اگه پر بشه که چرخش آب زیاد صورت نمیگیره که !
ضد یخ میخواد چیکار ؟!در صد کمی باشه بسه ...
اگه قراره زیاد استفاده کنید برای جلوگیری و روسوب و اینا آب مقطر استفاده کنید بهتره .. البته در صد مواد تو اب های خودمون هم کمه و زیاد فرقی نمیکنه
اگه پر بشه که چرخش آب زیاد صورت نمیگیره که !
ضد یخ میخواد چیکار ؟!در صد کمی باشه بسه ...
اگه قراره زیاد استفاده کنید برای جلوگیری و روسوب و اینا آب مقطر استفاده کنید بهتره .. البته در صد مواد تو اب های خودمون هم کمه و زیاد فرقی نمیکنه
تو اب خودمون درصد که خیلی کمه!!!یه نیگاه ته کتری بنداز میفهمی چی میگم!!راستی الکل بریزم تو آب چطوره؟؟؟؟
خوب آب کتری عوض میشه .. یک اب که نیست ... ولی برای شما که قرار نیست آبش عوض بشه !تو اب خودمون درصد که خیلی کمه!!!یه نیگاه ته کتری بنداز میفهمی چی میگم!!راستی الکل بریزم تو آب چطوره؟؟؟؟
به نظر من از الکل استفاده نکنید ... همون آب عادی بسه ...
سلامم..بنظرم کسی که واترکولینگ میبنده یعنی میخواد حرفه ای کار کنه پس از کولانت مخصوص استفاده چه بهتر .. خواصی که دارد: ضد یخ زدگی,ضد خوردگی و ضد زنگ زدگی و ضد رسوب,افزایش خنک سازی.تووی آفتاب مستقیم نباید بذاری.یه بطری 500cc نوع حساس به UV این خنک ساز از THERMALTAKE با کد CL-W0044 به قیمت حدودن 12 تومن فروش میره.. خنک ساز برپایه ی حدود %94 آب و %6 پروپیلن گلیکول.. البته مقادیر کمی موارد افزودنی دیگه
مثلن اینجا واسه فروش گذاشته((اگه جنبه ی تبلیغ داشتش آدرس را بردارین))>>
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چطور شده؟
![]()
Last edited by Hessam_7800gtx; 03-07-2009 at 21:50.
عکس بزرگ بذارید ببینیم دیگه !
این سایتی که آپلود میکنم عکسو حالش بده!!
حالا بگذریم...اینی که میبینین واتر کولر منه!!!کاملا ساخته شده توسط خودم و به کم خرج ترین حالت ممکن
این شیلنگا به شیلنگ درین معروف اند و بسیار مقاوم و کتو کلفت اند.پمپ هم یه پمپ اکواریوم 600l/h هستش رادیات هم با لوله مسی و 2 تا فن 12 ساخته شدهمخزن هم که یه قوطیه توپ تنیسه.
و اما واتر بلوک! من پره های ی یه فن معمولی رو بریدم و سپس یک عدد قوطی کنسرو خریداری کردم!!!! تهشو با دریل سوراخ کردم و باقیمونده فن رو بهش با چسب آکواریوم چسبوندم.
همه ی قطعات کاملا از نظر نشتی تست شدند و الان مشغول تست گرفتن از مفاومت اونا هستم(حدوده 4 ساعته که بدون وقفه روشنه) اگه اینم خوب پیش بره دیگه میرم واسه نصب تو پی سی و گرفتن تست های دما.
ایول..نه واقعن ایول.میگم شما را تووی جشنواره ی خوارزمی ندیدم؟؟!!![]()
آقا بیا کامل از اول توضیح بده بعدن منم میخوام یکی بسازم
بیا کامل با عکس توضیح بده
خیلی خوب شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)