برای استفاده از Parameters.CreateParameter چی ؟
برای استفاده از Parameters.CreateParameter چی ؟
متوجه نشدم. اما اگر منظور شما نحوه به کار بردن دستور هست به راهنمای دلفی مراجعه کنید
با سلام
سرور گرامی فرهاد جان یه کمکیم به ما کن
دادش سوالمم آسونه البته من گیر کردم توش. من یه جدول دارم با تعدادی فیلد که جدول مشخصات کارمند
حالا من می خوام توش یه جستجو کنم بر این اساس که اگه نام و نام خانوادگی و نام پدر رو در سه تا edit1,edit2,edit3 وارد کردم و دکمه ی جستجو را زدم یه سری label را که دارم با مشخصات این جدول بر اساس این مشخصاتی که در edit ها نوشتم caption ها رو تغییر بده
این کارو با کد کارمندی یعنی فیلد اول جدولم انجام میدم مشکلی نداره ولی با این فیلدها چون از نوع رشته هستند مشکل داره و خطا میگیره
کدمم این هست
Karmand.Close;
Karmand.SQL.Clear;
Karmand.SQL.Add('select * from Karmand where name="''+Edit1.Text+''" and family="'+edit2.text+'" and name_pedar="'+edit3.text'" ');
Karmand.Open;
if Karmand.RecordCount=1 then
begin
...
Last edited by pourya_lover; 10-08-2009 at 00:48.
سلام
با جستجو مشکل دارید یا بازیابی اطلاعات برای قرار دادن در label ها؟
کد خطا رو هم بنویسید
((کد ها رو هم داخل تگ [ c o d e ] قرار بدید))
ببین دادش من جستجوم مشکل داره مشکلمم اینجا هستش که
با این کدم که نوشتم تقریبا حل شد ولی یه مشکل دیگه داره
شرمنده جریان این تگ کد رو نمیدونم چیه خیلی شرمنده
Karmand.Close;
Karmand.SQL.Clear;
Karmand.SQL.Add('select * from Karmand where name=:a');
Karmand.Parameters.ParamValues['a']:=QuotedStr(edit1.Text );
Karmand.Open;
if Karmand.RecordCount=1 then
begin
در واقع مشکل اصلی من اینه که جسجوم را بر اساس یه فیلد که همون name باشه درست انجام میده ولی وقتی در query از and استفاده میکنم مثل کد پست قبلیم یا همین کد هم وقتی از and استفاده میکنم که جستجو را بر اساس 3 فیلد که هر 3 رشته ایی هستند انجام بده error میگیره خطاش هم اینه
the text,ntext,and image data type cannot be compared on stored,except when using is null is like operator
این برای کد همین پستم این خطا رو میگره
و برای کد پست قبلیم این خطا رو می گیره
invalid column name "'+edit1.text+'"e
Last edited by pourya_lover; 10-08-2009 at 18:50.
داش فرهاد به دادم برس نوکرتم به مولا کارم گیره
کد جستجوی پست اول رو مثل کد پست دوم بنویسید. یعنی به جای where name="''+Edit1.Text+'' از پارامتر ها استفاده کنید.
تگ "کد" رو هم در قسمت حالت پیشرفته ارسال پست ببینید
داداش فرهاد من این کار رو هم انجام دادم یعنی به این صورتم نوشتم
]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی اینم ایراد میگیره همون خطایی رو که توی پست دومم نوشتم میگیره
Last edited by pourya_lover; 11-08-2009 at 18:47.
QuotedStr رو حذف کنید
داش فرهاد با سلام
مرسی این مشکلم حل شد که مشکل ناشی از تعریف فیلدم از نوع text بود که به nvarchair تغییر دادم درست شد
حالا یه مشکلی که دارم اینه که فقط رکورد اول جدولم رو جستجو میکنه یعنی عمل سرچ رو برای باقی رکوردای جدولم انجام نمیده و فقط رکورد اول رو جستجو میکنه بازم اومدیم برای زحمت اگه میشه یه راهنمایی بکن بدجور گیج شدم
مرسی سالار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)