تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما بهترین سریال ماه رمضان امسال کدام است؟

راي دهنده
97. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اغماء

23 23.71%
  • میوه ممنوعه

55 56.70%
  • یک وجب خاک

6 6.19%
  • شکرانه

2 2.06%
  • هیچکدام

11 11.34%
صفحه 34 از 42 اولاول ... 24303132333435363738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 418

نام تاپيک: بررسی سریال های ماه مبارک رمضان

پروفشنال alfy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نگاهی به "اغماء" ـ 4 "اغماء" داستان مبارزه انسان با نفس است / تمام ضعف‌ها متوجه کمبود وقت است

عبدالرضا اکبری معتقد است اگر مجموعه "اغماء" در فرصتی مناسب ساخته می‌شد مسلماً جای کار بیشتری داشت، چرا که دست روی مسائل اخلاقی مورد نیاز مردم گذاشته است.بازیگر نقش قدیانی در مجموعه "اغماء" درباره دلایل حضور در این مجموعه با توجه به آماده نبودن فیلمنامه به خبرنگار مهر گفت: "حضور سیروس مقدم به عنوان کارگردان و رضا جودی تهیه‌کننده و اعتمادی که به این دو نفر داشتم، منجر به پذیرش نقش قدیانی شد. آنها از دوستان قدیمی من هستند و کار را حرفه‌ای انجام می‌دهند. از سوی دیگر برای رسیدن به حس کاراکتری در مجموعه یا فیلم مسلماً به خواندن فیلمنامه و تجربه شخصی اکتفا می‌کنیم."

وی در ادامه افزود: "در مجموعه "اغماء" هم مقدم توضیحاتی درباره نقش داد و سر صحنه سعی کردم آنچه او از کاراکتر قدیانی می‌خواهد را پیاده کنم. البته هماهنگی‌های لازم بین نویسندگان و کارگردان وجود داشت و من هم با اعتماد به دوستان شخصیت قدیانی را ایفا کردم."
    اکبری با اشاره به ویژگی‌های نقش خود گفت: "قدیانی فردی متمول است که تمام امکانات لازم را برای تنها فرزندش رز فراهم می‌کند و از سوی دیگر چالش‌هایی بین او و فرزندش به وجود می‌آید. این کاراکتر و محوریت مجموعه "اغماء" که سعی داشت قصه مبارزه انسان را با نفس نشان دهد برایم جذابیت داشت."
    این بازیگر درباره اینکه چرا پدر و مادر رز در برخی صحنه‌ها بی‌نهایت ساده نشان داده می‌شوند که حتی برای مخاطب هم قابل هضم نیست، توضیح داد: "دلیل این مسئله به این می‌گردد که مسائل عاطفی برای پدر و مادر رز حاکم شده و ناخودآگاه منطق رنگ خود را از دست داده و ما سادگی مطلق پدر و مادر رز را می‌بینیم. علاوه بر آن ما با رز طرف هستیم که روح‌اش را شیطان تسخیر کرده و مسیر شیطان را طی می‌کند."
    اکبری درباره مجموعه "اغماء" هم گفت: "به نظرم موضوع این مجموعه جای کار دارد. اگر در یک فرصت مناسب و با فکر بازتر این مجموعه ساخته می‌شد مسلماً بهتر بود، چرا که این مجموعه دست روی یکسری مسائل اخلاقی می‌گذارد که مردم ما در حال حاضر به آن نیاز دارند. زمان کم مانع از این شد که به فضای کار کاراکتر قدیانی پرداخته شود و مخاطب در برخی مواقع دیالوگ‌های تلفنی او را برای کارش می‌شنود و تمام این مسائل به وقت کم برمی‌گشت."

پروفشنال alfy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

/ نگاهی به "اغماء" ـ 5 /

شخصیت جودت در انبوه پرونده‌های "اغماء" رها شد

جودت جزو شخصیت‌های اصلی "اغماء" است، اما باز شدن پرونده‌های مختلف در مجموعه مثل پرونده رز و ... باعث شد به این شخصیت کمتر پرداخته و در حقیقت جودت رها شود.ایرج نوذری درباره حضور در نقش دکتر جودت در مجموعه "اغماء" به خبرنگار مهر گفت: "قبلاً مجموعه "ریحانه" را با سیروس مقدم کار کرده بودم و تجربه خوبی با او داشتم. مقدم از دوستان نزدیک من است. وقتی افشین سنگ‌چاپ هم با من تماس گرفت اولین نکته‌ای که یادوآوری کرد این بود که مقدم دلشان برای شما تنگ شده و می‌خواهند شما را ببینند."

