فوق العاده است سرعت لود بازی کیفیت بسیار عالی بازی هرچی میرم جلو بیشتر لذت میبرم
فوق العاده است سرعت لود بازی کیفیت بسیار عالی بازی هرچی میرم جلو بیشتر لذت میبرم
سلام دوستان
من بازی رو تا 65 درصد اومدم
دیگه یک جایی هنگ کردم و برام خیلی جالبه چون اولین باره تو یک بازی FPS یک جایی گیر میکنم
اونم طوری شد که مجبور شدم بیام پست بدم
اینجاست :
همون طوری که میبینید سمت چپ یک راهرو که انتهاش بستس و سمت راست هم جایی که ازش اومدم
اینم یک عکس دیگه :
همون طور که میبینید دو سمت این منطقه بسته شده و اون شی هم وسطشونه
امروز قبل افطار شاید بالای 40 دقیقه همه جا رو زیر و رو کرذم دیگه حالم داشت بد میشد از سر گیجه
شما اگر دقت کنی توی تصویر دومی اون شی رو باید با استفاده از خاصیت مدال با زدن دکمه شماره 2 صفحه کلید که به حالتی میره که شما میتونید با تیر اندازی اون شی رو از بین ببرید بعدشم من که دقت میکنم اون ستاره ای که محل ماموریت رو نشون میده زده Above یعنی شما باید خودتون روی به قسمت بالایی در نقشه
برسونید حالا شما اون شی رو نابود کن ببیین چی میشه روی دیوارها رو نگاه کن ببین راه مخفی یا کلیدی چیزی از یاد نبردید![]()
شما باید یکمی بری عقب که برد اون شی بهت نرسه بعد با قوی کردن تیرت به اون دستگاهه و دیوار سمت راستی شلیک کنی.
ویرایش:همزمان شد.
Last edited by Torch Bearer; 10-09-2009 at 08:40.
ممنونم
تو اون لحظات از شدت سرگیجه به هر چیزی فکر میکردم غیر استفاده از اون قدرت MPower
که با استفاده از اون یک بشکه قرمز رنگ داخل اون محدوده رو منفجر کردم و اون shield ها از بین رفت و بعدش هم با استفاده از slow ازش رد شدم
سلام
چرا وقتی رو ایزی میزارم بازی رو نمیمیرم؟در ضمن از کجا ببینم چقدر از خونم رفته؟
Last edited by mohsen_gh1991; 10-09-2009 at 17:42.
بازی درصد جون رو نشون نمیده وقتی به شما حمله میشه تصویر حالت قرمز رنگی میگیره درست مثل بازی
call of duty 5 و به شما هشدار میده که یک جایی پناه بگیرید چون که در حال مرگ هستین![]()
دوستان شما برای آپگرید امکانات به مشکل بر نخوردید من که شدیدا با بحران مالی مواجه هستم
اگه کار خاصی باید کرد لطفا راهنمایی کنید...
خوب من هم بازی رو الان تمام کردم
نمیدونم چرا به 79 درصد که رسید تمام شد
در کل انتظارات من از این بازی خیلی کمتر از چیزی بود که بازی ارایه کرد
overall بازی فوق العاده بود
در کنار به پایان بردن بازی, پیدا کردن تمامی طلاها, کتاب ها و فایلهای اطلاعاتی باعث 100% شدن بازی میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)