دوست عزيز فقط با گلد ميشه بازي كرد !
دوست عزيز فقط با گلد ميشه بازي كرد !
ممنون - اکانت سیلور برای چه کاریه ؟
شما وقتي گلدت تموم شه ديگه نميتوني بازي كني و فقط ميتوني آن شي و تو محيط لايو بچرخي !
سلام دوستان . من یه سوال برام پیش اومده بود.
ما وقتی بازی میکنیم به سرورای کدوم منطقه وصل میشیم؟ مثل ps3 هست که بر اساس رجیونه بازیه(مثلا پال بری اروپا )؟ یا پینگ؟
(البته این سوال رو تو bc هم پرسیده بودم اما جواب ندادند)
سلام.ميزان مصرف به چي بستگي داره؟به مدت زمان؟يا به نوع بازي بستگي داره؟ مثلا به ازاي هر ساعت چقدر از حجم كم مي شه؟/ممنون
من که گفتم به زمان بستگی داره. البته نمیشه گفت به نوع بازی اصلا بستگی نداره... اما زیاد نیست فرقش در حد کیلوبایت ....
تو live مثل psn نیست که منطقه رو انتخاب کنی. بطور auto همه منطقه ها رو search میکنه. مثل اینکه تو psn روی all region سرچ کنی.سلام دوستان . من یه سوال برام پیش اومده بود.
ما وقتی بازی میکنیم به سرورای کدوم منطقه وصل میشیم؟ مثل ps3 هست که بر اساس رجیونه بازیه(مثلا پال بری اروپا )؟ یا پینگ؟
(البته این سوال رو تو bc هم پرسیده بودم اما جواب ندادند)
یعنی هر جا که پینگت باهاش بهتر بود توی صدر جدول میزاره؟
دیگه نمیدونم پینگ رو چک میکنه یا نه. فکر نکنم live مثل pc پینگ رو چک کنه. یادم نیست مثلا call of duty چطور بود آخه خیلی وقت دسترسی به live ندارم. اگر اشتباه نکنم چیزی به نام پینگ نداشت وقتی search میکردم. همینطور یهو میوورد.یعنی هر جا که پینگت باهاش بهتر بود توی صدر جدول میزاره؟
نه .چون در صورت چک کردن پینگ ممکنه شما به یکسری از سرور ها امکان دسترس نداشته باشی.
همانطور که گفتن Search به صورت All Region هست و تمام سرور ها به صورت محبوبیت لیست میشن.
یعنی به میزان اطلاعات بار گزاری شده و میزان افراد انلاین در اون سرور.
سلام.اگر ما بخوایم با دایل اپ به اینترنت وصل بشیم تو( ایکس باکس)حتما باید کامپویتر روشن باشه؟
در ضمن میشه با سرعت دایل اپ لایو بازی کرد؟
سلام دوستان .
بلاخره بعد از کلی ترس و لرز به live وصل شدم .
ابدیت
ولی هر وقت میریم تو بازی باید ابدیت کنیم. راهی هست برای اینکه این ابدیت رو ذخیره کنیم که برای بار دوم که رفتیم دوباره نخواد .
همچنین تو بازی cod4 نتونستم بازی کنم ( فقط این بازی رو نتونستم) وقتی find game رو میزنم هر چی سرچ میکنه کسی رو پیدا نمیکنه.باید کار خواصی انجام بدم؟