وی در ادامه افزود: "در اولین جلسه‌ای که با هم درباره نقش دکتر جودت صحبت کردیم، به خاطر اطمینانی که به سیروس مقدم داشتم و شناخت از سوابق‌ کاری‌‌شان، بازی در این مجموعه را پذیرفتم، چرا که وی به تعهدات اخلاقی خود عمل می‌کند. بنابراین بدون نگرانی نقش را پذیرفتم. البته باید بگویم از چندی پیش تصمیم گرفتم دیگر نقش‌های خاکستری و منفی بازی نکنم و این را هم سیروس مقدم می‌داند. دکتر جودت هم نقشی مثبت خاص است."
    بازیگر نقش دکتر جودت خاطرنشان ساخت: "دکتر جودت فردی است که در او می‌توانیم تولد عشق را شاهد باشیم. در سال گذشته هم حدود 20 نقش خاکستری و منفی پیشنهاد شد که نپذیرفتم، اما وقتی مقدم درباره کاراکتر دکتر جودت برایم توضیح داد، احساس کردم نقش مثبت خاص است، به همین دلیل بازی را پذیرفتم."
    وی درباره اینکه چرا نقش دکتر جودت در اواسط کار رها شد و ما دیگر او را ندیدیم، گفت: "اگر در تیتراژ دقت کرده باشید اسم من با واو می‌آید. البته جزو کاراکترهای اصلی است. از سوی دیگر باز شدن پرونده‌های دیگر در مجموعه "اغماء" مثل پرونده رز و ... باعث شد به کاراکتر دکتر جودت کمتر پرداخته شود. اگر تعداد قسمت‌های این مجموعه بیشتر بود و زمان تولید تا این حد فشرده نبود، مسلماً به کاراکتر دکتر جودت پرداخت بیشتری می‌شد."
    نوذری ادامه داد: "نظرسنجی‌های صدا و سیما نشان می‌دهد "اغماء" بر صدر مجموعه‌های ماه رمضان قرار دارد. با فشاری که روی گروه است همه تلاش خود را می‌کنند تا کار خوب انجام شود. کمرنگ شدن نقش دکتر جودت هم به باز شدن پرونده‌های دیگر برمی‌گردد. البته برای ایفای نقش دکتر جودت به مقدم پیشنهاد دادم برای مدتی به بیمارستان بروم تا با نحوه برخورد یک پزشک متخصص مغز و اعصاب با بیمار آشنا شوم. مقدم هم پذیرفت خودش و امین تارخ هم چند جلسه‌ای به بیمارستان رفتند."
    وی در پاسخ به این سئوال که با توجه به اینکه قبل از تولید برای آشنایی به فضای بیمارستان رفته بودید و کار کارشناس پزشکی داشتند، اما عده‌ای از پزشکان به برخی کارهایی که پزشکان مجموعه انجام می‌دهند معترضند، گفت: "گروه تمام تلاش خود را انجام دادند. بپرداختن به تمام ریزه‌کاری‌های پزشکی در مجموعه‌های دیگر هم پیش آمده، اما چون این مجموعه در حال حاضر بیننده زیادی دارد، زیر ذره بین است."

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شكرانه ديشب تموم شد ولي واقعا ضعيف و بدون نتيجه . اصلا معلوم نشد شخصيت هاي سريال چي شدن .

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    ببخشید بالاخره این حامد(توی شکرانه)ذختر عمو یش را پیدا کرد؟

این دختره-نادیا-کی بود اخر؟

ممنون

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

صحنه مضروب شدن بدیا !
    فاصله بردیا و ضارب : 1/5 متر
    طول دست ضارب در بیشترین حالت: 1 متر
    طی یک عملیات ریاضی پیچیده :
    -5 = 1/5-1
    به اثبات میرسد که امکان برخورد چاقو به بردیا وجود نداشته. اگر تیزی را 10cm هم حساب کنیم باز هم هنوز جا دارد ...

خونی شدن دست ضارب نیز غیر ممکن بود. زیرا تنها یک ضربه زد و اینکه فشار زیادی هم وارد نکرد. پس غیر ممکن است که خون به این سرعت به بیرون تراوش کند !

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

فقط میوه ممنوعه ! خیلی حساب شده و خوش ساخت
    شکرانه واقعا برای تلویزیون برگشت به 20 سال قبل بود!
    یه وجب خاک= کلیشه در کلیشه !
    اغما بازی زیبای تارخ قابل نحسین هست و
    اما خود سریال باز هم کلیشه ای از حضور شیطان

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    dariushiraz
    دوست عزیز
    معرفی لینک دانلود
    فقط تو زیر شاخه دانلود
    اوونم به صورت مستقیم
    نه لینک وبسایت و وبلاگ و فرومهای دیگه
    +
    لینک رو کد کنید
    +...

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه maxoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به نظرم بد ترین و مسخره ترین قسمت میوه ممنوعه رو امشب دیدیم.

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

به نظرم بد ترین و مسخره ترین قسمت میوه ممنوعه رو امشب دیدیم.
    البته بستگی داره چطور تموم بشه !!
    این 4 تا سریات ماه رمضون هم تمام بشن
    دیگه تلویزیون به لعنت خدا هم نمی ارزه !!!

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

من با این صحنه چپ شدن پراید تو میوه ممنوعه مشکل دارم
    اول اینکه این صحه تکراری بود! توتقاطه شبیه همین صحنه رو و خیلی بهتر اجرا کرده بودند
    دوم اینکه چطوری پراید منحرف شد ؟ اون که داشت مسیر مستقیم رو میرفت ؟ . مانعی جلوش نبود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •