دوست عزیز من در پی سئوال شما کلی مطلب جدید از powerpoint یاد گرفتمولی هنوز جواب سئوال شما رو پیدا نکردم
این فایلی هم که فرستادین کلی باحال بود خندیدیم
حالا اگه خودتوون زودتر جواب رو پیدا کردین به ما هم بگین
![]()
دوست عزیز من در پی سئوال شما کلی مطلب جدید از powerpoint یاد گرفتمولی هنوز جواب سئوال شما رو پیدا نکردم
این فایلی هم که فرستادین کلی باحال بود خندیدیم
حالا اگه خودتوون زودتر جواب رو پیدا کردین به ما هم بگین
![]()
برای اون دوستی که گفته بود در 2007 فاصله بین حروف هست این مشکل بطور عجیبی به درایور پرینتر مربوط هست!
شما پرینتر پیش فرض رو بزارید روی Microsoft Office Document Image Writer و یا پرینتر رو پاک و دوباره نصب کنید
100% درست میشه.
دوستان عزيز
براي پاسخ دادن به سوال شخصي از دكمه نقل قول استفاده كنيد تا مشخص بشه پاسخ شما مربوط به كدام سوال هست
موفق باشيد
سلام
من به تازگي عضو اين سايت شدم و آشنايي چنداني باهاش ندارم.
در مورد پاورپوينت يک سوال دارم که خيلي فوري بايد بدونم جوابش رو:
آيا ميشه در پاور پوينت فهرست مطالب داشت که با کليک بر روي يکي از موضوعات فهرست به اسلايد اون دسترسي پيدا کرد؟
و آيا ميشه پاورپوينت رو صفحه بندي کرد...مثلا صفحه 4 رو روش کليک کنين و به اون صفحه يا اسلايد هدايت بشين؟
ممنون ميشم اگر جواب سوالم رو بديد...شديدآ توي کار بهش نياز دارم.
با تشکر از شما
سلام دوست عزيز
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
براي اينكه بتوني از فهرست به اسلايدها دسترسي داشته باشي بايد بعد از اينكه متن مورد نظر را انتخاب كردي با كليك راست گزينه Hyperlink رو انتخاب كني و از كادر باز شده آدرس هر اسلايدي رو خواستي بهش بدي
موفق باشي
Last edited by wordist; 03-02-2009 at 11:49.
من هم ورود شما را به بزرگترین تالار گفتگوی ایرانی و همچنین به بخش مایکروسافت آفیس خوشامد میگم. همانطور که استاد وردیست گفتند، برای رفتن به هر اسلاید دلخواه از طریق کلیک روی متن یا عکس مورد نظر، کافیست آن متن یا عکس را Hyperlink کنید. ضمناً برای این که به اسلایدی با شماره دلخواه بروید (در حالت نمایش اسلاید) ابتدا شماره مورد نظر را روی صفحه کلید، وارد کرده سپس Enter را بزنید.
سلام
حقيقتش فرصت نشد اول جستجو کنم و بعد پست بزنم
دوستان و اساتيد به بزرگواري خودشون ببخشن
چند سوال
از آفيس 2007 استفاده ميکنم
چطور فايل پاورپوينت رو ذخيره کنم که با همه سيستم ها همخواني داشته باشه ؟؟؟؟(بدون نياز به نرم افزار پاور پاينت و مجموعه آفيس)
چطور پاور پاينت رو ذخير کنم که کسي ديگه نتونه اون رو دستکاري بکنه .... يعني قفلش کنم ؟؟؟
ممنون
دوستان سلام
سوال 1: من میخوام برای صفحات اسلایدهام شماره بزنم،
الف: چطور شماره ها رو فارسی کنم (لطفا توجه بفرمایید که فرمت شماره های من context هست. یعنی میخوام شماره های فارس، فارسی زده شده و انگلیسی، انگلیسی)
ب: میخوام فرمت شماره ها به صورت n/m باشه. یعنی صفحه n ام از m صفحه.
سوال 2: آیا امکان داره که فونت رو توی اسلایدها embed کرد تا هرجا که اسلاید رو میبریم به مشکل نداشتن فونت برخورد نکنیم؟
سوال 3: آیا اگر embed کردن امکان داره، میشه فونت lotus رو embed کرد، فونت B nazanin رو چطور؟
بسیار سپاسگزارم.
با سلام وخسته نباشيد
مشكل من اين است در برنامه پاور پوينت قسمت مربوط به animation schemes غير فعال است ونمي توان به متن يا عكس انميشن اضافه كرده
البته قسمت slide transition فعال است
ممنون ميشم توضيح بدين تا بدونم مشكل از كجاست
با سلام
میشه به من بگین چه جوری میشه روی پاورپوینت موسیقی گذاشت به طوری که وقتی وارد اسلاید بعدی میشویم آهنگ ادامه پیدا کند و مجددا شروع نشود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)