تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 44 اولاول ... 24303132333435363738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 434

نام تاپيک: .:: بازی برای Pocket PC ::.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

آقا پاکت رو بیخیال برین N-Gage نوکیا رو ببینین که آخرته بازیه حتی اپل رو هم گذاشته جیب کوچیکش !! الان آسفالت 3 رو رو N96 اجرا کردم ...دقیقا 80% کارایی PSP رو داره!!! پس دیگه واجب شده که هر کی پاکت داره یه نوکیا سری N هم بگیره که دیگه از لحاظ گوشیایی !! کامل باشه....این ایده ی منه ...موافقین؟؟
    نامردی نکن
    هنوز دو روز نشده امنیا را رد کردی
    حالا دم از نوکیا میزنی؟
    ان گیج نوکیا بخوره سرش
    از وقتی ان86 گرفتم حتی بازیهای غیر ان گیج هم بزور نصب میکنم (به خاطر ساین کردن)
    چه برسه ان گیج
    بازی باید یه ستاپ داشته باشه که وقتی نصب کنی بدون مشکل اجرا کنی
    ان گیج خیلی دفن و فنگ داره ....

2. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

آقا پاکت رو بیخیال برین N-Gage نوکیا رو ببینین که آخرته بازیه حتی اپل رو هم گذاشته جیب کوچیکش !! الان آسفالت 3 رو رو N96 اجرا کردم ...دقیقا 80% کارایی PSP رو داره!!! پس دیگه واجب شده که هر کی پاکت داره یه نوکیا سری N هم بگیره که دیگه از لحاظ گوشیایی !! کامل باشه....این ایده ی منه ...موافقین؟؟
    شما چند تا بازی آیفون رو دیدی یا بازی کردی؟ اگه نکردی یه سر یوتیــوب بزن، بازی های آیفون/آیپاد تاچ رو ببین، دیگه بازی پاکت پی.سی و انگیج و جاوا و پی.اس.پی یادت میره!
    من خودم ته ان.گیج بودم، تا جایی که دامین N-GAGE.IR رو هم گرفتم و ... ولی اصلا به گرد پای بازی های الان نمیرسه، عقب افتاده، من رو 5800 بازی هایی داشتم که کل ان.گیج رو میخورد! متاسفانه ان.گیج دوران کوتاهی داشت!
    من پیشنهاد میکنم پاکت دار ها بازی پاکت.پیسی رو بیخیال شن یه آیپاد تاچ برای بازی کردن بگیرن، خلاص! (کاری که خودم شاید بکنم!)

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

کسی بازی واسه سامسونگ بی 7320 امنیا پرو داره؟
    صفحش لمسی نیست ویندوزش هم ورژنش 6 و استاندارده

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

شما چند تا بازی آیفون رو دیدی یا بازی کردی؟ اگه نکردی یه سر یوتیــوب بزن، بازی های آیفون/آیپاد تاچ رو ببین، دیگه بازی پاکت پی.سی و انگیج و جاوا و پی.اس.پی یادت میره!
    من خودم ته ان.گیج بودم، تا جایی که دامین N-GAGE.IR رو هم گرفتم و ... ولی اصلا به گرد پای بازی های الان نمیرسه، عقب افتاده، من رو 5800 بازی هایی داشتم که کل ان.گیج رو میخورد! متاسفانه ان.گیج دوران کوتاهی داشت!
    من پیشنهاد میکنم پاکت دار ها بازی پاکت.پیسی رو بیخیال شن یه آیپاد تاچ برای بازی کردن بگیرن، خلاص! (کاری که خودم شاید بکنم!)
    دوست عزیز آیپاد که هیچی چون اصلا جزء گوشی حساب نمیشه و بهتره پولتو بجای آیپاد بدی یه دونه PSP یا DS و با گرافیک کامپیوتریشون عشق کنی ولی آیفون اصلا خودش ارزش نداره !!! من خودم قبول دارم برنامه ها و بازی هایه آیفون عالی که هیچ بلکه فوق عالی هستن ولی ارزون ترین آیفون 600 تومانه که اونم دوربین 2 مگا و بلوتوث نداره و قابلیت فیلم برداری هم نداره و واقعا به صرفه نیست اگه نه من خودم با آیفون خیلی حال میکنم البته اگه مفتی باشه
    در ضمن اینقدر به Ngage بد نگین هممون میدونیم که خیلی باحاله اگه باور ندارین بیاین یه سر به فرومش بزنین حدودا 5 برابره تاپیک بازی اینجا توش فعالیت میشه و خود این یعنی پر طرفدار بودن....من کلا خودم اصلا اهل طرفداری از یه برند و مارک خاص نیستم و خوبی هایه رقیب رو به هیچ وجه انکار نمیکنم .....و با اینکه از اپل و سونی اریکسون خیلی بدم میاد و میخوام سر به تنشون نباشه ولی دیدین که خوبیاشونو میگم.........4کره همه ی بچه ها

