کارنامه نهایی دیگه چه صیغه ایه ؟!![]()
کارنامه نهایی دیگه چه صیغه ایه ؟!![]()
جواب اولیه مشخص میکنه که کجا قبول شدی کارنامه نهایی کل رشته هایی رو که قبول شدی و میتونستی
بری به اون رشته رو نشون میده.
سلام
یه چند تا سوال داشتم خدمتتون و راهنمایی و راه حل:
من امسال دومین سالمه که برای کنکور شرکت کردم و جواب گرفتم.
پارسال مهندسی صنایع غذایی ماکو قبول شدم که به دلیل دور بودن و مرزی بودن شهر شون نرفتم.
امسال دانشگاه ازاد زیست شناسی /علوم جانوری قبول شدم که اینم اصلا اینده شغلی نداره و خودم هم بهش علاقه ای ندارم.
در ضمن من تجربی هستم.
خب حالا اگرم نرم دانشگاه باید برم سربازی که اونم 8.18 تاریخ اعزاممه .اما می تونم یه ماه تمدیدش کنم که میشه 9.18
با این اوصاف می خوام برم تکمیل ظرفیت کاردانی شرکت کنم.البته نمی دونم این تکمیل ظرفیته یا چیزه دیگه ای.
چون 2 سال قبل بود که یکی از اقواممون همین مشکلو داشت که چند هفته بعد از اعلام نتایج دانشگاه ازاد که اونم ریاضی محض قبول شده بود. به دانشگاه رفت و فقط با بردن کارنامه کنکور ازادش که شرکت کرده بود اونو تو کاردانی عمران ثبت نام کردند و حالادانشگاست.
حالا سوال من اینه که کی برای کاردانی اعلام میکنند؟؟ایا تکمیل ظرفیته و یا دفترچه داره؟؟فکر کنم بدون ازمونه فقط کارنامه رو می خواد؟؟ایا می تونم برای رشته های ریاضی فیزیک هم برم مثل عمران؟؟ایا اگه شرکت کنم تا جوابش بیاد باید برم سربازی؟؟
ایا کارشناسی ازاد هم تکمیل ظرفیت داره؟؟کی اعلام ثبت نامشه و کی تاریخ جوابشه.
اگه این امکان بالا نیست.خواهش می کنم یه راه حل جلوم بذارید .اگه نشه باید برم سربازی!!!!!!!
ممنونم
مگر سراسری نگفت تکمیل ظرفیت نداریم
تکمیل ظرفیت دیگه چیه یعنی اگه الان قبول نشیم دوباره مهر میتونیم انتخاب رشته کنیم؟یکم شفاف سازی کنین
تکمیل ظرفیت وقتی که همه ثبت نام کردن سازمان می فهمه هنوز 10 تا صندلی اینجا خالیه بعد اونا رو اعلام می کنه شما انتخاب می منی اگر قبول نشدی
سلام من نقد امسال رو كه گوش مكردم رئيس سازمان سنجش گفت امسال تكميل ظرفيت نداريم
تازه دليلش اين بود كه پيام نورامون خالي ميشه هر سال افتضاح تر مي شه![]()
شما تكميل ظرفيت ازادو پيگير باش چون ازاد مگه نداريم ولي ميزاره
سلام ... دوستان تورو خدا اگه کسی از تکمیل ظرفیت کارشناسی ناپیوسته خبری داره به من بگث به خدا دارم دق می کنم !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)