بازی رو دیدید ؟
اورتون عجب بازی ای میکرد .. ! نیمه ی دوم خیلی خفن شده بود !
خدایی گل فن پرسی یه چیز دیگه بود ..
عجب کنترل سینه ای کرد لامسب ! ..
یا حق
![]()
بازی رو دیدید ؟
اورتون عجب بازی ای میکرد .. ! نیمه ی دوم خیلی خفن شده بود !
خدایی گل فن پرسی یه چیز دیگه بود ..
عجب کنترل سینه ای کرد لامسب ! ..
یا حق
![]()
این آدبایور چش بود؟؟ من که یادم نمیاد دیشب حتی یه پاس سالم داده باشهبه نظرم نمراتش یکم چرته
من اگه بودم به ادبایور و سانگ و دنیلسون 2 که هیچی منفی می دادم
در کل آرسنال شدیدا افتضاح بازی کرد ، اصلا انتظار یه همچین بازی کسل آور زشتی رو نداشتم، خداییش شانس آوردیم که مساوری کردیم وگرنه حقمون باخت بود اونم نه با یک هیچ!!!!
ولی باید توجه کرد که نقطه ضعف ما نبود یه هافبک خلاق برای بازی سازیه ، توپ کاملا بدون برنامه بین بازیکنا میچرخید ، باید یه فکری شه ، مخصوصا تا 2 ماه دیگه که سسک نیست ، تو این مدت هم بازی های خیلی مهمی داریم
انشاالله که بازی بعد درست میشه
آخر سایت رسمی باشگاه خبر توپچی شدن آندری رو پخش کرد تا همه از نگرانی در بیان(حداقل برای الان!!)
اینم عکس
![]()
پيام آرشاوين به هواداران آرسنال
آندري آرشاوين بازيكني كه به تازگي با باشگاه فوتبال آرسنال قرارداد امضاء كرده است پيش از شروع دوران جديد فوتبال خود در ورزشگاه امارات، اين پيام را به هواداران داد كه به من و آرسنال اعتماد كنيد. به گزارش خبرگزاريها از لندن ، آرشاوين كه اميدوار است پس از چند سال ناكامي آرسنال در تصاحب جام به اين تيم در افتخار آفريني مجدد كمك كند همچنين انتقال خود به آرسنال را يك انتقال رويايي خواند و در مقابل دوربين تلويزيون اسكاي گفت كه وي از مدتها قبل هوادار آرسنال بوده است.
باشگاه آرسنال نيز تاييد كرده است كه اين بازيساز ملي پوش روس يك قرارداد بلندمدت احتمالا به مدت سه سال و نيم با اين باشگاه امضاء كرده است.
اين باشگاه لندني كمي پيش از پايان ضرب الاجل تعيين شده براي نقل و انتقالات نيم فصل با زنيت سن پترزبورگ باشگاه قبلي وي به توافق رسيد ولي آرشاوين بايد تا روز سه شنبه آينده براي تاييد انتقال خود از سوي ليگ برتر انگليس صبر كند.
آرسنال هنوز مبلغ قرار داد آرشاوين را فاش نساخته ولي گمان ميرود كه اين مبلغ حدود ۱۵ميليون پوند باشد.
اين باشگاه از زمان پيروزي خود بر منچستر يونايتد در فينال جام حذفي انگليس در سال ۲۰۰۵كه درست يك سال پس از قهرماني در ليگ برترحاصل شد، به هيچ افتخار مهمي دست نيافته است.
اين بازيكن ۲۷ساله تاكيد دارد كه به يكي از بهترين باشگاههاي جهان پيوسته و مطمئن است كه ميتواند به اين تيم در افتخار آفريني مجدد كمك كند.
آرشاوين به تلويزيون آرسنال گفت: من به اين دليل كه شيوه بازي آرسنال و مربيگري ونگر و برخي از بازيكنان باشگاه را دوست دارم به اين باشگاه پيوستم.
مرد سال فوتبال روسيه در سال ۲۰۰۶در پاسخ به اين سوال كه آيا پيامي براي هواداران آرسنال دارد يا نه گفت: به من و آرسنال اعتماد كنيد.
بارسلونا لاشخوره
فابرگاس تو آکادمی بارسا فوتبال را یاد گرفت و بزودی به بارسا برمیگرده چون یک کاتالانه و باید برگرده به بارسا
نه ما منتظرش نیستیم آخه ژاوی هم پست با اونه و فعلا فابر گاس بدردمون نمیخوره ضمنا بازیه بوسکتس را در بارسا ببین تا بفهمی سسک بهتره یا بوسکتس که چند سال از سسک کوچیکتره
تو واقعا بوسکتس رو میزنی به سسک! بابا خجالت داره نکن این کار رو
تازه باید خدمت عرض کنم که سسک هم خیلی بهتر از ژاوی و دیگر هافبک های جهانه![]()
آقا بیخیال فابرگاس هم مال خودتون ما تا مسی و ژاوی و امثالهم را داریم احتیاج فابرگاس شما نداریم
Last edited by s-b; 12-02-2009 at 16:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)