تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 308 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 3075

نام تاپيک: کـــلوپ N73 Music Edition (خلاصه تاپیک در پست دوم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینم عکس دکمه ی C

البته من این عکس رو با فتوشاپ edit کردم چون با دوربین دیجیتال هر چی عکس میگیرم نمیشه نور پخش میشه تو دییافراگم و نمیشه من با فتوشاپ دقیقا شبیهه واقعیش کردمش دقیقا همینه فقط تو قسمت سفید یه نوره خیلی خیلی جزعی و کمی هست اما انقرد کمه که دیدنش از دور سخته و اگه خیلی بری جلو و دقت کنی میبینی حالا من چیکار کنم
    هیش مشکل دیگه ای نداره گوشی اخه ورژنشم 307 هست نمیدونم شما چی میگید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینم عکس دکمه ی C

البته من این عکس رو با فتوشاپ edit کردم چون با دوربین دیجیتال هر چی عکس میگیرم نمیشه نور پخش میشه تو دییافراگم و نمیشه من با فتوشاپ دقیقا شبیهه واقعیش کردمش دقیقا همینه فقط تو قسمت سفید یه نوره خیلی خیلی جزعی و کمی هست اما انقرد کمه که دیدنش از دور سخته و اگه خیلی بری جلو و دقت کنی میبینی حالا من چیکار کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Everywhere

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک N73musical دارم ولی صداش نسبت به نوع معمولیش کمتره. ممنون می شم اگه راهنماییم کنید در ضمن اکولایزرشم بردم بالا

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

من يه سوال از اساتيد محترم داشت
    يکي از دوستام حدود يک هفته ي پيش يه ان73 مشکي خريده بود وامروز در حال گوش کردن يه اهنگ بود که يدفه بلنگوي بالاييي گوشيش سوخت
    راستي اينم بگم که اون گوشيشو بدون گارانتي خريده بود ورژن گوشي هم 3.7 اخرشم 31 بود و برد گوشي به رنگ سبز لجني و تمام سریال نامبر اععم از خود گوشی پشت گوشی و روی جعبش یکی بود در ضمن او اکولايزره گوشي رو برده بود اخر و استرييوي گوشي هم در حالت روشن بود
    دوست عزیز خوب گارانتی بدرد همین مواقع می خوره،‌قرار نیست چون گوشی شما حتی اصل خود فنلاند هستش مشکل پیدا نکنه، و در ضمن شما باید اول گوشی رو نشون بدی شاید مشکلی دیگه پیش آمده که حل شدنی باشه بدون نیاز به تعویض هرگونه قطعه، ولی در کل پرداخت یک مبلغ بیشتر و داشتن یک گارانتی خیلی مهمه.

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام بلاخره خریدمش همین چند ساعت پیش هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا
    ا
    ز اصفهان سل البته نه فروشگاهش از شرکتش که روبروشه شماره ایمی رو چک کردم مشکلی نداشت فقط مرتیکه نفهم بش گفتم اقا روشنش نکن گفت باشه بعد یه هو دیدم روشن بم داد گفت بیا میخواستم بزنم تو سرش هیچی دیگه نفهمیدم دفه اول که روشن شد ساعت و تاریخ خواست یا نخواست نیدونم تست نشده باشه قبلا

اخه در نایلون گوشی باز بود شماره هولوگرام روشم نمیخوند به یارو گفتم
    گفت اولا که اینا چون ما پخش کننده هستیم یه دور چک میشه و ممکنه قاطی شده باشه
    دوما اصلش شماره ایمی رو جعبه با پشت گوشی با کد 06 که مهمه

و اینا هم با هم میخوند
    Made In Finland هم داشت
    رنگ بردش هم تیره بود
    تو سایت نامبرینگ هم درست معرفی شد البته اینم بگم که یه ادم معتبر رفتم البته نه کاربلد گوشی ولی با طرف دوست بود

کد 06 هم درست بود
    کد 92702689 هم درست بود و 0000 رو نشون البته صفراش بیشتر بود ولی همش صفر بود
    ببینم اگه کد 92702689 صفر بود پس چرا تاریخ و ساعت نخواست بینم اگر یه بار گوشی روشن بشه 1 دقیقه کار کنه رو کد کارکرد یعنی 92702689 تاثیر مگه نمیزاره؟

و یه چیزه دیگه که خیلی اعصابمو خورد کرده دکمه C و مداده البته C بیشتر نصفش سفیده و نور چراغ آبی فقط از نصفش پیداست حالا یا لامپ زیرش خرابه یا رنگ سفیدی که روش خورده زیاده که نمیزاره نور رد بشه میشه بگین چیکار کنم مهمه یا نه بایر کل گوشی رو عوض کنم؟

راستی بین دکمهی صفر یکمی فرق هست با بقیه ها و کلا بینه دکمه های پایین کمی فرق هست با بالا یی ها از نظر فشار دادن پایینی ها و به خصوص صفر بیشتر میرن تو ولی بالا یی ها کمتر قضیه چیه؟
    دوست گلم بگو ببینیم چند خریدی من که فروشنده کلاه بردارتر از این اصفهان سل و اون ناقوس تو چهار باغ ندیدم راستی گارانتی هم داره دیگه ببرش گارانتی درستش میکنه من موبایلم رو {ان70}از موبایل پلاس گرفتم بلاخره گارانتی برای همین روزهاست ولی شما زورت رو بزن ببین میتونی عوضش کنی یا نه

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مشکل اسپیکر سوختنو نداشتیم که اینم شد..........

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اینم عکس دکمه ی C

به نظر من ببر عوضش کن. اگه یهو بعدا کل چراغ C روشن نشد چی؟یا اصلا کل صفحه...پس اگه تونستی عوضش کن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kaveh_top65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

همه اين عكس ها رو با n73 me گرفتم ... نظر بدين

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

بابا کارت درسته ........ عالی بودن

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من وقتی میخوام بعضی از برنامه هارو نصب کنم این پیغام رو میده file corrputed
    مستر ریست کردم درست نشد
    چی کار کنم؟؟
    برنامه ها قبلا روی گوشیم نصب بودن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •