نمیدونم منظورتون دقیقا چیه. هر چی که برای اسلحه ها هست فقط آپگرید هاست...
نمیدونم منظورتون دقیقا چیه. هر چی که برای اسلحه ها هست فقط آپگرید هاست...
این Decryption و Electronics تو Talent تو منوی SQUAD نیست .این دو تا رو از کجا باید زیاد کنم؟(تو مس افکت 1)
اگه کلاستون Engineer و Infifiltrator و Sentinel باشه هم Decryption و هم Electronics رو دارین.
هم تیمی ها تون, Kaiden و Garrus و Tali هم Decryption و هم Electronics رو دارن.
هم تیمیتون Liara هم فقط Electronics رو داره.
این کلاس ها از کجا میشه انتخاب کرد؟
اگه اسکیل های همرا هات رو افزایش بدی ( مثل همین Decryption و Electronics ) تو بازی برای تو هم تاثیر داره یا نه ؟مثلا میشه مهارت Decryptionاون ها رو افزایش داد و جعبه هایی که به مهارت زیادی نیاز داره رو باز کرد؟
- اول کار, موقع ساخت کاراکترتون, کلاس رو انتخاب میکنین; Soldier و Engineer و Adept و Infifiltrator (ترکیب کلاسهای Soldier و Engineer) و Sentinel (ترکیب کلاسهای Engineer و Adept) و Vanguard (ترکیب کلاسهای Soldier و Adept). کلاس پپیشفرش هم, Soldier هست.
- همگی بله.
سلام...
تفاوت اينا رو ميخوام...
SOLO SURVIVOR
WAR HERO
و يكي ديگه هست كه يادم نيست...
اينا چي هستن و چه تفاوتي دارن؟؟؟
Pyschological Profile
Sole Survivor - هم موقع انتخاب دیالوگ های Paragon و هم Renegade هیچ امتیازی اضافی کسب نمیشه.
War Hero - فقط هنگام انتخاب دیالوگ های Paragon, علاوه بر امتیاز اون دیالوگ, امتیازی اضافی هم کسب میشه.
Ruthless - فقط هنگام انتخاب دیالوگ های Renegade, علاوه بر امتیاز اون دیالوگ, امتیازی اضافی هم کسب میشه.
ميشه بگين بايد كدوم يكي از موارد رو اضافه كنم تا اين مشكلي كه در عكس زير دارم رو نداشته باشم؟؟؟
در ضمن يادمه يه جا خوندم كه اگه خودمون نتونيم چيزي رو باز كنيم ميتونيم از يارامون كمك بگيريم...درسته اين؟؟؟چه جوري ميشه بهشون فرمان داد و اين كار رو كرد؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- این که خودش اشاره کرده Decryption کمه!
- اگه کلاست Engineer و Infifiltrator و Sentinel باشه Decryption رو در اختیار داری. هم تیمی ها ت, Kaiden و Garrus و Tali همین اختیار رو دارن البته حداقل یکیش باید همراهت باشه تا بتونی از این مهارت استفاده کنی.
سلام...
من soldier هستم...
پس اونو ندارم اره؟؟؟
حالا چه كار كنم؟؟؟چه جوري ميتونم اين وسايل رو باز كنم؟؟؟
از افرادم مثل همون Kaiden و Garrus چه جوري استفاده كنم كه اينا رو باز كنن؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)