خداوکیلی ورزشگاه سانتیاگو برنابئو رو نداره؟
پس ورزشگاه رئال چه ورزشگاهیه؟؟؟
خداوکیلی ورزشگاه سانتیاگو برنابئو رو نداره؟
پس ورزشگاه رئال چه ورزشگاهیه؟؟؟
نه نداره ولی فوقش میشه با یه پچ حلش کرد
من که برام مودرن یورو رو میاره
احتمالا مشکل از لیسانس این رئاله!کلا امسال اسپانسراش کلی مشکل داشتن!مثل همین پخش بازیاش که چند هفته هیچ کس تو دنیا نتونست ببینه!
خب........ بالاخره دیشب بعد از دو هفته آسفالت گاز زدن چشممان به جمال FIFA 08 next-gen روشن شد . البته اومده بود ولی شانس من همشون پال بودن.
گیم اسپات به نسخه PS3 و X360 امتیاز 8.5 داده ، من هم همینو بهش میدم. تو ریویوش دیدم زده منوهای گیج کننده !. البته منوهای فیفا همیشه همینطوری بوده و ماها عادت داریم و از گشتن توشون لذت میبریم ولی واسه کسایی که اولین بارشون باشه یکم آزار دهنده است.
نکات مثبت :
گرافیک همونطور که در عکس ها و تریلر ها دیده بودم . باید به طراحان ea احسنت گفت ! نوردهی و سایه ها در ورزشگاه (موقع روز) واقعا چشم نوازه . لباس بازیکن ها کاملا لخته و از بدنشون جدا. موی سر بازیکن ها عالی کار شده . چمن هم واقعا زیبا و طبیعی است!
گیم پلی خوب و روون. البته یکم وقت میخواد تا با گیم پلی جدید بازی مخصوصا دسته 360 آنشا بشید. استفاده جالب از آنالوگ چپ برای حرکت های انفجاری !
موزیک های لیسانس شده زیبا
اضافه شدن چند بخش جدید
مدل سازی خوب ورزشگاه ها و بازیکن ها
وجود بخش تمرینین کوچک و جالب در بین منو ها که شاهد رونالدینهو هستیم که با دروازبانی تنها تک به تک است.
رفلکس های نرم و طبیعی از بازیکن ها در هنگام دویدن، زمین خوردن، خطا کردن، دریبل زدنف شوت زدن ، دفع توپ(گلر) و ...
نکات منفی :
با وجود مدل سازی خوب چهره ها و بافت های با کیفیت که روی اونهارو پوشونده باید بگم که چهره بعضی بازیکن ها یه مقدار با اصلشون فاصله داره. مثلا روبینیو !
نبود دمو در شروع بازی(بعد از لوگوی EA)
منوهای تو در تو
خوش بحالت به جا منم بازی کن![]()
قربونت برم زودتر میگفنی!!![]()
با سلام
لطفا راهنمايي كنيد
گرافيك :REadon ATI 9250 128 mb
cpu:1.8 intel pentium 4 full cach
RAM:256mb
مي خواست ببينم اين بازي با سيستم بالا در حد خوب اجرا ميشه (فقط در حدي كه نه خيلي خوب باشه نه خيلي بد
متوسط اجرا ميشه يا نه)
متشكرم
بابا اين بازي داغونتتر از اون چيزيه كه فكر مي كني رو pentium1 هم اجرا ميشه![]()
نه بابا ، اونقدر هام که میگن داغون نیست ولی به احتمال زیاد اجرا میشه![]()
با سلام من یه سیستم دارم با سی پی یو 2.8 فول-گرافیک آن برد - و رم 512
این بازی روش نصب شد ولی وقتی بالا میاد یه صفحه سیاه میاد و دیگه هیچی نمیاد کتمپیوتر هم هیچ کاری نمی کنه .
فکر می کنید از چیه؟
من تا پارسال از فیفا روی همین کامپیوتر استفاده می کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)