تو رو خدا هر كي به اين تايپيك مياد به من كمك كنه منو گوشيم رو كه ميزنم گوشي ري استارت ميشه ديگه بدتر از اين نديده بودم شما هم فرض كن براي خودت اين مشكل پيش اومده حالا يه كمكي كنيد
تو رو خدا هر كي به اين تايپيك مياد به من كمك كنه منو گوشيم رو كه ميزنم گوشي ري استارت ميشه ديگه بدتر از اين نديده بودم شما هم فرض كن براي خودت اين مشكل پيش اومده حالا يه كمكي كنيد
مطمئنی که باتری موبایلت سالمه؟
اخه مال یکی از آشناهای من وقتی میخواست زنگ بزنه (که د ر این زمان گوشی از باتری زیادی استفاده میکنه) ریستارت میشد.
منویی که میریزی چی هست؟ آیا کس دیگری اونو ریخته رو گوشیش و تست کرده؟
آیا تمام فایلهارو میریزی؟ آیا جای درستش میریزی؟ معمولا اگه منو رو اشتباه بریزی صفحه سفید میاد و ارور میده.
شما بهتره گوشیتو فلش کنی دوباره کارهارو با دقت انجام بدی.
حدود 20 مگه. برای دانلود برو همونجا که گفتم. بهتره فایلهای دبلیو 800 رو بگیری که یه حالی هم بکنی!
اینم لینک:اصلا اعصابتم خرد نکن حوصله کنی همه چی راحته.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گوشیت چیه؟ اگه میتونی با فار وارد گوشی بشو . فایلهای منو رو حذف کن وفایلهای جدید(ترجیحا اورجینال خود گوشی) رو بریز باید درست بشه. اگه نشد باید فلش کنی.تو رو خدا هر كي به اين تايپيك مياد به من كمك كنه منو گوشيم رو كه ميزنم گوشي ري استارت ميشه ديگه بدتر از اين نديده بودم شما هم فرض كن براي خودت اين مشكل پيش اومده حالا يه كمكي كنيد
سلام دوستان عزيز
آيا ميتوانم با XS++ يا setool2lite107 گوشيم را به فريمور زير آپديت كنم و از پچها استفاده كنم.
البته بدون استفاده از باكس و ... Firmware: R1CA021
اطلاعات بدست آمده با برنامه XS++
K750i
DBID: db2010 CID:49 Brown
IMEI:3596xxxxxxxxxx
IMEI:W800 GDFS:K750
EMEA_6
CDA102295/7 R2A
Firmware: R1BC002
بدويد برنامه قديمي اما كاربردي در صفحه اصلي گزاشتم كه بدردتون ميخوره مخصوص setoolهستش
با سلام
1-لطفا يكي از دوستان توضيح بده كه full flash چه كاري روي گوشي ميكند؟
2-آيا كاري را كه بيرون با باكس انجام ميدهند همين فلش كامل هست؟
3-گوشي من w810 هست طريقه full flash و فايلهاي لازم را مرحمت كنيد؟
4-آيا بعد از فلش كامل گوشي بحالت كارخانه اي برميگردد؟
اسم کامل و درست سایت cyber-shot , 4shared چی بود؟
میشه حجم sms هم افزایش داد؟ برای k800. مسیرش چی هست؟
وقتی گوشیمو وصل میکنم SETOOL2Lite گوشیمو نمیشناسه .و وصل نمیشه.چند بار هم نصب کردم گوشیمو اما نمیشه.حتی بعضی وقتها کامپیوتر هم دیگه نمیشناسه.خیلی نصبش کردم.چی کار کنم؟
چرا وقتی دارم usb flash driver نصب می کنم وسطش این ارور میده:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)