و بعد هم یک بار آیفون رو restart کنید.
تو قسمت ویدئوی گوگل سرچ کنید Iphone Magic ببینید چی میاره!!!
Last edited by rkhatibi; 29-12-2007 at 00:23.
خدا وکیلی هر چی فیلم عجیب غریب دیدم از youtube بوده
فکر میکنی از چه برنامه یا چی استفاده کردن یعنی هم چین چیزی یعنی کفففففففففففففففففففف
دوستا یه خبر خــــــــــــــوب!
تنها نقص سخت افزاری آیفون حل شد! Gps برای آیفون!:
یه شرکت مدعی هست که دستگاه GPS رو به عنوان لوازم جانبی قابل اتصال به آیفون طراحی و ساخته و قراره که فوریه 2008 با قیمت 89 دلار در بازار عرضه کنه.
همچنین نرم افزار اون قابل انطباق با google map هم هست.
اگر این خبر حقیقت داشته باشه (که بعید نیست) اونوقت تنها نقص سخت افزاری آیفون حل میشه.
البته توی ایران این نقص هست. وگرنه در کشورهایی که EDGE درست درمونی دارن نیازی به GPS نیست و همون google map کافیه.
اینم لینکش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از دو حالت که خارج نیست! یا از سنسور شتاب آی فون استفاده کردن... یا فقط یه انیمیشن ه!
منتظرم دوستان پیشکسوت بیان نظرشونو بگن...![]()
بدو بیا که تموم شدا! این دفعه فلش external برای آی فون... داره کم کم از هر نظر به یه گوشی ناب تبدیل میشه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویدو های جالبی هستن ... اما اینا اکثرا کار کامپوزیت کامپیوتریه. بعضیاش حتی قبل از اینکه آی فون به بازار عرضه بشه ویدیوهاش تو اینترنت پخش شده بود!!!
آره!
البته Google Maps خودش به تنهایی خوب چیزیه.... ما یه مدت پیش عروسی یکی از آشناهامون تو یه باغ اطراف کرج بود. مسیر رو که گم کردیم آشنامون (که آی فون داشت) نقشه ی گوگل مپ مسیر رو ایمیل کرد به آی فون من (خدا خیر بده اینترنت ایرانسل رو) و راه رو خیلی راحت پیدا کردیم....
شبیه ساز نرم افزاری GPS حدود یه ماه پیش برای آی فون (تنها در آمریکا) اومده بود اما کاربرا اصلا ازش راضی نبودن.... این یکی خیلی کامل بنظر می یاد.
آقای صدای mp3 آیفون تو هندزفری چطوریه بلندیش مثل کدوم گوشی هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)