تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد اين تاپيك و مطالب آن چيست؟

راي دهنده
80. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي و فراتر از انتظار

24 30.00%
  • خوب و در حد انتظار

40 50.00%
  • متوسط

12 15.00%
  • بد

4 5.00%
صفحه 34 از 151 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 1507

نام تاپيک: ▓ Microsoft Access سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه fd110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

در ضمن اگر ممکنه فایلی را که بهت دام از رپید شیر حذف کن
    باز هم ممنونم

داره خودمونی میشه fd110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

خیلی پر روئیه ولی اگر یه توضیحی بدی که چکار کردی (که منطق کار را بفهمم) خیلی عالی میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خیلی پر روئیه ولی اگر یه توضیحی بدی که چکار کردی (که منطق کار را بفهمم) خیلی عالی میشه
    اختیار دارین. فکر میکنم حق شماست که بدونی.
    من فقط در گزارش یک grouping level بر حسب (راستش یادم رفته اسم فیلده چی بود و فایل رو هم که پاک کردم) ... اضافه کردم. فیلدهای user و اون دوتای دیگه هم در قسمت گروپ قرار دادم. بعلاوه اینکه در کوئری مورد ارجاع گزارش هم قسمت criteria مربوط به همون فیلدی که یادم رفته رو برداشتم. گزارش توسط ماکرو باز میشه که در قسمت where دستور open report محدودیتهای مورد نظر ( که در فرم مشخص میشن) رو اعمال میکنه. یکی دیگه اینکه در گزارش قسمت F i l t e r on load رو yes کردم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

14 راهنمایی

سلام دوستان | من یه راهنمایی می خواستم
    فرض کنید من یه پایگاه داده به فرمت اکسس یا text دارم . این پایگاه داده مربوط هست به نمرات دروس(برای هر فرد یک نمره) x نفر از دانش آموزان هر کلاس یه مدرسه .هر هفته هم نمرات مربوط به همون هفته بصورت یک فایل به من داده میشه .
    قرار هست من توی سایتی که برای مدرسه درست میکنم ، به تعداد کلاس های (هر کلاس x یا y نفر) مدرسه پروفایل جداگانه درست کنم و یوزر و پسورد هر کلاس رو به نماینده ی اون کلاس بدم .
    حالا اون نماینده وقتی وارد پروفایلش میشه باید بتونه گزارش هایی رو از بانکهای مذکور بدست بیاره :
    # | میانگین نمرات هردانش آموز تا تاریخ های مشخص ( یعنی اگر در کلاسی 50 نفر داشتیم ، بیاد میانگین نمرات هر فرد از این 50 نفر رو مثلا برای 4 هفته ی گذشته جداگانه گزارش بده و در اختیار اون نماینده قرار بده )
    از طرفی مدیر مدرسه هم یه گزارش از نماینده های کلاس ها توی پروفایلش میخواد به این صورت :
    # | میانگین نمرات کل دانش آموزان نماینده کلاس 1 تا تاریخ معین
    # | میانگین نمرات کل دانش آموزان نماینده کلاس 2 تا تاریخ معین
    و.......
    و.........

(یعنی این گزارش دستش بیاد که مثلا میانگین نمرات 50 دانش آموز نماینده ی کلاس 1 در هفته ی اول چقدر بوده در هفته دوم و .... )
    سوال من اینه :
    1. اول اینکه من از چه نرم افزاری باید استفاده کنم که اطلاعات خام اولیه هر کلاس رو بصورت یه بانک اکسس از من بگیره و بعد خودش نمرات هر هفته رو در پرونده هر دانش آموز کلاس قید کنه ؟
    2. دوم اینکه این نرم افزار باید روی کامپیوتر سرور باشه یا نه ؟ و من هر هفته فقط فایل های هر نماینده رو در پروفایل اون نماینده روی سرور بفرستم و اون نماینده بتونه گزارش بگیره ؟
    3. سوم اینکه برای تهیه فرم موجود در پروفایل هر نماینده باید از این فرم سازهای آماده بگیرم یا پلاگین های مربوط به CMS جواب میده .
    دوستان من هیچی در این زمینه بلد نیستم و می خوام تازه شروع کنم به یاد گرفتن . | لطفا راهنمایی کنید و اگر کتابی یا مقاله ای میشناسید که کمک میکنه لطفا معرفی کنید .
    متشکرم .

