این رییس اخر خیلی جونش زیاده و به سختی من کشتمش اول باید خودت رو از سنگر بیرون بیاری تا کلاغ ها را به سمتت بفرسته بعد بهش تیر بزن در ضمن تیر بار ته قطار خیلی موثر تر است
این رییس اخر خیلی جونش زیاده و به سختی من کشتمش اول باید خودت رو از سنگر بیرون بیاری تا کلاغ ها را به سمتت بفرسته بعد بهش تیر بزن در ضمن تیر بار ته قطار خیلی موثر تر است
دوست عزیز مشکل شما در آدرس زیر حل میشه.
از این سایت می تونی برنامه ای رو دانلود کنی که بازیهایی رو که از Gamepad ساپورت نمی کنن رو بازی کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای دانلود به اینجا برو:
در ضمن یه عکس از گیم پد خودت هم دانلود کن.از زیر:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راهنمای بکار بردن هم تو خودش هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم شخصا امتحان کردم و کار کرده.
موفق باشی![]()
ممنون از کمکت ولی مجبور شدم از کد استفاده کنم چون 10 باری بازی کردم نشد یعنی وقتی با کمون بهش تیر اندازی میکنی تا منفجر بشه تا میای اسلحه ات رو پر کنی دوباره اون خفاشها برمی گردند و نمیشه به این سادگی از بین بردش یارمون هم مثل قهرمانها جلو میره و همون اول کار زمین گیر میشد بهرحال آخر بازی رو دیدیم دسشتون درد نکنهنقل قول:
من که مرحله آخر توی مبارزه با این رئیسraam گیر کردم هر چی بهش میزنم سازگار نیست که نیست البته به توصیه دوستان هم عمل کردم تا حال 9 تا کراس بهش زدم و سه تا نارنجک انداختم ولی باز فایده نداره فکر کنم اشکال از بازی باشه. یعنی ممکنه.
فكر نكنم مشكل از بازي باشه ، حالا تو اين راه رو هم امتحان كن ...
قبل از باز كردن در تفنگ دوربين دار و تيركمان رو بردار ، با تير كمان بزنش تا كلاغ ها از دورش برن بعد تفنگ دوربين دار رو بردار بعد روي سرش هدف بگير و هدشات كن ، هي همين كار رو بكن تا بميره ، اگر درجه ي سختي آسان باشه بايد 6 بار هدشات كني ، اگر متوسط باشه 12 بار و اگر آخرين درجه باشه 18 بار بايد هدشات كني . اگر بتوني بعد از زدن دكمه ي در زود و خيلي سريع بپري و اون يكي در رو هم باز كني ديگه 100 % ميتوني بكشيش ، با اين كار در ، هنگام جنگ با رام باز ميمونه و ميتوني برگردي عقب و اسلحه برداري ، محيط هم كمي بزرگ ميشه و كشتنش آسونتر ! من كه دوبار اينطوري كشتمش ...
من با تفگ خودش رد کردم وقتی که اون پرنده ها رو میفرستاد بهش تیر میزدم البته یه 3 الی 4 باری اون منطقه رو دور زدم!!!!ممنون از کمکت ولی مجبور شدم از کد استفاده کنم چون 10 باری بازی کردم نشد یعنی وقتی با کمون بهش تیر اندازی میکنی تا منفجر بشه تا میای اسلحه ات رو پر کنی دوباره اون خفاشها برمی گردند و نمیشه به این سادگی از بین بردش یارمون هم مثل قهرمانها جلو میره و همون اول کار زمین گیر میشد بهرحال آخر بازی رو دیدیم دسشتون درد نکنه
ولی من آخر بازی فهنپمیدم موقعی که اره زیر تفگ رو روشن میکنی کیلیک راست رو که بگیری اره تند تر کار میکنه!!
من تو این بازی مشکل سیو دارم چه جوری حلش کنم؟!
داخل بازی سیو نمی کنه و مرحله ها رو هم تموم می کنم خودش سیو نمی کنه؟
يادته اسيسن يه مدل تقلبي داشت اينم فك كنم قضيش همونه منم تازه شروع كردم
باید اول یک پروفایل برای خودت ایجاد کنی
بعد خودش بعد هر مرحله یا چک پوینت برات سیو می کنه
ممنون از راهنمایت![]()
آقا میشه یک توضیح کامل در مورد کشتن raam بدید
هر کاری می کنم نمی تونم بکشمش
هر چی تیر میزنم هیچیش نمیشه.......جای بخصوصی باید زد
کمک کنید
باید بزنی تو سزش!!!آقا میشه یک توضیح کامل در مورد کشتن raam بدید
هر کاری می کنم نمی تونم بکشمش
هر چی تیر میزنم هیچیش نمیشه.......جای بخصوصی باید زد
کمک کنید
وقتی که اون پرنده ها رو میفرستاد بهش تیر میزدم(تا وقتی که اون پرنده ها دورش باشن مثه سپر عمل میکنن و تیرات بهش کارشاز نیست) البته یه 3 الی 4 باری اون منطقه رو دور زدم!!!!
اگه دقت کنی RAAM میاد جلو وقتی که بهت رسید تو باید بری طرف دیگه محوطه یه چند باری باید این کار رو بکنی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)