اگر از gps فاکتور بگیرین htc touch خوبه قیمت : 520
موفق باشین
اگر از gps فاکتور بگیرین htc touch خوبه قیمت : 520
موفق باشین
اگه سرعت بالا میخواهید خوبه ولی ظاهر و دوربین و ویندوز 6 تو این رنج قیمت htc touch
موفق باشین
اگه سرعت بالا میخواهید خوبه ولی ظاهر و دوربین و ویندوز 6 تو این رنج قیمت htc touch
موفق باشین
890 tytn II
780 tytn
موفق باشین
s710 چون سیستم عاملش از سری smartphone ها با windows mobile Standard هستش و امکانات کامل ویندوز موبایل رو نداره به نظر بنده دستگاهی بگیرین که windows mobile professional باشه مثل htc p3400 - touch یا -i-mate jama
موفق باشین
ممنون دوست من.touch با jama اختلاف قیمت نسبتا زیادی داره ، دوربین هر دو هم 2 هست.به هر حال من پولم به بیشتر از این نمیرسه و الانم دیگه خریدمش !
می خواستم بدونم htc touch crouse کی ایران میاد و قیمت احتمالی ان چقدر می شه و کلا گوشی خوبیه؟
ببخشید یه سوال . من پی 990 دارم. میخواستم ببینم گوشی شما چه امکاناتی داره که مال من نداره؟
میارزه 400 500 بدم عوضش کنم با Pocket PC ؟
سلام نظرتون در مورد htc tytn II چيه نصبت به قيمتش خوب هست يا نه مثلا با اين قيمت ميشه يه چيز بهتري گرفت
ممنون
سلام به همه ............ببخشید که یه بار دیگه اینجا هم پست می دم .......کارم ضروریه ........آقا من می خوام امشب ب رم علائدین یه آیفون بخرم ورژن 1.1.1 780 تومن نظرتون چیه ؟؟؟؟ (دیروز قیمت کردم )
یه سوالم داشتم که آیا رو آیفون فقط از طریق این اینترنت بی سیمه چیه wifi اگه اسمش رو اشتباه نکنم برنامه ریخت یا این که به کامپیوتر هم وصل می شه و از طریق کامپیوتر روش برنامه ریخت ؟؟؟
لطفا کمک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)