عزیزم این بازی نیست یک عکس طراحی شده هنری
عزیزم این بازی نیست یک عکس طراحی شده هنری
اینو هم اضافه کنم که این طور عکس ها میگن عکس های مینیاتوری .عزیزم این بازی نیست یک عکس طراحی شده هنری
آه مای گاد چه سوتی دادم.![]()
این دو تا بازی رو کسی کرده؟
قشنگه؟
Juiced 2
UAZ 4X4 Racing
دوست عزیز من اولی رو بازی نکردم ولی دومی رو 5 سال پیش بازی کردم !این دو تا بازی رو کسی کرده؟
قشنگه؟
Juiced 2
UAZ 4X4 Racing
گرافیکش واسه اون موقع عالی بود . همش هم مسابقات توی جاده های خاکی بود .
salam ;bacheha kasi baziye shabih ya behtar az warcraft3 ya forzen throne mishnase esteratezhik va ba hamoon halate takhayoli va sabke jalebesh ??? mamnoon misham rahnamayeem konin
دوست عزیز به انجمن P30world خوش آمدی .salam ;bacheha kasi baziye shabih ya behtar az warcraft3 ya forzen throne mishnase esteratezhik va ba hamoon halate takhayoli va sabke jalebesh ??? mamnoon misham rahnamayeem konin
اول از همه فارسی تایپ کن . چون جز قوانین هست .
دوما از شانس شما تا دلت بخواد از اینطور بازی ها هست !
Dawn Of War که ورژن های مختلفی داره رو میتونی امتحان کنی .
سلام به همه من بازي ارباب حلقه ها نبرد در سرزمين ميانه 1 رو خريدم نصبش درسته تو بازي كه ميرم بعد چند دقيقه همه چيز از بين ميره يعني همه ميميرناونم به طور خود به خود تا حالا هم خيلي كارها كردم مثلا تمپ رو پاك كردم ويندوز ويستا نصب كردم ؤ....فقط ميخواستم بگم اگه كسي تونست اين مشكل رو حل كنه برام پيغام خصوصي بزاره با تشكر
![]()
دوست من کرک بازی شما مشکل داره . یه کرک دیگه دانلود و نصب کن مشکلت حل میشه .سلام به همه من بازي ارباب حلقه ها نبرد در سرزمين ميانه 1 رو خريدم نصبش درسته تو بازي كه ميرم بعد چند دقيقه همه چيز از بين ميره يعني همه ميميرن اونم به طور خود به خود تا حالا هم خيلي كارها كردم مثلا تمپ رو پاك كردم ويندوز ويستا نصب كردم ؤ....فقط ميخواستم بگم اگه كسي تونست اين مشكل رو حل كنه برام پيغام خصوصي بزاره با تشكر
قشنگترین بازی که تاحالا کردید چی بوده؟ میشه توصیه کنید و یک کمی هم توضیح بدید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)