تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 40 اولاول ... 24303132333435363738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 399

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آرسنال: Arsenal F.C. News

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

بازی رو دیدید ؟

اورتون عجب بازی ای میکرد .. ! نیمه ی دوم خیلی خفن شده بود !

خدایی گل فن پرسی یه چیز دیگه بود ..
    عجب کنترل سینه ای کرد لامسب ! ..

یا حق

كاربر حرفه اي Saeed_TnT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    South Park - Colorado

پيش فرض

به نظرم نمراتش یکم چرته
    من اگه بودم به ادبایور و سانگ و دنیلسون 2 که هیچی منفی می دادم
    این آدبایور چش بود؟؟ من که یادم نمیاد دیشب حتی یه پاس سالم داده باشه
    در کل آرسنال شدیدا افتضاح بازی کرد ، اصلا انتظار یه همچین بازی کسل آور زشتی رو نداشتم، خداییش شانس آوردیم که مساوری کردیم وگرنه حقمون باخت بود اونم نه با یک هیچ!!!!
    ولی باید توجه کرد که نقطه ضعف ما نبود یه هافبک خلاق برای بازی سازیه ، توپ کاملا بدون برنامه بین بازیکنا میچرخید ، باید یه فکری شه ، مخصوصا تا 2 ماه دیگه که سسک نیست ، تو این مدت هم بازی های خیلی مهمی داریم
    انشاالله که بازی بعد درست میشه

كاربر حرفه اي Saeed_TnT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    South Park - Colorado

پيش فرض

آخر سایت رسمی باشگاه خبر توپچی شدن آندری رو پخش کرد تا همه از نگرانی در بیان(حداقل برای الان!!)
    اینم عکس

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ایول یه بازیکن توپ به توپچیها اضافه شد.

تبریک میگم

داره خودمونی میشه taghi444's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تبريك اقا تبريك

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پيام آرشاوين به هواداران آرسنال

آندري آرشاوين بازيكني كه به تازگي با باشگاه فوتبال آرسنال قرارداد امضاء كرده است پيش از شروع دوران جديد فوتبال خود در ورزشگاه امارات، اين پيام را به هواداران داد كه به من و آرسنال اعتماد كنيد.
    به گزارش خبرگزاريها از لندن ، آرشاوين كه اميدوار است پس از چند سال ناكامي آرسنال در تصاحب جام به اين تيم در افتخار آفريني مجدد كمك كند همچنين انتقال خود به آرسنال را يك انتقال رويايي خواند و در مقابل دوربين تلويزيون اسكاي گفت كه وي از مدتها قبل هوادار آرسنال بوده است.
    باشگاه آرسنال نيز تاييد كرده است كه اين بازيساز ملي پوش روس يك قرارداد بلندمدت احتمالا به مدت سه سال و نيم با اين باشگاه امضاء كرده است.
    اين باشگاه لندني كمي پيش از پايان ضرب الاجل تعيين شده براي نقل و انتقالات نيم فصل با زنيت سن پترزبورگ باشگاه قبلي وي به توافق رسيد ولي آرشاوين بايد تا روز سه شنبه آينده براي تاييد انتقال خود از سوي ليگ برتر انگليس صبر كند.
    آرسنال هنوز مبلغ قرار داد آرشاوين را فاش نساخته ولي گمان مي‌رود كه اين مبلغ حدود ‪ ۱۵‬ميليون پوند باشد.
    اين باشگاه از زمان پيروزي خود بر منچستر يونايتد در فينال جام حذفي انگليس در سال ‪ ۲۰۰۵‬كه درست يك سال پس از قهرماني در ليگ برترحاصل شد، به هيچ افتخار مهمي دست نيافته است.
    اين بازيكن ‪ ۲۷‬ساله تاكيد دارد كه به يكي از بهترين باشگاههاي جهان پيوسته و مطمئن است كه مي‌تواند به اين تيم در افتخار آفريني مجدد كمك كند.
    آرشاوين به تلويزيون آرسنال گفت: من به اين دليل كه شيوه بازي آرسنال و مربيگري ونگر و برخي از بازيكنان باشگاه را دوست دارم به اين باشگاه پيوستم.
    مرد سال فوتبال روسيه در سال ‪ ۲۰۰۶‬در پاسخ به اين سوال كه آيا پيامي براي هواداران آرسنال دارد يا نه گفت: به من و آرسنال اعتماد كنيد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بارسلونا لاشخوره
    فابرگاس تو آکادمی بارسا فوتبال را یاد گرفت و بزودی به بارسا برمیگرده چون یک کاتالانه و باید برگرده به بارسا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نه ما منتظرش نیستیم آخه ژاوی هم پست با اونه و فعلا فابر گاس بدردمون نمیخوره ضمنا بازیه بوسکتس را در بارسا ببین تا بفهمی سسک بهتره یا بوسکتس که چند سال از سسک کوچیکتره

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نه ما منتظرش نیستیم آخه ژاوی هم پست با اونه و فعلا فابر گاس بدردمون نمیخوره ضمنا بازیه بوسکتس را در بارسا ببین تا بفهمی سسک بهتره یا بوسکتس که چند سال از سسک کوچیکتره
    تو واقعا بوسکتس رو میزنی به سسک! بابا خجالت داره نکن این کار رو

تازه باید خدمت عرض کنم که سسک هم خیلی بهتر از ژاوی و دیگر هافبک های جهانه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقا بیخیال فابرگاس هم مال خودتون ما تا مسی و ژاوی و امثالهم را داریم احتیاج فابرگاس شما نداریم
    Last edited by s-b; 12-02-2009 at 16:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •