نگران نباش با اینکه حال روز خوبی نداریم ولی توی قهرمانی سری Aهیچ شکی نیست
نگران نباش با اینکه حال روز خوبی نداریم ولی توی قهرمانی سری Aهیچ شکی نیست
ما كه بخيل نيستيم اگه سه تا بازي سختاتون رو برديد حتما حقتون بوده قهرمان شيد...فعلا ما بايد ليگ قهرمان هم بازي كنيم
فعلا که 0-0 هستن من بعد اینتر تو ایتالیا طرفدار رم هستم واگه اینتر قهرمان نشه دوست دارم رم قهرمان بشه چون حالاحالاها نمی تونه به 10 قهرمانی تو سری آ برسه و یه ستاره بنداره رو پیرهنش![]()
1-2
اينتر زير پاي بازيكنان يوونتوس له شد
بازم خوبه برید بازی رو بعد از دو سال روتون بشه توی تایپیک ما یه پست بدید حالا این سه امتیاز رو داشته باشید اگه بازم خواستید بگید براتون روی رپید اپ کنیم که یکم امتیازتتون زیاد بشه
اختلاف اونقدرها هم زیاد نبوده که بگی له شد همش ییدوه بود
اینتر با تیم دومش تو حذفی یووه رو زد این نشون می ده که مانچینی مربی نیست![]()
تا اون موقع كه با تيم دومتون ما رو ميبريد مانچيني هيچ كاره هست تو تيم شما
اما وقتي ميبازيد همه چيز ميفته گردن مانچيني .....................چه جلب
این تیم دست خوزه مورینیو یا یه مربیه کاربلد بود یووه رو 2 رقمی می کردبازیکنای روی نیمکت اینتر از بازیکنای فیکس یووه خیلی سرترن
امیدوارم قبل از اینکه از اینتر زده بشم مانچینی رو عوض کنن همین مونده بود یووه واسه ما شاخ بشه
تو فوتبال برد و باخت زیاد داره اما اینتر با این همه بازیکن نباید به هیچ تیمی نباید باج بده
![]()
اونجاهايي كه تو نقل قول قرمز كردم رو نگاه كن جواب اونا رو دارم ميدم
1-خوب اينو خودتون هم قبول داريد تازه بازي ديشب غيرت بازيكناي يوونتوس بود بازيكنايي كه الان تو يووه هستن غيرت دارن اما اينتريها چي يه خورده غيرت ندارن البته به استثناي زانتي كه قبولش دارم
2-معلوم هست شما اصلا اينتري نيستي كه با 2 تا باخت ميخواي تيمت رو بزاري كنار
من حرفی از کنار گذاشتن و این صحبتا نزدم تا آخر عمرم هم رو اینتر تعصب دارممنظورم این بود با این بازی هایی که در حال حاضر می کنه و با این ترکیب هایی که از مانچینی تو زمین می بینم خوب نا امید می شم
یه زمانی با شور و شوق تا دیر وقت بیدار می موندم تا بازی های اینتر رو ببینم اما حالا ترجیح می دم نبینم و فقط نتیجه هاش رو بدونم من می خوام تیمم همیشه تو اوج باشه و بهترین نتیجه ها رو بگیره و بهترین بازی ها رو بکنه اگه هم باخت مهم نیست اما الان نه تنها خوب بازی نمی کنه بلکه هم نتیجه نمی گیره
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)