آقا حجت نگاه کن واستا واسه هماهنگی چون بچه های سناریو میگن ما اینجوری راحتریم درضمن اسمتون رو این بزارم![]()
بله
خیر
بی نظر هستم
آقا حجت نگاه کن واستا واسه هماهنگی چون بچه های سناریو میگن ما اینجوری راحتریم درضمن اسمتون رو این بزارم![]()
هماهنگی؟؟؟!!!!!
این هماهنگی شامل چه چیزایی؟؟؟
اگه بچه ها مایلن بذار هماهنگی!
هماهنگی دردسر و خج کردن نداره که؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در اولین فرصتی که گیم هکر را پیدا کردم شروع به نوشتن می کنیم.(احتمالا امشب پیداش می کنم)
نکته1: فکر می کنم اعلام کرده بودیم که نوشتن را از شنبه شروع می کنیم
نکته2: در این مدت هم بی کار نبودم و چندتا سناریو تمرینی نوشتم که دستم راه بیفته اما نمی دونستم باید کلیه افکارم را در تاپیک مطرح کنم.
ببین دوست عزیز من نمیدونم شما چه کارایی بلدی ولی نگاه کن وقتی ادم یه مسئولیت رو قبول میکنه باید تا آخرش باشه نه اینکه بره و بعد یه مدت بیاد و اینجوری اضحار نظر کنه حالا نمی خوام بینمون شکراب بشه من معذرت میخوام و تمابل دارم شما هم کوتاه بیاید![]()
آقا ما چیکارش کنیم؟
هماهنگی؟؟؟!!!!!
این هماهنگی شامل چه چیزایی؟؟؟
اگه بچه ها مایلن بذار هماهنگی!
هماهنگی دردسر و خج کردن نداره که؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حجت نگاه کن این اصلا نه خرج داره نه علافی فقط باید حوصله پاش بزاری مثلا مدل سازها واسه ساخت شخصیتها احتیاج به تکسچر لباس یا نمی دونم دوستان دیگه احتیاج به وسایلی دارن یا آمار چیزی رو می خوان و تو باید اینکارا بکنی حالا نظرت چیه می تونی یا نه ؟
شما یه پست بیار که من گفتم ادامه نمی دم. من همون روز اول هم گفتم وقتی امتحان ها تموم بشه در بست در اختیار گروه هستم. حالا هم امتحان ها تموم شده و من کارم را انجام می دم.
دوستان این بحث در همین جا مختومه اعلام می شه و من اگر با پست هام کسی را ناراحت کردم، عذر می خوام![]()
خیلی خوب حالا که همه جمع شدن از امروز کارو جدی پیش میگیریم در ضمن بابا کوتاه بیاید![]()
پس هماهنگی اینه.حجت نگاه کن این اصلا نه خرج داره نه علافی فقط باید حوصله پاش بزاری مثلا مدل سازها واسه ساخت شخصیتها احتیاج به تکسچر لباس یا نمی دونم دوستان دیگه احتیاج به وسایلی دارن یا آمار چیزی رو می خوان و تو باید اینکارا بکنی حالا نظرت چیه می تونی یا نه ؟
من به این میگم کارای جانبی. یا مدیر کارای جانبی
او کی هستم تا آخرش!
سلام دوستان خسته نباشيد من حوصلم سر رفته پس اين طراحان به قول خودمون انيميشن كجان اگه تا دو روز ديگه نيان من ديگه باهاشون كاري ندارم يعني تا حالا نبودن كه باهاشون كاري داشته باشم اون وقت مجبورم تنهايي همه كارا رو انجام بدم آقا پويان خواهشن اونايي كه بيكارن رو بهشون هشدار جدي بده من منتظرم.با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)