سلام 1. اصلا همچي كاري رو نكن مگه تاپيك اين دوستمونو نخوندي؟
2. امكانش نيست اگه بشه هم بايد 22000 سال صبر كني تا از چين برسه
سلام 1. اصلا همچي كاري رو نكن مگه تاپيك اين دوستمونو نخوندي؟
2. امكانش نيست اگه بشه هم بايد 22000 سال صبر كني تا از چين برسه
اقا دمت گرم ..ارزشو داشت .. خسته نباشي..تمام مطالبت تائيد ميشه
ايول بابا دمت گرم
اينو خوب اومدي
حرفت منطقيه
agha
gooshi digari hast
mesle in GLX 3660
ke touch screen bashe vali keli shoare ham dashte bashe mesle mobile mamooli
scanner ham dashte bashe
rasti
in v8 chiye
man khoondam nafahmidam
mishe tozih bedin
خودتون هم میدونین برای شروع خیلی خوبه
ولی باید امتحان بشه
اگر مثل صایران باشه و هیچ جا آنتن نده که فایده ای نداره و خریدن یه Mp4 پلیر بهتره از این
اسپیکر هم که 1000 وات باشه ولی کیفیت نداشته باشه رو عصابت راه میره
ولی بازم میگم شروع خوبی داشتیم و خدا کنه چیز خوبی از آب در بیات
خودتون هم میدونین برای شروع خیلی خوبه
ولی باید امتحان بشه
اگر مثل صایران باشه و هیچ جا آنتن نده که فایده ای نداره و خریدن یه Mp4 پلیر بهتره از این
اسپیکر هم که 1000 وات باشه ولی کیفیت نداشته باشه رو عصابت راه میره
ولی بازم میگم شروع خوبی داشتیم و خدا کنه چیز خوبی از آب در بیات![]()
100 تا صاايران ميارزه به اين گوشي
اگه از اول ميخوندي نميگفتي واسه شروع خوبه .... چون نه ايرانيه و نه خوبه
چيز خوبي هم از آب در نيومده
بازم ميگم اگه ممكنه برات چند صفحه پيشو تا اينجا رو حد اقل بخون
![]()
دوست عزیز اولآ فارسی تایپ کنagha
gooshi digari hast
mesle in GLX 3660
ke touch screen bashe vali keli shoare ham dashte bashe mesle mobile mamooli
scanner ham dashte bashe
rasti
in v8 chiye
man khoondam nafahmidam
mishe tozih bedin
دومآ تمام این چیزایی که میخای توی پ990 هست![]()
اينا هم با اين توليد گوشي داخلي شون ملتو سركار گذاشتند.سلام.
امروز زنگ زدم همیشه می گفتم گوشی رو بده اقایه ابدل صمد اونم وعدع امروز فردا می داد ولی این بار به همونی که
گوشی رو برداشت گفتم اقا اپدیتش چی شد؟ گفت چی اپدیت؟ گفتم اره. گفت اقا یه چند ماهی طول مییکشه به همین سادگیا که نیست . گفتم بابا وقتی اومدم بخرم گفت هفته دیگه بیا اپدیتش کن ولی از اون موقه تا حالا 4 هفته گزشته و خبری نشده.گفت از کجا خریدی گفتم از پاساژ ایرانیان . گفت اون پاساژ به ما ربطی نداره(حالا خوبه این اقایه عبدل صمدو من تو پاساژ ایرانیان دیدم که میشه زنگ می زد به اون شماره که رو گارانتیش نوشته بالاشم نوشه بود پاساژ ایرانیان) بهش گفتم مگه اونجا پاساژ ایرانیان نیست گفت نه!
بعد که میبینه من قاطیم میگه صبر کن وصل می کنه به یکی دیگه.
اون اقا میگه چی شده می گم هیچی اطلاعات قلت چرا دادید گفت کی داده گفتم تو روزنامه نوشته بودید رم 48 و........ گفت اشتب چاپی بوده گفتم اوناش هیچی و قتی خریدم گفتن اپدیتش چند روز دیگه میشه گفت کی گفته هر کی گفته خالی بسته! گفتم من اصلا می خام گوشی رو پس بدم. گفت چرا؟(دیگه داشتم قاطی می کردم) گفتم بابا 270 پول گوشی دادم جاوا ساپورت نمی کنه دوربینش 2 زار نمیرزه حافظه داخلیش 1 با اون اطلا عاتی که دادید زمین تا اسمون فرق داره. باز گفت هر کی اطلاعات داده اشتباه کرده تویه روزنامم اشتباه کرده. که من قاطی کردم و داد زدم بابا مومن من تو سایتتونم رفتم همینایی که این بنده خدا هها گفته بودن نوشته بود بعد من حتی یه پیرنتم ازش گرفتم ولی بعد که فهمیدم اطلاعات قلته حتی رفتم تو سایت تو قسمت شکایات گفتم اونا هم مشخصاتو عوض کردن!!!!!
دیگه کم اورد گفت فکس کن اسمتم بنویس بالاش من امروز باهاشون جلسه دارم حرفتو به گشوشون میرسونم منم
گفتم یعنی پس می گیرید گفت پس بگیریم که چی بشه(باور کنید اگه دمه دستم بود یه دعوایی راه می نداختم ادم خنگ 2 ساعت باهاش حرف زدم میگه پس بدی که چی بشه) خلاصه قرار شد بهم زنگ بزنه.
ما که خریت کردیم خریدیم. شما اگه جایی چنین گوشی دیدد حی زحمت نگاه کردن و امتحان کردنشم به خودتون ندید.
یا حق.
(این طولانی ترین پست من تو یا تایپیک بود فقط واسه این که شما عزیزانم مثل من سرتون کلاه نره)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)