مرسی بایت پاسخت مجید جان
اگه بتونم ایمیلتون رو داشته باشم براتون توضیح می دم، چون به دلایل قوانین انجمن نمی تونم در قالب موضوع انتخابیم رو اعلام کنم
مرسی بایت پاسخت مجید جان
اگه بتونم ایمیلتون رو داشته باشم براتون توضیح می دم، چون به دلایل قوانین انجمن نمی تونم در قالب موضوع انتخابیم رو اعلام کنم
ایمیل یاهومو نوشتم تو پروفایلممرسی بایت پاسخت مجید جان
اگه بتونم ایمیلتون رو داشته باشم براتون توضیح می دم، چون به دلایل قوانین انجمن نمی تونم در قالب موضوع انتخابیم رو اعلام کنم![]()
سلام,
ممنون از شما که تبلیغ یونیتی رو کردین چون خود من هم به این نتیجه رسیدم که اگر کسی DBPro رو بلد نباشه همون بهتر با FPSC کار نکنه ولی به هر حال برای اینکه پوز یونیتی رو بزنم این عکس رو میذارم همتون برید دیگه هم از FPSC بد نگین تا موقعی که بهترش رو بسازین:
سایز 1920*1080:فقط خواهشاً از دیگران مایه نذارین اونی که خودتون ساختین رو بیاین نشون بدین.تازه فکر نکنم کس دیگه هم تاحالا با یونیتی در این حد ساخته باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن شما که میگین FPSC کیفیت خوبی ارائه نمیده,باید ورژن 1.18 رو بگیرین تا ببینین خروجی با کیفیت چیه.
ولی ورژن 1.18 رسماً ریلیز نشده و فقط در اختیار برخی کاربرهای مثل منه.
ولی 1.17 هم خروجی خوبی میده.
اگر هم فکر میکنین که FPSC برای محیط های بسته خوبه نه باز باید بگم که به زودی مرحله جدیدم تو محیط باز تموم میشه این دفعه رو دست مرحله Island یونیتی بلند میشم.
راستی آقای Hooshtoolak به نظر من اگه شما با یونیتی که یه انجین 1500دلاریه کارتون رو ارائه بدین بهتر از اینه که با یه نمونه 49دلاری این کار رو بکنین ولی اگر به نظرتون کیفیت کاری که من تو اون تصویر نشون دادم در حدیه که با FPSC کار کنین باید بگم که یه سری ترفندها هست که بهتون میگم و یه PDF انگلیسی که خیلی خفنه که میگه چجوری یه همچون گرافیکی در بیارین با ورژن 1و17 میاد پس ترجیحاً ورژن 1.17 را دانلود کنین فعلاً.
این آدرسش:
حجمش 70 مگ هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از نصب ورژن جدید برین تو فولدر Docs اونجایی که نرم افزار رو ریختین و اونی که اسمش OCFPSGuide هست رو باز کنین و ببینین چجوریاست.
اگر دیدین زیاده و یه مقدار حوصله سر میبره بهتون میگم کجاهاش خوبه برای خوندن.
فقط اینو باید بگم که یونیتی چون تو خودش قابلیت ساخت محیط داره بهتره و حتی بعد از یکم کار کردن دست آدم روون میشه و برای کسانی که میخوان کارهای متفاوت ارائه بدن بهتره.
منم که میبینید از FPSC طرفداری میکنم دلیلش اینه که تماماً ساختارش رو میدونم و مثل اون آقایی که خروجی بد میگیره و همه چیز رو خراب میکنه نیستم و از طرفی هم یه چیزی حدود 12هزار خط به سورسش اضافه کردم با کمک بروبچ خارجی.
یعنی کلش که حدود 47-48 هزار خط هست شده 60هزار خط.
ویرایش:
بالاخره خروجی محیط باز رو گرفتم:
پس با این دو تا تصویر فکر کنم علی الحساب دیگه یونیتی حرف زیادی برای گفتن نداشته باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by Hotsun; 23-02-2011 at 12:48.
hotsun عزیز یونتی برای ساخت هر نوع بازی خوب و راحته و دنگ و فنگ FPSC رو نداره .
ولی انصافا اون تصویر خیلی باحال بود نمی گفتی با FPSC ساختی فکر می کردم با CryEngine ساختی![]()
Last edited by parvizamd; 23-02-2011 at 06:43.
با fps ? ااااااااااااااااااااااااا ا عالیه
منم میخام آموزش بدی ممنونتم
آقای Parvizamd عزیز یونیتی یه انجین 1500دلاریه که تمام نرم افزارهای مورد نیازش باهاش ادغام شده در صورتی که FPSC یه انجین 49دلاریه و شما برای هر کاری باید نرم افزار جداگانه اش رو بخرین یا اگه مجانیه دانلود کنین.مثلاً برای Real-time دیدن شیدرها به Dark shader نیاز دارین که اون خودش 39دلاره ولی بازم همینجوری قیمت نرم افزارهای دیگه اش رو جمع بزنین یه 800-700 دلاری بازم ارزون تر در میاد پس به همون نسبت هم باید ازش کمتر انتظار داشت,تازه من خود نرم افزار Dark Basic Pro رو که سورس FPSC رو داره هم حساب کردم در صورتی که یونیتی رو سورسشو نمیشه گرفت.
مثلاً یکی از دلایل اصلی گرون تر بودن میتونه این باشه که میشه باهاش برای کنسول های مختلف بازی ساخت/تازه برای Ipod و Android باید برای خود یونیتی هم دوباره پول داد و اگر لایسنس Assetsش رو بگیرین پول هزینه شدتون به 3000دلار یعنی بیش از 3 ملیون تومان میرسه.
دوست عزیز یونتی نسخه رایگان داره بعد دوست عزیز بحث سر پول نیست . گیم استدیو و Questو یونتی و غیره دسترسی به شیدر دارند بلکه مسله این نیست مهم راحتی کار با موتور هست نه چیز دیگه مگرنه همه می دون UDK از همه آنها قدرتمند تر و سریعتر هست .
خب اینم حرفیه ولی بد نیست اگه میتونید یه نگاه به این فیلمی که با FPSC ساخته شده بندازین.
آخرش میزنه با FPS Creator ساخته شده.
اینو یکی از همکارهای خارجیم درست کرده تا نشون بده FPSC محدود نیست و میشه باهاش از این کارها هم کرد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته خودش گفته در کمتر از یک روز ساخته پس معلومه کار باهاش هم راحته.
hutsun جان شما اگه میشه یک اموزش باحال بزار به خدا 6000 تومن پول دادم حداقل فردا گفتن 3d تونم بگم ساختم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)