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان | من یه راهنمایی می خواستم
    فرض کنید من یه پایگاه داده به فرمت اکسس یا text دارم . این پایگاه داده مربوط هست به نمرات دروس(برای هر فرد یک نمره) x نفر از دانش آموزان هر کلاس یه مدرسه .هر هفته هم نمرات مربوط به همون هفته بصورت یک فایل به من داده میشه .
    قرار هست من توی سایتی که برای مدرسه درست میکنم ، به تعداد کلاس های (هر کلاس x یا y نفر) مدرسه پروفایل جداگانه درست کنم و یوزر و پسورد هر کلاس رو به نماینده ی اون کلاس بدم .
    حالا اون نماینده وقتی وارد پروفایلش میشه باید بتونه گزارش هایی رو از بانکهای مذکور بدست بیاره :
    # | میانگین نمرات هردانش آموز تا تاریخ های مشخص ( یعنی اگر در کلاسی 50 نفر داشتیم ، بیاد میانگین نمرات هر فرد از این 50 نفر رو مثلا برای 4 هفته ی گذشته جداگانه گزارش بده و در اختیار اون نماینده قرار بده )
    از طرفی مدیر مدرسه هم یه گزارش از نماینده های کلاس ها توی پروفایلش میخواد به این صورت :
    # | میانگین نمرات کل دانش آموزان نماینده کلاس 1 تا تاریخ معین
    # | میانگین نمرات کل دانش آموزان نماینده کلاس 2 تا تاریخ معین
    و.......
    و.........

(یعنی این گزارش دستش بیاد که مثلا میانگین نمرات 50 دانش آموز نماینده ی کلاس 1 در هفته ی اول چقدر بوده در هفته دوم و .... )
    سوال من اینه :
    1. اول اینکه من از چه نرم افزاری باید استفاده کنم که اطلاعات خام اولیه هر کلاس رو بصورت یه بانک اکسس از من بگیره و بعد خودش نمرات هر هفته رو در پرونده هر دانش آموز کلاس قید کنه ؟
    2. دوم اینکه این نرم افزار باید روی کامپیوتر سرور باشه یا نه ؟ و من هر هفته فقط فایل های هر نماینده رو در پروفایل اون نماینده روی سرور بفرستم و اون نماینده بتونه گزارش بگیره ؟
    3. سوم اینکه برای تهیه فرم موجود در پروفایل هر نماینده باید از این فرم سازهای آماده بگیرم یا پلاگین های مربوط به CMS جواب میده .
    دوستان من هیچی در این زمینه بلد نیستم و می خوام تازه شروع کنم به یاد گرفتن . | لطفا راهنمایی کنید و اگر کتابی یا مقاله ای میشناسید که کمک میکنه لطفا معرفی کنید .
    متشکرم .
    سلام،

به شخصه در اين زمينه تجربه اي ندارم ولي خيلي دوست دارم كه اطلاعاتي داشته باشم. سايت تخصصي اكسس مي تونه منبع خوبي در اين زمينه باشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . مثلا من اين مبحث رو توش پيدا كردم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اميدوارم براي شروع خوب باشه. لطفا ما رو هم از نتيجه كارهاتون با خبر كنين !!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    تاپيك بسيار جالب و مفيدي درست كرده ايد
    دست همتون درد نكنه.
    منم 1 مشكل داشتم.
    يك جدول مثلا به نام AA دارم كه فيلد هاي اون AA1,AA2,AA3 هستند.
    يك جدول ديگه مثلا به نام BB دارم كه يه فرم واسه اين جدول درست كردم.
    يكسري كد واسه اين فرم نوشتم.تو يه قسمت از اين كد ها نياز به برنامه اي دارم كه بره ركوردهائي از فيلد AA2 از جدول AA رو به من نشون بده كه مقدار فيلد AA1 اون مثلا "Salam" باشه.
    اگه ميشه كد اون رو برام بزاريد.
    ممنونم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    تاپيك بسيار جالب و مفيدي درست كرده ايد
    دست همتون درد نكنه.
    منم 1 مشكل داشتم.
    يك جدول مثلا به نام AA دارم كه فيلد هاي اون AA1,AA2,AA3 هستند.
    يك جدول ديگه مثلا به نام BB دارم كه يه فرم واسه اين جدول درست كردم.
    يكسري كد واسه اين فرم نوشتم.تو يه قسمت از اين كد ها نياز به برنامه اي دارم كه بره ركوردهائي از فيلد AA2 از جدول AA رو به من نشون بده كه مقدار فيلد AA1 اون مثلا "Salam" باشه.
    اگه ميشه كد اون رو برام بزاريد.
    ممنونم.
    سلام،
    به نظرم پاسخ شما، استفاده از تابع DLookup هست كه در help اكسس اطلاعات بيشتر موجوده.

