اونا با آخرین نسخه ی WinZip فشرده شدن !!!
شما WinZip 15 رو دانلود کنید تا بتونید اونا رو باز کنید !!!![]()
اونا با آخرین نسخه ی WinZip فشرده شدن !!!
شما WinZip 15 رو دانلود کنید تا بتونید اونا رو باز کنید !!!![]()
سلام
1- چطور یک فایل زیپ را به چند قسمت مساوی تقسیم کنیم؟
2- چطور همان فایل را دوباره به هم وصل کنیم؟
3- چطور در موقع زیپ کردن یک فایل عادی آن را به چند قسمت تقسیم کنیم؟
سلام.
1 و 2 - اگه یه فایل فشرده بزرگ دارین و میخواین به چند قسمت تقسیمش کنین، 2 تا روش هست :
الف) فایل فشرده تون رو Extract کنید و محتویاتش رو دوباره با یه برنامه فشرده ساز هم فشرده و هم به قسمت های مساوی تقسیم کنید (در ادامه روشش رو هم توضیح میدم)
ب) فایل فشرده تون رو با برنامه سبک HJ Split ، به قسمت های مساوی تقسیم کنید، هر موقع هم خواستید میتونید از قسمت Merge همین برنامه قسمت های مساوی رو به بچسبونید و فایل فشرده اولیه تون رو بدست بیارین.
3- تصور کنید یک یا چند فایل دارید. مهم نیست فرمتشون چیه و چندتا هستن. همه برنامه های فشرده ساز میتونن این کارو براتون بکنن ولی چون قدرت فشرده سازی WinRar خیلی بالاست من همینو پشنهاد میکنم.
اول همه فایل ها و فولدرهایی که قراره فشرده کنید رو یکجا انتخاب کنید، روی یکیشون راست کلیک و گزینه Add to archive رو بزنید. مطابق تصویر :
Compression Method رو روی Best تنظیم کنید (برای حداکثر کردن فشردگی)، Solid Archive رو هم تیک بزنید، یک فناوری ایه که باعث میشه فایلها هرچه بیشتر فشرده بشن . (معمولا 10 الی 40 درصد تاثیر داره، بستگی به نوع فایل هاتون داره) . بعد در نهایت برای قسمت قسمت کردن فایل فشرده خروجی از گوشه سمت چپ، قسمت Split to volumes, size ، مشخص کنید میخواید هر قسمت فایل فشرده چند کیلو/مگا/گیگا بایت باشه. مقدار رو میتونید به صورت دستی با کیبورد وارد کنید و واحد حجمتون رو هم از همون بغل انتخاب کنید . 6 تا گزینه پیش فرض هم هست. 5 مگابایت ، 100 مگابایت ، 700 مگابایت برای پر کردن CD ها، 4.481 مگابایت برای DVD و ... .
وقتی مقداری به دلخواه وارد کردین OK رو بزنید تا فایل هاتون رو فشرده کنه. در آخر میبینید یک سری فایل با حجم های مساوی (همونی که شما قبلاً تعیین کردی) ایجاد شدن. فرمت هر کدوم هم به این شکله : x.part1.rar ، x.part.2.rar و ... . برای Extract کردن فایل هاتون کافیه روی اولین پارت/قسمت/تیکه آرشیو (همون که آخرش part1.rar هست) راست کلیک کنید و Extract Here رو انتخاب کنید.
سلام
مرسی واقعاً
کاش زودتر شما می رسید
آخه من چون حجم این فایل بالا بود اون رو فشرده (کلی طول کشید ) بعد اصل فایل را پاک کردم
ولی خب الان احتیاج دارم منتقلش کنم و حجمش بالاست و روی فلشم جا نمی شود
بازهم ممنون خیلی زحمت کشیدید
سلام دوستان عزیز .
ببخشید اگه سوالم تکراریست . چون مطالب زیاد بود ( 34 صفحه ) و بنده کمبود وفت دارم ، فرصت نکردم همه نظرات عزیزان را بخوانم .
ببخشید من می خواهم یک سری عکس برای دوستی در خارج از کشور ای-میل کنم با فرمت Jpeg . مجموع حجم عکس ها زیاد است و برای ای-میل کردن با این سرعت پائین اینترنت در کشور سخت است .
تعداد عکس ها : 35 عدد ، مجموع حجم عکس ها : 126 Mb
با WinRar تلاش کردم اما نتوانستم خیلی تغییری در حجم مجموع عکس ها ایحاد کنم .
برای این کار شما چه برنامه ای رو پیشنهاد می کنین ؟
آیا برنامه ای هست که بدون تغییر در Size و Quality عکس ، حجم عکس ها رو به صورت چشمگیری کاهش بده ؟ ( مثلاً 126 Mb رو تبدیل کنه به حدود 20-30 Mb ؟ )
یا اینکه کار با نرم افزار رو فراموش کنم و یکی یکی بشینم عکس ها رو ReSize کنم و ازشون Save As بگیرم ؟
سلام
هیچ نرم افزاری وجود نداره که بتونه تغییر چشم گیری تو فشرده سازی فرمتjpeg بده چون این فرمت خودش فشرده شده هستش. مگر اینکه کیفیت عکس رو کم بکنه.
سلام
من فقط part 6 را دانلود کردم و می خوام اونو extract کنم چطور می تونم این کار رو بکنم ؟
سلام شما رو فایل اولی راست کلیک و extract files رو انتخاب کن بعد در سمت چپ پایین گزینه keep broken files رو بزن بعد ok .
فایل های rar که به چندین قسمت تقسیم شده است، چگونه می توان محتوای یکی از اون (مثلا 10 قسمت rar) را استخراج کرد؟
دوست عزیز اون مربوط میشه به پارتهایی که ناقص دانلود شدند
من از 6 پارت فقط پارت آخر رو دانلود کردم یعنی پار ت 6 و می خوام محتویات انرا ببینم
با اون روشی که شما فرمودید درست نشد
راه حل دیگه ای هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)