سلام
این کار رو هم می تونید بکنید.برید به Tools>Internet Option تو تب General
تیک Delete browsing history on exit رو بزنید و Apply کنید و OK.
البته این نکته رو هم باید ذکر کرد که ثبت جستجو ها در صفحه گوگل به تنظیمات Google هم بستگی داره.
سلام
این کار رو هم می تونید بکنید.برید به Tools>Internet Option تو تب General
تیک Delete browsing history on exit رو بزنید و Apply کنید و OK.
البته این نکته رو هم باید ذکر کرد که ثبت جستجو ها در صفحه گوگل به تنظیمات Google هم بستگی داره.
پیشنهاد من اینه که هر وقت میخواین کاری کنین که دیگران نبینن از قابلیت inPrivate Browsing استفاده کنین..
برای اینکار پس از باز کردن IE شما کافیه که Ctrl+Shift+P رو بزنید و صفحه جدیدی باز میشه که هیچ چیزی رو ذخیره نمیکنه..
مزیت این کار اینه که هیستوری و اطلاعات قبلی و مورد نیاز شما پاک نمیشه و فقط هرگاه که بخواین مخفیانه از IE استفاده کنین این روش کاربرد داره .
با سلام خدمت دوستان
من محل کارم باید از این اینترنت اکسپلور کوفتی استفاده کنم یعنی سایت شرکتمون با فایر فاکس و ... مشکل داره
خلاصه که هر وقت این IE رو باز میکنم مستقیم وارد یه سایت میشه که ادرسشو پایین گذاشتم و نمیتونم صفحه خونگی شو تغییر بدم .حالا میخوام سایت شرکتمون رو صفحه خونگی کنم ولی نمیشه .از دوستان خواهش میکنم یکی به دادم برسه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Internet Explorer 5 and 6
- Start Internet Explorer.
- On the Tools menu, click Internet Options.
- Click the General tab.
- In the Address box, type the Web page address that you want for your home page.
NOTE: If you want the page that you are currently viewing in Internet Explorer to be your home page, click Use Current.- Click OK.
مهندس فک کنم زبون فارسی راحت تر باشیم ها.به هر حال این کارایی که شما گفتی فایده ای نداشت تو همون پست اول هم گفتم ادرس تغییر داده نمیشه یعنی میشه ادرس رو تغییر داد ولی باز خودش جایگزین ادرسی که من دادم میشه (همون ادرس پست اول)
مشکل من همچنان پا بر جاست
با سلام و خسته نباشید
من ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 نصب کردم که در مرورگرش نوشته ی بعضی منو ها معلوم نیست و وقتی صفحه ای رو باز می کنم دکمه های داخل صفحه آنقدر کوچیکن که نمیشه نوشته ی روشون رو خوند .
![]()
سلام دوست عزیز اگه براتون امکان داره یک عکس ازون وضعیت بگزارید اینجا تا دوستان بهتر بتونن نظر بدن درباره ی این وضعیت.
در اينترنت اكسپلورر، به view بريد و بعد text size رو عوض كنيد ببينيد درست ميشه يا نه. البته قبلش به zoom بريد و ببينيد روي 100 درصد هست يا نه.
سلام
من ویندوز 7 رو نصب کردم
وقتی اینترنت اکسپلورر رو باز میکنم به غیر از صفحه ای که من میخوام باز بشه یه تب دیگه خودش باز میکنه و میره به لینک زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری اینو غیر فعال کنم ؟
سلام
در Run عبارت gpedit.msc رو تایپ و Enter بزنید.
در پنجره ای که باز میشه به مسیر مشخص شده در عکس ضمیمه شده رفته و گزینه ی زیر رو Enable کنید :
Prevent Performance of First Run Customization Settings
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)