با تشكر!

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

سلام. یه سئوال داشتم.
    من یه یونیون کیوری ساختم. ولی می خوام بدونم که آیا اگه تعداد فیلد برابر داشته باشم، کفایت می کنه؟ اگه یک یا چند تا از فیلد های یکی از جدولام تو کیوری اسمش فرق داشته باشه بازم کار می کنه؟؟؟
    اگه فیلد ها رو پس و پیش کنم چی؟ کار می کنه؟
    یه مثال از فیلدهای مختلف ار جداولی که می خوام کار کنم:
    Physics.ID, Physics.Name, Physics.Address, Physics.Major
    Computer.ID, Computer.Name, Computer.Permanent Adress, Computer.Major

Biology.ID, Biology.Major, Biology.pervious Address, Biology.Name

Math.ID, Math.Name, Math.country, Math.Major

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام. یه سئوال داشتم.
    من یه یونیون کیوری ساختم. ولی می خوام بدونم که آیا اگه تعداد فیلد برابر داشته باشم، کفایت می کنه؟ اگه یک یا چند تا از فیلد های یکی از جدولام تو کیوری اسمش فرق داشته باشه بازم کار می کنه؟؟؟
    اگه فیلد ها رو پس و پیش کنم چی؟ کار می کنه؟
    یه مثال از فیلدهای مختلف ار جداولی که می خوام کار کنم:
    Physics.ID, Physics.Name, Physics.Address, Physics.Major
    Computer.ID, Computer.Name, Computer.Permanent Adress, Computer.Major

Biology.ID, Biology.Major, Biology.pervious Address, Biology.Name

Math.ID, Math.Name, Math.country, Math.Major
    سلام،
    توی یونیون کوئری کافیه تعداد فیلدها برابر باشه و نام و نوع اونها هم مهم نیست. فیلدها بر اساس ترتیبشون با هم ادغام میشن، یعنی ترتیب مهمه!

با سپاس.

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

سلام،
    توی یونیون کوئری کافیه تعداد فیلدها برابر باشه و نام و نوع اونها هم مهم نیست. فیلدها بر اساس ترتیبشون با هم ادغام میشن، یعنی ترتیب مهمه!

با سپاس.
    من اگه تو یه جدول فیلد مثلا "آدرس" چهارم باشه و تو بقیه جداول سوم باشه، من چه طوری می تونم فقط با دستکاری یونیون کیوری سرچ آدرس رو برای همه فیلد ها یکسان بکنیم؟؟؟

منظورم رو امیدوارم که خوب رسونده باشم. یعنی توی بعضی جداول، رکودهای مشترک ترتیبشون فرق می کنه. حالا اگه من مثلا اون رکوردهای اضافی رو که توی بقیه جداول رو نیست تایپ نکنم مشکل حله؟
    مثلا توی اکثر جداول آدرس توی فیلد سومی هست ولی توی بعضی از جدول ها توی فیلد پنجمی و چهارمی است.
    اگه من همه فیلد ها رو به عنوان سوم تایپ کنم درسته یا مشکل ایجاد می کنه؟؟؟
Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •