برنامه ها را بهتره تو فون مموری بریزم یا تو مموری کارت؟
فکر می کنم تو فون مموری با سرعت بیشتری اجرا میشه
برنامه ها را بهتره تو فون مموری بریزم یا تو مموری کارت؟
فکر می کنم تو فون مموری با سرعت بیشتری اجرا میشه
نه عزیز شما برنامه ها رو توی مموری کارت نصب کن چون هر چی حافظه خود گوشی پر بشه سرعت گوشیت میاد پایین اصلآ توی فون مموریت تا جایی که می تونی چیزی نریز
سلام دوستان منمیخواستم ببینم چجوری یعنی با چه برنامه ای میشه منوش رو فارسی کرد.
خیلی وقته دنبالشم.
لطفا کمک کنین.
سلام بر تو دوست
برنامه کاملش را من تا حالا ندیدم که کل گوشیت را فارسی کنه
ولی فقط برای منو این هست من امتحان نکردم ولی یک تست بزن ببین کارت را میندازه
یا علیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام عزیز
شما بیا به این تاپیک
با روش گفته شده می تونی منوی گوشیت رو فارسی کنی البته باید اول گوشیتو هک کنی که اگه درباره هک سوالی داری یا همینجا یا توی تاپیک اختصاصیش سوالتو بپرس جواب داده میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این روش رو امتحان کردم جواب داده و با این کار می تونی منوی گوشیت رو فارسی کنی.
اگه سوالی داری من باز در خدمتم.
درود .
کسی جدید ترین قیمت این گوشی رو می دونه؟
سلام چه جوری میشه بدون اینکه وارد استندبای بشم ساعت را ببینم منظورم همون ساعت هست که وقتی چند ثانیه گوشی را دست نزنیم ظاهر میشه چون تا یک دکمه میزنم میره تو استندبای حال می خواستم بدونم آیا میشه بدون اینکه برم تو استندبای می تونم ببینم؟ یا علی
نفهمیدم منظورتو
شما می تونی تنظیم کنی که بعد از چه مدت گوشی بره توی استندبای و این حالت هم موقعی هستش که بر اساس اون ثانیه و دقیقه ایی که گفتی گوشی رو دست نزنی میره توی استندبای.
حالا شما می خوای چی بشه؟می خوای بدون استندبای اون ساعت رو ببینی؟واضح تر سوالتو میگی؟
سلام
بعد از چند ثانیه ساعت میاد ولی صفحه اش سیاه هست باید جهت گوشی را تغییر بدیم نور بهش بخوره تا ساعت را ببینیم
ولی تو سونی اریکسون تو این حالت که می رفت مثلا ولوم آپ یا ولوم دان را می زدیم فقط صفحه روشن می شد و آن ساعت دیده میشه
ولی تو نوکیا من هر دکمه ای را می زنم تا فقط اون قسمت که ساعت و تاریخ را می نویسه را می زنم بر می گرده به صفحه اصلی
من می خواهم تو نوکیا هم این طوری بشه صفحه روشن بشه و ساعت را ببینم ولی هر دکمه ای می زنم میره تو صفحه اصلی
نه عزیز نوکیا همچین قابلیتی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)