مجید خان شاید دوستان مشکلاتی داشتند نتونستن ادامه بدن
اگه موافق باشی برای ادامه من هستم
مجید خان شاید دوستان مشکلاتی داشتند نتونستن ادامه بدن
اگه موافق باشی برای ادامه من هستم
سلام
پست اول رو خوندید
شما فکر کنم بدجوری سردرگم شدید
دستت درد نکنه
همه ما مشکل داریم
آقا دمتون گرم خدا خیرتون بده توروخدا ادامه بدید...
میگم اگه وقت ندارین دو ساعت بآپین خوب مباحثی که باید یاد بگیریم رو بگین خودمون بریم دنبالش
اول ازهمه مثل هميشه از آقا مجيد گل و Tabriz-Info عزيز ممنون و منتدارم
دوم يه پيشنهاد داشتم براي همين استادان بزرگمون
همونطوري كه ميدونيد براي هركاري سختترين قسمت كار همون قدم اوله و وقتي اين قدم برداشته شد بقيه راه هموارترميشه و راحتتر ميشه راه رو پيدا كرد
پيشنهاد من اينه كه با توجه به اينكه تو همين سي وچند صفحه اطلاعات ناب و كارآمدي ارايه شده اما به خاطر اينكه يه سري سوال و جوابهاي بعضا هم نا مربوط بين آموزشها اومده كه ذهن تازه كارهايي مثل منو گمراه و از مسيرخارج ميكنه ميخواستم اگه اساتيد صلاح بدونن و قوانين مجاز ! يه كار عملي دسته جمعي با راهنمايي اساتيد داشته باشيم تا هم كار رو عيني ببينيم و هم قدم اول رو برداشته باشيم و هم مطالب ملكه بشند و آماده بشيم براي ادامه به اين صورت كه مثلا يكي از همين سايتهاي دانماركي Tariz info جان رو انتخاب كنيم . و با مطالبي كه تا الان اومده قدم به قدم راه بيافتيم اسكن كنيم ping . netstatusernet و كلا آموخته هايي رو كه تا حالا داشتيم رو با راهنمايي آقا مجيد و Tabrizinfo جان از قدم اول يكي يكي بكار ببريم و به عينه نتيجشونو ببينيم تا بعد تاپيك كه ادامه پيدا كرد بفهميم مطالبي كه گفته ميشه براي چيه و تقريبا راه استفاده عمليش چيه
از دوستان هم سطح خودم ( تازه كارا) هم عاجزانه ميخوام در اين مورد نظر بدن لطفاً
در پايان بازهم از زحمات بسيار با ارزش آقا مجيد و همه استادان فروم سپاسگذاري ميكنم
آقايون دلگرم باشيد كه همگي قدر زحماتتون رو ميشناسيم
من هم از همه بچه ها که زحمت کشیدند و بخصوص اقا مجید تشکر می کنم
اگر قوانین اجازه بدن من هم با این موافقم ولی باید کسانی که در این راه تجربه دارند به ما کمک کنند وگر نه باید فقط پول اینترنت و تلفن رو بپردازیم و به هیچ نتیجه ای نمی رسیم
بچه ها خواهش می کنم ادامه بدید ما هم به شما ها احتیاج داریم
با مجید خان صحبت کردیم خصوصی انشالله با یک برنامه ریزی دقیق تر شروع میکنیم
ظاهراً علاقه ی زیادی به مقاله های 4 سال پیش دارید
دوست عزیز تلنت و هک از طریق پورت های باز و .... منقرض شد رفت بابا
الان بهترین کار یادگیری پی اچ پی ه برای sql injection
یه ضرب المثل معروف هست : اینکه خوابت نمیبره دلیل بر لالایی بلد نبودنت نیست.(حکایت من!)
ببین همین راهنمایی به ظاهر کوچک شما در مورد sql injecion می تواند راهنمایی خیلی بزرگی برای ما تازه کارها باشهظاهراً علاقه ی زیادی به مقاله های 4 سال پیش دارید
دوست عزیز تلنت و هک از طریق پورت های باز و .... منقرض شد رفت بابا
الان بهترین کار یادگیری پی اچ پی ه برای sql injection
یه ضرب المثل معروف هست : اینکه خوابت نمیبره دلیل بر لالایی بلد نبودنت نیست.(حکایت من!)
ما هم همینو می خواهیم همین راهنمایی ها را برای ما بگذارید ما خودمون می ریم دنبالش و ته قضیه رو درمی آریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)