مال من D900i هست اما اصلا SMS هاي توي Inboxم رو نشون نميده
مال من D900i هست اما اصلا SMS هاي توي Inboxم رو نشون نميده
بچه ها میگم دی900 ـی به جای اینکه بهتر باشه انگار بدتره ها نه ؟
تكذيبچرا آقا من D900i دارم ميشه
همين الانم گوشيم وصله شما كه گفتين امتحان كردم هم اس ام اس هاي داخل گوشيم رو خوندم هم اينكه يه اس ام اس تو كامپيوتر نوشتم از كامپيوتر فرستادم شما ها چي چي ميگين ؟
هدفون كه خودش روش داره انصافا هم خيلي توپه. من پارچه هاي mp3 player ام رو گذاشتم رو گوشي اين ديگه از گوشم نميفته
گوشي خودش داره كه خودتونو اذيت چرا ميكنين فارسي هم سوپورت ميكنه
بله آقا ميشه چرا نشه
واسه d900i هم ميشه نشون هم ميده
نه
من فقط به يه دليل از خريدن اين گوشي پشيمانم....اونهم اينه كه چرا نرفتم ارزونترو بگيرم اون هم 236 تومن بود هم اينكه مثل اين فلش نشده تو مرز ....اون دسته ي 236 تومني تازه و بعد از برداشتن رجيستر وارد ايران شده اند و مثل اين گوشي من كه موقع ورود به ايران فلش شده و برنامه ي PDF خوان و آفيس خوان از روش پاك شده نيست وگرنه هم گورشيم راديو داره هم منشي هم چند تا ازمعمولي امكانات بيشتر داره خيلي هم خوب هستش خوشكلتر هم هست جوون پسنده ...هركي از دوستام ديده خوشش اومده
بالاخره من تمامي گفته هاي شما دوستان عزيز رو به شدت تكذيب كرده و با هيچ يك از آنها برخورد نداشته ام.
كشف
در ضمن امروز يه چيزي پيدا كردم كه اگه دكمه ي # رو موقع پخش تصوير بزنين تصوير فول اسكرين ميشه و اگه دوباره بزنين اونوري ميشه ...امتحان كنين
بازم موردي هست؟؟؟؟
Last edited by minizoro; 08-08-2007 at 01:54.
ممنون minizoro جان.
عالی بود.
ضمن اینکه هیچ وقت غم گذشته رو نخور و مطمئن باش که صلاح در این بوده که این گوشی رو با این قیمت بگیری.
گوشی خوبی هم هست. مبارکت باشه.
ممنون
بابا واسه اين غمش رو ميخورم برو ببين: (ولي خودمونينم ها بروبچ پي سي خيلي با حالن)
راستي چيش عالي بود؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ميگم كسي نميدونه تو چندمين پست به من يه استار ديگه ميدن؟؟
Last edited by minizoro; 08-08-2007 at 02:01.
راستي چيش عالي بود؟
ميگم كسي نميدونه تو چندمين پست به من يه استار ديگه ميدن؟؟[/quote]
آره عالی بود ولی منم نفهمیدم چیش !
در مورد کشفتون زیاد با دی900 فرق نداره ضمن اینکه توی دفترچه هم نوشته !
چه فرقی با دی900 داره ؟ آهاا ببخشید حواسم نبود چون جنس بدنش فرق داره ؟ وای وای بازم ببخشید چون رنگش فرق داره ؟ اوه اوه شایدم به خاطر اینکه وقتی دگمه # میزنی به جای 1 در دی900 ؟ اگه دی900آی جوون پسنده پس میریم دی500 میگیریم چون فرقی نمیبینم تازه روی دی500 یه اسپیکرم هست !
ببین داداش خوبم شما اگر میگفتی ان93 با ان93آی فرق داره من بدون چون و چرا میگفتم آفرین عالی بود .... چرا قبول میکردم ؟ چون میدونستم کمپانی سازندش یه تغییر توی مدل بعدیش قرار داده ! ولی وقتی هیچ تغییری نیست و فقط و فقط جنس آیا شما به این میگین تحول ؟ سامسونگ سیاست جالبی داره که همون گوشی با همون کارایی ولی با رنگی جذابتر و جنسی محکمتر وارد بازار میکنه که چی ؟ که فروش بیشتر کنه .. چرا فروش بیشتر کنه ؟ چون این گوشی تو سال 2006 شده بهترین گوشی کشویی دنیا ! و حالا سامسونگ فکر کرده اگر همون گوشیی را با نام دی900آی تو سال 2007 وارد بازار کنه میتونه همون فروش دی900 تو سال 2006 داشته باشه ..... اما دریغ !
در هر حال هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه !
عالیه پس هر گوشیی که وارد ایران میشه اول فلش میشه بعد میندازن به مردم نمیدونستم !!!
راستی گوشی عزیزتون با قیمت 220 داره فروش میره نه 236 !
Last edited by S A M S U N G; 08-08-2007 at 07:05.
اگر صفحات خیلی جلوتر همین تاپیک را میخوندی نیازی نبود این همه به خودت زحمت بدی!!!!!!!!!!!!!
کسی در رابطه با این صفحه
جوبت را نداد(احیانا تو پیغام خصوصی؟؟؟)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه جواب گرتی امتحان کن و نتیجه اش را بده
من این گوشی را 265 گرفتم اونم یک ماه پیش پس من باید از تو وضعم خراب تر باشه...............
نه بابا چه زحمتي شانسي زدم كشفيدم.....يكي از دوستان زحمت بكشه مطالب مفيد اين تاپيك رو ليست كنه با همكاري باز كننده ي تاپيك بذاره تو پست اول ...من خودم متاسفانه سرم شلوغه به درس وگرنه به شما دوستان عزيز زحمت نميدادمکسی در رابطه با این صفحه
نقل قول:کد:
جوبت را نداد(احیانا تو پیغام خصوصی؟؟؟)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه جواب گرتی امتحان کن و نتیجه اش را بده
من این گوشی را 265 گرفتم اونم یک ماه پیش پس من باید از تو وضعم خراب تر باشه
در مورد تاپيك هم، نه خير بي انصافها هيچي نميگن ....بايد برم همون پيشنهاد فروشنده رو قبول كنم (گفت سه تومن بده نصبشون كنم) ولي ميدونم اگه بهش بگم كه فايلهاي خام خود نرمافزار هارم بده نميده (كه بذارم اينجا).. ولي يه مدت صبر ميكنم اگه جوابي نيومد آخرين گزينه ام همونه
گفتم كه من به حخاطر پولش ناراحت نيستم به خاطر پاك شدن اون دوتا برنامه ي آفيس خون و PDF خون ناراحتم چون همون طوره كه ميبينين الان بايد در به در دنبالش بگردم.....از شما دوستان هم خواهش ميكنم باپست زدن اون تاپيك رو بالا نگه دارين تا بلكه به نتيجه برسه...فكر كنم خيلي ها مثل من باشن در صورتي كه اينطوريه در اون تاپيك پست بدين بگين كه آقا من هم اين مشكلو دارم شايد فرجي حاصل شد. آدرسشو دوباره ميگم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزيزم من كي اين حرفا رو زدم؟؟؟؟؟!!!!عصباني چرا ميشي ...اگرم حرفي زدم منظورم اين بوده كه اگه كسي قراره d900 بگيره بره آي رو بگيره....در ضمن فقط ظاهر گوشي نيست كه تغيير كرده امكانات داخليش هم يه نموره تغيير كرده... ولي دوست عزيز اين دليل نميشه كه شما سامسونگ رو با نوكيا قياس كني ....آخه سامسونگ كجا نوكيا كجا (سامسونگ پيش نوكيا جوجه يه روزس) راستي نه خير قديما اين طوري بود كه فلش ميخورد ولي الان كه رجيستر رو برداشتن ديگه نه نميشه.....چون يكي از دوستان از آمريكا گوشي آورده بود بدون هيچ تغييراتي كار مي كرد فقط كافي بود سيم كارت اينجا رو روش بندازي (البته بعد از برداشتن ريجستر)آره عالی بود ولی منم نفهمیدم چیش !
در مورد کشفتون زیاد با دی900 فرق نداره ضمن اینکه توی دفترچه هم نوشته !
چه فرقی با دی900 داره ؟ آهاا ببخشید حواسم نبود چون جنس بدنش فرق داره ؟ وای وای بازم ببخشید چون رنگش فرق داره ؟ اوه اوه شایدم به خاطر اینکه وقتی دگمه # میزنی به جای 1 در دی900 ؟ اگه دی900آی جوون پسنده پس میریم دی500 میگیریم چون فرقی نمیبینم تازه روی دی500 یه اسپیکرم هست !
ببین داداش خوبم شما اگر میگفتی ان93 با ان93آی فرق داره من بدون چون و چرا میگفتم آفرین عالی بود .... چرا قبول میکردم ؟ چون میدونستم کمپانی سازندش یه تغییر توی مدل بعدیش قرار داده ! ولی وقتی هیچ تغییری نیست و فقط و فقط جنس آیا شما به این میگین تحول ؟ سامسونگ سیاست جالبی داره که همون گوشی با همون کارایی ولی با رنگی جذابتر و جنسی محکمتر وارد بازار میکنه که چی ؟ که فروش بیشتر کنه .. چرا فروش بیشتر کنه ؟ چون این گوشی تو سال 2006 شده بهترین گوشی کشویی دنیا ! و حالا سامسونگ فکر کرده اگر همون گوشیی را با نام دی900آی تو سال 2007 وارد بازار کنه میتونه همون فروش دی900 تو سال 2006 داشته باشه ..... اما دریغ !
در هر حال هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه !
عالیه پس هر گوشیی که وارد ایران میشه اول فلش میشه بعد میندازن به مردم نمیدونستم !!!
راستی گوشی عزیزتون با قیمت 220 داره فروش میره نه 236 !
بازم هيشكي به من چواب نداد كه كي به من يه ستاره ديگه ميدن؟؟؟؟
Last edited by minizoro; 08-08-2007 at 13:05.
در مورد اون تاپیک که زدی، من جواب دادم.
در مورد ستاره، فکر کنم باید تعداد پست ها به 300 برسه.
و اما دی900آی ...
به نظر من خب مثل ویندوز Xp Sp2 می مونه. همون ویندوزه، منتها یه سری از مشکلاتش کمتر شده.
(البته بگذریم که این گوشی رو تو ایران بعضی از فروشنده ها با فریمور دی900 فلش می کنن!!! که باعث ایجاد مشکل میشه)
کسی جواب این سوالمو نمیدونه؟
در مورد گرفتن رم 1 گیگ یه راهنمایی کلی بکنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)