milan new kits 2008-09
این هم لباس جدید میلان در سال 2009-2008
![]()
milan new kits 2008-09
این هم لباس جدید میلان در سال 2009-2008
![]()
احتمالا" آندری آرشاوین مهاجم تیم ملی روسیه و زنیت سنپترزبورگ به میلان ملحق خواهد شد.
این بازیکن پیشنهاداتی از تاتنهام ، استون ویلا و نیوکاسل هم داشته ولی خبرها حاکی از اینه که آنچلوتی بدجوری در پی خرید این بازیکنه.
اگه بیاد که خیلی خوب میشه. سرعت و تکنیک و دید بسیار بالایی داره.![]()
مدافع ميلان ميخواهد به فيورنتينا برود
داريو سيميچ مدافع ميلان گفته است كه قصد دارد به فيورنتينا بپيوندد. او ميگويد, فيورنتينا باشگاه بسيار خوبي است. مربي آنها چزاره پراندلي را هم دوست دارم. ويولا پتانسيل بسيار زيادي دارد و من دوست دارم برايشان به ميدان بروم.
لباسشون عــــــــــــــــــــــــ ـالیه
ایشالا میلان سال دیگه همه ی جام ها رو ببره
راستی میلان امسال تو جام باشگاه ها نیست؟؟؟
اتگار قرار بود یکی از تیمها محروم بشه و میلان به جاش بیاد تو لیگ قهرمانان. چی شد؟
چرا آنچلوتی رو عوض نمی کنن با این گندی که زد؟!
اگه تیمش تو 4 تا بود دیگه منتظر این اتفاقا نبودن
Last edited by Ali Pacino; 25-06-2008 at 15:52.
اگه اینجوری باشه عالی می شهاگه اون تیمه ایتالیایی نباشه یعنی سهمیه ایتالیا می شه 5 تیم
خدا کنه واقعیت داشته باشه و شایعه نباشه
نه ایتالیایی نبود فکر کنم استوا بخارست رومانی بود اگه اشتباه نکنماگه اون تیمه ایتالیایی نباشه یعنی سهمیه ایتالیا می شه 5 تیم
راستی برای شما هم که طرفدار اینتری یه خبر عجیب بگم که اینتر می خواد دل پیرو رو جذب کنه
برو تو سایت گل تیتر زده Inter Set To Sign Del Piero!
OH MY GOD
همین الان رفتم خبرشو دیدم ولی اگه بیاد دیگه اینتر با آلکس خیلی رویایی می شه طرفدارای اینتر تو دنیا بیشترم می شن چون دل پیرو محبوب ترین بازیکن تو دنیاست![]()
رفتم آمارشو در آوردم فقط تشابه فامیلیه
این دل پیرو اسمش جاگو هست و متولد 94 هستش سایت گل نمی دونم چرا عکس خود دل پیرو رو انداخته و این خبرو زده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)