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

دوست عزیز آیپاد که هیچی چون اصلا جزء گوشی حساب نمیشه و بهتره پولتو بجای آیپاد بدی یه دونه PSP یا DS و با گرافیک کامپیوتریشون عشق کنی ولی آیفون اصلا خودش ارزش نداره !!! من خودم قبول دارم برنامه ها و بازی هایه آیفون عالی که هیچ بلکه فوق عالی هستن ولی ارزون ترین آیفون 600 تومانه که اونم دوربین 2 مگا و بلوتوث نداره و قابلیت فیلم برداری هم نداره و واقعا به صرفه نیست اگه نه من خودم با آیفون خیلی حال میکنم البته اگه مفتی باشه
    در ضمن اینقدر به Ngage بد نگین هممون میدونیم که خیلی باحاله اگه باور ندارین بیاین یه سر به فرومش بزنین حدودا 5 برابره تاپیک بازی اینجا توش فعالیت میشه و خود این یعنی پر طرفدار بودن....من کلا خودم اصلا اهل طرفداری از یه برند و مارک خاص نیستم و خوبی هایه رقیب رو به هیچ وجه انکار نمیکنم .....و با اینکه از اپل و سونی اریکسون خیلی بدم میاد و میخوام سر به تنشون نباشه ولی دیدین که خوبیاشونو میگم.........4کره همه ی بچه ها
    اپل با برنامه هم بلوتوثش کار می کنه هم فیلم برداریش در ضمن ان گیج دورانش گذشت دیگه بازیهای خوب واسش نمی سازن
    من پی اس پی دارم ولی کیفیت بازیها و مهیج بودنشون به پای آیفون نمی رسه منم شاید آیپاد تاچ بگیرم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

البته چون تو سایت بخش پاکت پی سی کامل نیست واسه همین برنامه و گیم و همه چی کمه
    یعنی جایی نیست واسه معرفی
    پس این دلیل نمیشه که تعداد بازیها و یا گیمها خیلی کم هستند
    Last edited by golmohammadi; 07-02-2010 at 15:49.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

13

Date or Ditch by GameLoft
    For both guys and girls, this dating simulation tests your seduction skills in wild scenarios!

Features (may vary by handset):
    • 4 seductive dates to meet face to face, ranging from the wildest to the most romantic personality.
    • 7 settings, from your home to cafés, trendy clubs, or a romantic beach.
    • Learn about yourself and about love with reviews of your seduction skills.
    • After each chapter, fun quizzes are unlocked such as “Are you a good kisser?” and more.
    • A love meter indicates if you’re on the right track with the love of your life.
    • Secret seduction powers to find throughout the in-game world.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز، به نظر بازی خیلی جالبی میاد. ولی لینکش کار نمی کنه. لطفا بروز کنید . ممنون

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلامک بچه ها من گوشیم omnia 2 i8000 . میشه چند تا بازی خوب مختص همین گوشی معرفی کنید. ممنون

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آی 8000 رزولیشنش 800*480 هست درسته ؟
    شما باد گیمهایی با این رزولیشن را نصب کنید
    تو همین تاپیک بگرد شاید چند تایی پیدا بشه

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

آره 480 در800 هست و خوشبختانه بازی براش ریخته!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •